iyiki onunla evlenmişim diyenler...

kızlar sevmek benim işim kocam canım hayatım herşeim benim 17 aylık evliyiz ama sanki dün gibi:emir_bebek:onsuz nefes alamıyorum bunalıyorum ama şu varki kaynanam kadının resmen kanatları yok bildiğin melek çok iyi vala çok iyi bir aileye düştüm ama kocama neden bukadar çok seviyorum çünkü bana çok değer verio hayır denileceklere hayır der sadece ve çoooooooooook yakışıklı buğulu gözleri beni eritiyor bende çooooooooooooooook güzelim bide şu var eşim 1.85 bende 1.60 boyundanyım aramızdaki sorun sadece bu ama yinede çok yakışıyoruz eşim bnm güzel eşim kocişim ALLAH KİMSENİN MUTLULUĞUNU BOZMASIN ( AMİN):74:

boşver canım uyuşmayan sadece boylarınız olsun.kalpleriniz, ruhunuz, kafanız yakışmış ya sen ona bak.valla böyle şeyler duyunca kocamı kat kat daha seviyorum.ne güzel inanın sizin mutluluğunuz burada yazılanlar nedense bana daha da bir coşku verdi.demekki mutluluklar paylaştıkça çoğalırmış.çok doğru.e hep dertlerimizi paylaşarak hafifleyecek değiliz ya.biraz da mutlulukları paylaşalım dimi ama?:13::13:

:nazar:Bende iyi ki onunla evlenmişim diyorum.
Eşim her gece yatmadan önce Allah'a şükreder.
Rabbim bana senin gibi bir eş ve dünyalar tatlısı bir oğul verdi
Daha ne isterim şu dünyada der.
Allah'ım bozmasın:nazar:

ah canım çok çok hoşuma gitti.:46::46:sizi verdiği için Allah'a şükretmesinden daha güzel ne olabilir ki!!!seni seviyorumların bile kat be kat üstünde bence bu söz...Allah nazarlardan korusun canım.:nazar::nazar::nazar:

bende iyiki askimla nisanlanmisim ve yakinda allahin izniyle ins dugunumuzde olucak ve onun biricik esi olucam:61::61::nazar:

maşallah hepimize :nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim mutluluklarımızı daim etsin inşallah...
önce konuyu yanlış yere açtığımı düşündüm ama yazılanları okumak içimi rahatlattı. demek ki bazı yanlışlıklar bile mutluluk getirebiliyormuş.

ve buraya her girdiğimde içimden hep sevgimi haykırmak geliyor
sizi seviyorum canım eşim ve biricik oğluşum :16:
iyiki varsınız :69:

Anlayışlı Sevgilim Benim...

Çokkk Seviyorum Onu .. :69::69:

Son düzenleyen: Moderatör:
dilerim hayatımız boyunca,üçüncü şahıslara rağmen hayatın önümüze koyduğu sıkıntılara ve ağır sınavlara rağmen hep sever ve seviliriz.

Son düzenleme:
bEN KENDİMİ COK SANSLI HİSSEDİYORUM,,
Ve herkes ben gibi mutlu bir aileye ship olsun isterim,,
Böyle bir kaynanam oldugu için cook cok mutluyum,,
Ufak bir örnek,,
Eşimi dün arkadası yarım saat takılalım gezelim diye cagırdı,,
Ben istemedim,,
Kaynanamlardaydık,,
Kaynanam anahtarı aldı arabanın cebine koydu sen merak etme dedi:)))
Ve buna benzer bircok sey sahiplenişi,,
Gercekten böylesini görmedim umarım ben yarın bir gün onun yarısı kadar bile olabilirim,,

Kayınbamı anlatarak bitiremem vefasını,beyefendiliğini,,
allahım onları basımızdan eksik etmesin,
Cok cok seviyorum

Eşim ise dünyanınn en iyiii en karaekterli ve en vefalı eşii,,
Herkes der eşin sana tapıyor bu gercek anlamıyla böyle,,
bende eşime eşimde bana resmen tapıyor,,
bİR SANİYE İSTEMİYORUM Onsuz,,
Tek nefeste ölmek tek dileğim,,
5 snedir beraberizz her nefesteee, her paylasımdaa,,öyle tutkulu öylee sevgi dolu,,
Allahıma şüküğrler olsunn
Allahım herkese böyle güzel bir evlilik nasip etsin

