- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
kızlar sevmek benim işim kocam canım hayatım herşeim benim 17 aylık evliyiz ama sanki dün gibionsuz nefes alamıyorum bunalıyorum ama şu varki kaynanam kadının resmen kanatları yok bildiğin melek çok iyi vala çok iyi bir aileye düştüm ama kocama neden bukadar çok seviyorum çünkü bana çok değer verio hayır denileceklere hayır der sadece ve çoooooooooook yakışıklı buğulu gözleri beni eritiyor bende çooooooooooooooook güzelim bide şu var eşim 1.85 bende 1.60 boyundanyım aramızdaki sorun sadece bu ama yinede çok yakışıyoruz eşim bnm güzel eşim kocişim ALLAH KİMSENİN MUTLULUĞUNU BOZMASIN ( AMİN)
![]()
boşver canım uyuşmayan sadece boylarınız olsun.kalpleriniz, ruhunuz, kafanız yakışmış ya sen ona bak.valla böyle şeyler duyunca kocamı kat kat daha seviyorum.ne güzel inanın sizin mutluluğunuz burada yazılanlar nedense bana daha da bir coşku verdi.demekki mutluluklar paylaştıkça çoğalırmış.çok doğru.e hep dertlerimizi paylaşarak hafifleyecek değiliz ya.biraz da mutlulukları paylaşalım dimi ama?:13::13: