• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyikide bosandim diyenler..

dubeduzmantik81

Kul kinadigini yaşamadan ölmezmiş
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
487
388
73
35
Belki biz kadinlar genel olarak esimizle yasadigimiz sorunlarda yalnis sorulari soruyoruz kendimize. Hep kim ne yapti, niye yapti, ben ne yapabilirdim, siz ne yaptiniz...
Eger tasiyamayacaginiz noktaya geldiyseniz, asil dogru soru sudur:
BOSANMALIMIYIM ?
Sorunlari bile gectim ben asil duygulari merak ediyorum. Cünkü sorunlar ayni olsa bile belki verilmesi gereken kararlar farklidir. Yani misal veriyorum aldatma vardir ama birimiz affedebilir digerimiz affedemez, tekrar güvenebilen vardir, bunu bilemeyiz...
O yüzden iyiki bosanmisim diyenlere soruyorum, bosanma karari aldiginizda ne hissediyordunuz ? Tabiki üzüntü, korku, hayal kirikligi kacinilmaz sanirim ama ona karsi ne hissediyordunuz ?
Onu bir baskasiyla olabilecegigini düsünmek caninizi yakiyormuydu ?
Onsuz nefes almakta zorlanan sonrasinda bosanip mutlu olan varmi aramizda ?

Evet benim arkadaşım da boşandı ohh be dedi arada beni bıraktı birde şahit olarak karşı taraf beni yazdırcakmış:KK11:

İçimi döktüm kusura bakmayın yeni hayatında mutluluklar

Hic o anki ona karsi olan duygusundan bahseden olmadi :)

ne duygusundan bahsediyorsunn

içimde ona karşı ne duygu ne aşk ne sevgi ne nefret ne de açıma duygusu varrr

sıradan bir insan sıfatı bile yakışmıyorrr

yoldan geçen bir vadandaşşş diyebiliyorum sadece

o anda ölüyordum aman nasıl başka bir kadını tercih eder diye diye ayalr gecti
şimdimi iyiyim iyiyki boşanmışım
daha yakışıklısını buldum valla
ay aynen ben de daha yakışıklısı ve daha karakterlisiyle birlikteyim.
kızlar haketmediğiniz birine üzülmeyin.YÜCE ALLAH sizin için daha güzel şeyler hazırlıyordur inşallah.

cillop gibi adamı kaptım diye dolanıyorum ortalıklarda
o ise o zamanalrdan kendinden büyük biriyle gitmişti
şimdilerde benimle yaşıt oldugunu tahmin ettiğim ama benim karşıma cıkamayacak derecede pacoz biriyle berabermış
ee ne olacak layıgını buldu herkez

Belki biz kadinlar genel olarak esimizle yasadigimiz sorunlarda yalnis sorulari soruyoruz kendimize. Hep kim ne yapti, niye yapti, ben ne yapabilirdim, siz ne yaptiniz...
BOSANMALIMIYIM ?
Sorunlari bile gectim ben asil duygulari merak ediyorum. Cünkü sorunlar ayni olsa bile belki verilmesi gereken kararlar farklidir. Yani misal veriyorum aldatma vardir ama birimiz affedebilir digerimiz affedemez, tekrar güvenebilen vardir, bunu bilemeyiz...
O yüzden iyiki bosanmisim diyenlere soruyorum, bosanma karari aldiginizda ne hissediyordunuz ? Tabiki üzüntü, korku, hayal kirikligi kacinilmaz sanirim ama ona karsi ne hissediyordunuz ?

bende iyiki boşandım. şimdi hayatımın anlamı ile braberim resmen hediyem benim allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

BOSANMALIMIYIM ?

iyi ki boşandım. çok mutluyum çooook. hiç tereddüt etmedim, ki ailem yok benim. kendime güvendim. 2 sene oldu. haaa bir pişmanlığım var sadece; keşke daha önce sorunlar ilk başladığında boşasaymışım.

ben boşandığıma pişman değilim ama hala hayata adapte olamadım.çok zorlanıyorum.sosyal hayattan koptum falan.

Back
X