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aile,evlilik ve çocuklar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

öncelikle eş konusunu görünce direk daldım ve sonradan fark ettim ki başında bir derdim var :( başlığı var bende konunun içeriğini değiştirdim...

peki kaynanaya rağmen benim gibi eşini çok sevenler yok mu?
bir çok gelin gibi bende kayınvalidemle nişanlıyken düğünümde ve evlendikten sonra sorunlar yaşadım. ama eşimin arada kalmaması için haklı olduğum konularda bile arayı düzeltmeye çalıştım.
eşim sanki kayınvalidemin oğlu değil annesinden o kadar farklı ki...
çok anlayışlı, düşünceli, sadık, saygılı, efendi...
ama yinede iyiki eşimi tanımışım, sevmişim ve iyiki onunla evlenmişim :69::69::69:
biz eşimle deli gibi aşığız birbirimize 5 yıldır evliyiz ve hala çok seviyoruz birbirimizi. haa evet arada boğmak istiyoruz birbirimizi. maalesef bende senin gibi düğün öncesi ve sonrası çok büyük problemler yaşadım. ailesinden o kadar farklıkii.zaten onlar gibi olsaydı evlenmezdim onunla. bu şekilde ilişkiyi yürütmek çok zor ama yapacak birşey yok. şimdi deliyle delimi olalım. eşimle hiçbir kişisel problemimiz olmadı 5 senedir bütün meselemiz onun ailesi. ne yapalım onları biliyor ama atsan atılmaz,satsan satılmaz. çok üzüldüm onlar yüzünden boşanmaya bile kalktım ama onsuz nefes alamayacağımı hissettim yapamadık yani. bende eşimi ailesiyle kabul etmek zorunda kaldım :5:hala daha problem yaşıyoruz ama sevgi var, bunca yılın alışkanlığı var arada aşk var tutku var. ayıramadı bizi ailesi, ayıramayacakta......

biz eşimle deli gibi aşığız birbirimize 5 yıldır evliyiz ve hala çok seviyoruz birbirimizi. haa evet arada boğmak istiyoruz birbirimizi. maalesef bende senin gibi düğün öncesi ve sonrası çok büyük problemler yaşadım. ailesinden o kadar farklıkii.zaten onlar gibi olsaydı evlenmezdim onunla. bu şekilde ilişkiyi yürütmek çok zor ama yapacak birşey yok. şimdi deliyle delimi olalım. eşimle hiçbir kişisel problemimiz olmadı 5 senedir bütün meselemiz onun ailesi. ne yapalım onları biliyor ama atsan atılmaz,satsan satılmaz. çok üzüldüm onlar yüzünden boşanmaya bile kalktım ama onsuz nefes alamayacağımı hissettim yapamadık yani. bende eşimi ailesiyle kabul etmek zorunda kaldım :5:hala daha problem yaşıyoruz ama sevgi var, bunca yılın alışkanlığı var arada aşk var tutku var. ayıramadı bizi ailesi, ayıramayacakta......

Allah ayırmasın canım :nazar::nazar::nazar:
bizimkiler o kadar ileri gitmedi ama zaman zaman huzurumuz bozuluyor üçüncü şahıslar yüzünden...
sevgi saygı bağlılık olduktan sonra kimsenin ayırmaya gücü yetmez.

canım kocam, yardımsever, çalışkan ve vicdan sahibi bir insan. annesi yönünden sorun yaşarım diye çok korktum önceleri ama onlardan çok uzak olduğumuz için çok rahatım şükür. evde her işime yardım eder, mesai kaldığımda mum ışığında sofra hazırlar, bir gün onu boğmak isterken, ertesi gün Allah'a onu bana verdiği için şükür ederken bulurum kendimi. Allah'ım hiç bozmasın ağzımızın tadını:69::69::69::69:

bende çok şanslıyım iyiki evlenmişim iyiki eşim karşıma çıkmış çok mutluyum eşimi çok seviyorum:)

her konuda hiç şansı olmayan ben şimdi diyorumki belkide dünyanın en şanslı insanı benim çünkü böyle bi eşe sahibim rabbim ii ki kocamı çıkarttın karşıma 1buçuk senelik evliyim ama ilk günki gibi seviyorum ve seviliyorum ben kocama çoook aşığımmmm...herşeyim nefesim o benimmmm NEFESİMMMM

Back
X