• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyiki onunla evlenmişim diyenler...

derya_67

hayat birgün o da bugün
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
902
29
46
40
Zonguldak
diğer konulara baktım ve gördüm ki kavgalar, güvensizlik, boşanmalar ön planda maalesef :(
peki benim gibi herşeye rağmen eşini çok sevenler yok mu?
bir çok gelin gibi bende eşimin ailesiyle nişanlıyken düğünümde ve evlendikten sonra sorunlar yaşadım. ama eşimin arada kalmaması için haklı olduğum konularda bile arayı düzeltmeye çalıştım.
eşim sanki kayınvalidemin oğlu değil ailesinden o kadar farklı ki...
ama ne olursa olsun eşime deli gibi aşığım :)
onun anlayışı, bana sadık olması, güven vermesi, saygısı, sevgisi, kahrımı kaprisimi inadımı çekmesi... o kadar çok neden varki onu sevmem için.
eşim ve oğlum... işte benim dünyam...
iyiki eşimi tanımışım, sevmişim ve iyiki onunla evlenmişim :69::69::69:

Son düzenleme:
maşallah allah nazardan saklasın, benim sevgilimde böyle olur inşallaaahhhh, ışık var inanıyorum olacak :))) ama sen böyle yazma yaa allah korusun nazar falan olmasın

bende iyiki canım kocamla evlenmişim diyorum...çok anlayışlı...sevecen...girdiği her ortama uyum sağlayan...aileme karşı çok sıcak samimi ve saygılı...düşünceli...içinde zerre kötülük olmayan pamuk gibi bir adam...seviyorum onu hemde çookkk...:69::69::69::nazar::nazar::nazar:

fingere katılıyorum.söyleme şekerim böyle nazar deger sonra allah korusun.bende eşimle kesinlikle iyiki evlenmişim diyenlerdenim.o olmasa hayatımda nasıl bir hayat yaşardım ki...iyiki eşim:))

bende iyiki canım kocamla evlenmişim diyorum...çok anlayışlı...sevecen...girdiği her ortama uyum sağlayan...aileme karşı çok sıcak samimi ve saygılı...düşünceli...içinde zerre kötülük olmayan pamuk gibi bir adam...seviyorum onu hemde çookkk...:69::69::69::nazar::nazar::nazar:

çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık kendi eşimi buldum.biz ilk evlendiğimiz sene kabus gibiydi.haftanın bir günü iyiydik diğer günler kavgalı.ama hiçbir kavgamız eşimle benden kaynaklı değildi hep üçüncü şahıslar sağolsunlar.çok nadir kendi sorunlarımız için tartışırız.ha hiç kırmazmı üzmezmi tabiki yapıyor insan beşer şaşar sonuçta ama herşeye rağmen iyiki onunla evlenmişim.şuan istanbulda ve ondan 10 gün ayrı kalacağım için çok üzgünüm.:59:

valla bende aynı şeyleri düşünüyorum cnm. hatta eşime sen bu aileden nasıl çıktın diye söylüyorum. eşimi tanıdım ve birbirimizi çok sevdik ilk başta aynı işyeri olmaz düşüncesiyle uzaklaştık ama yapamadık evlenelim dedik kaynanam ayırdı. ama ayrılamadık tabiiki. seneler sonra evlendik şükür ama kaynanam her günümüzde ağlattı bizi allah razı olsun onunda gözünden yaşlar eksik olmasın. ama yinede eşimi çok çok seviyorm o benim herşeyim hayatımın anlamı. iyi var hayatımda ondan bir tane olsun diye çabalıyoruz şimdide :))))

:nazar: iyi ki evlenmişim eşimle, bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim, annesine ve çekilmez görgüsüzlükteki sülalesine rağmen, onu çok seviyorum:16:

valla bende aynı şeyleri düşünüyorum cnm. hatta eşime sen bu aileden nasıl çıktın diye söylüyorum. eşimi tanıdım ve birbirimizi çok sevdik ilk başta aynı işyeri olmaz düşüncesiyle uzaklaştık ama yapamadık evlenelim dedik kaynanam ayırdı. ama ayrılamadık tabiiki. seneler sonra evlendik şükür ama kaynanam her günümüzde ağlattı bizi allah razı olsun onunda gözünden yaşlar eksik olmasın. ama yinede eşimi çok çok seviyorm o benim herşeyim hayatımın anlamı. iyi var hayatımda ondan bir tane olsun diye çabalıyoruz şimdide :))))

evet bende eşime diyorum ömerim" leyleklermi getirdi seni " cümlesi tam sana uygun haa.cidden seniş bu aileye leyleklermi getirdi.:1:
bizde iki yıl çabalıkdık bir junyır ömer olsun diye şükürler olsun oda oldu.:nazar::nazar: rabbim sizede nasip etsin.

:nazar: iyi ki evlenmişim eşimle, bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim, annesine ve çekilmez görgüsüzlükteki sülalesine rağmen, onu çok seviyorum:16:

anacım zaten sevmesek katlanılırmı bee onlara.şimdi nezaman bişey olsa derim.bak susuyorum ama sırf sana olan sevgimden ve saygımdan haberin olsun.biliyorum diyo oda yoksa sen altta kalırmısın.:1::1:

Bende aynı sizler gibi düşünüyorum.İyiki onunla evlenmişim.O bana ALLAHIN BİR HEDİYESİ...:nazar::nazar::nazar:çektiğim sıkıntıların mükafatı olarak gönderildi eminim buna:46::46::46:

çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık kendi eşimi buldum.biz ilk evlendiğimiz sene kabus gibiydi.haftanın bir günü iyiydik diğer günler kavgalı.ama hiçbir kavgamız eşimle benden kaynaklı değildi hep üçüncü şahıslar sağolsunlar.çok nadir kendi sorunlarımız için tartışırız.ha hiç kırmazmı üzmezmi tabiki yapıyor insan beşer şaşar sonuçta ama herşeye rağmen iyiki onunla evlenmişim.şuan istanbulda ve ondan 10 gün ayrı kalacağım için çok üzgünüm.:59:

maşallah diyeyim biz eşimin ailesi sebebi ile hiç tartışmadık bize karışan eden olmadı...eşimde karıştırtmaz zaten...kayınpederim çok iyidir...kayınvalidem de biraz fazla konuşur ama o da iyidir bir kötülüklerini görmedim şimdiye kadar...evimiz barkımız ayrı...haftada bir anca görüşüyoruz...en baştan beri mesafeliydim hala da öyleyim...çok içli dışlı olunmaması taraftarıydım en başından bunu da uyguladım...her kararımızı eşimle aldık eşimle uyguladık maddi manevi o sebeple pek fazla kimseye söz söyleme hakkı doğmadı...biz çok huzurluyuz...allah sevdiklerimize de bize de sağlık sıhhat versin tek istediğim bu...sende inşallah tez zamanda kavuşursun kocacığına kavuşma anını hayal ederek içini ferahlat canım :69::69::77::77:

Allah gönlümden ve başımdan eksik etmesin canım kocamı.

İyi ki onunlayım,iyi ki benimle...

zaten eşimden başkası benim kahrımı çekemezdi.:37:

Çok seviyorum...O benim babam,annem,kardeşim,sevgilim,dostum,eşim.

Rabbime şükür.

Aynen bende öyle düsünüyorum, esimden baska kimse benim kahrimi, nazimi, simarikliklarimi cekmezdi :27:
Iyiki Allahim 7 sene önce cok güzel bi sekilde karsima cikarmis onu... iyiki ikimizde sevmekten hic vazgecmemisiz...
Mutlulugumuz hep böyle devam eder insallah kizlar! Allah herkese mutlu huzurlu bir yuva ve kalbine göre bir es nasip etsin insallah

Son düzenleme:
ben eşimle tanışmadan önce çok karamsardım. herşeye kötü yönünden bakardım. eşim bana çok şey öğretti. sevgisiyle büyüttü olgunlaştırdı beni.

günde 5-6 kez arar birbirimizin sesini duymadan içimiz rahat etmez. sürekli akşama birşey istiyormusun canının çektiği birşey varmı diye sorar. istediğim şey olursa arar bulur almadan gelmez. ve seni seviyorum demeden telefonu kapatmaz :16: az önce olduğu gibi :69:

benim canım aşkım o.eşim benim bütün hayatım.onsuzluğu düşünmek bile istemiyorum.allah hayat boyu yanyana kalmayı nasip etsin bize.geçen gün gezmeye gittik 2 saat ayrı kaldık.onu o kadar çok özledim ki o iki saatte.onun için aileme karşı geldim kimi zaman, başka şehre geldim. onun için yaptığım herşeyi "iyi ki yapmışım..." diyorum.:69::16::16:

kızlar sevmek benim işim kocam canım hayatım herşeim benim 17 aylık evliyiz ama sanki dün gibi:emir_bebek:onsuz nefes alamıyorum bunalıyorum ama şu varki kaynanam kadının resmen kanatları yok bildiğin melek çok iyi vala çok iyi bir aileye düştüm ama kocama neden bukadar çok seviyorum çünkü bana çok değer verio hayır denileceklere hayır der sadece ve çoooooooooook yakışıklı buğulu gözleri beni eritiyor bende çooooooooooooooook güzelim bide şu var eşim 1.85 bende 1.60 boyundanyım aramızdaki sorun sadece bu ama yinede çok yakışıyoruz eşim bnm güzel eşim kocişim ALLAH KİMSENİN MUTLULUĞUNU BOZMASIN ( AMİN):74:

iyiki kocamla evlenmişim.
o çok iyi bir koca.
küçük yaştan beri bi sürü zorlukla baş edebilen
kendi ayakları üzerınde durmaya küçük yaşta başlayan.
evine ailesine bana bağlı
hiçbir kotu alıskanlıgı olmayan..
beni üzmeyen ağır başlı ama gururlu...
güçlüklere karşı savaşan..
mücadele eden..
beni annesine azdirmeyen
mesafeyi korumayı cok iyi bilen
benım için herseyı yapmaya hazır
biricik aşkım...
cnm kocacım seni çokkkk seviyorum..:38:

:nazar:Bende iyi ki onunla evlenmişim diyorum.
Eşim her gece yatmadan önce Allah'a şükreder.
Rabbim bana senin gibi bir eş ve dünyalar tatlısı bir oğul verdi
Daha ne isterim şu dünyada der.
Allah'ım bozmasın:nazar:

Back
X