• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyikide bosandim diyenler..

aaa bir anımı hatırladım duu onuda anlatayım;

çocuk ateşlenince hastaneye acile götürmezdi küfür eder uyurdu gece yarısı ben giderdim hastaneye peşimden gelirdi hastanenin içinde küfürler ederdi..

bilmem neyaptığım...... bipppp.... köpekler ana oldu sen olamadın çocuğu hasta ettin falan derdi.. biri kucağımda biri karnımda sırtımda sırt çantası çocuğun ateşi olmuş 40...

baba evine geldim birkaç haffta sonra çocuğun ateşi çıktı aldım götürdüm acile çocuğun ateş olmuş 40 ama ben huzurluyum sevinçli gibiyim.. lan manyakmısın beben hasta ne bu huzur sendeki dedim kendi kendime ..

arkamda bana küfür eden hakaret eden şerefsiz yoktu onun huzuruydu.. mutluluktan ağladım :)

bende hikaye çok arada yazarım:)

Ne terbiyesiz bir adammış. Aman iyi ki boşanmışsınız valla.

Sende öyle bir anlatiyorsunki benimki melek kaldi bunlarin yaninda, sen baya nefret ediyormussun ayrilirken.Ben nefret etmiyorum kocami cok seviyorum, ama gecinemiyoruz, ikimizde deliyiz, su an arayip sormasada genel olarak beni sevdigine inaniyordum.. Sen böyle anlatinca dönesim geliyor ama dön diyen yok ... Artik deliriyorum sanirim :)
Öyle düşünüyorsan adım at.Etrafta adam yok.Herkes şanslı değil.Madem melek kaldı.

5 ay önce boşandım.evliliğimin yürümeyeceği evlendiğim gün gözümün içine parmağını sokarcasına belli etmişti kendini.ama ben sevdiğimi, onsuz yapamayacağımı sanıp düzelir umuduyla(ya da boşanabileceğime inanmak istemediğim için)devam etmiştim.3 ay daha devam edebildim ama şu an o 3 ayıma bile üzülüyorum.boşanma kararı aldıktan sonra neredeyse 1 ay yemek yiyemedim.yaşamıyordum sanki.ama sevdiğimdenmi?aşkından öldüğümden mi?hayır...o sıralar sevdiğimi onsuz yapamayacağımı sanıyordum tabi..biraz zaman geçince çok değil 1 aycık anladım ki sevginin s'si kalmamış aslında.şu an çok huzurluyum.her gün Allahıma şükrediyorum kurtardığı için.bir yandanda kendime kzıyorum.şimdiki nesil biraz daha farklı olabilir ama Türkiyede büyüyen kız çocuklarının genelinde olan bir durum.en ufacık bi kıpırtıyı sevgi sanması...çünkü gerçek sevgi nedir bilmedik.babam sevgisini çok belli etmeyen bir insandı.sevgi dolu bir ortamdan çok kavgalı gürültülü ortamda yetiştim. sevgiye aç büyüyünce sevgi oburu gibi ilk gördüğün kalbe atlıyorsun..şu an hiç bir zaman özlemiyorum.aklıma bile gelmiyor...
dipnot: boşanma sırası yemeden içmeden kesilip ruh gibi dolaşmamın önemli nedenlerinden bitanesi çocukluğundan itibaren evlenip ömür boyu mutlu olacağını hayal edip sonrasında boşanmış bir kadın olmayı hazmedemeyişimmiş.hazımsızlık sorunu yaşadığımdan yemeden içmeden kesilmişim:kk77::-)
Canim cok gecmis olsun...en azindan kisa surede gorebilmissin olmayacagini.bosanma sebebin neydi canim bi mahsuru yoksa ogrenebilirmiyim

Ben de bu düşünceden dolayı karar veremiyorum.acaba iyiki boşandım der miyim? genel olarak çok kötü bir evliliğimiz yok ama karakter olarak birbirimize uyumuyoruz. sürekli tartışma ve bir Yarış hali içerisindeyiz.
keşke boşanmasaydım demekten korktuğundan devam ediyor galiba bu evlilik.
1000 kere boşanmayı düşünup 1000 kere vazgeçiyorum.
Bir de şunu merak ediyorum acaba boşanıp tekrar evlenen insanlar ilişki sırasında eski eşlerini hatırlıyorlar mıdır?

Canim cok gecmis olsun...en azindan kisa surede gorebilmissin olmayacagini.bosanma sebebin neydi canim bi mahsuru yoksa ogrenebilirmiyim
birçok sebebi vardı.iki yüzlülüğün en alasını yaptı.evlendiğim gün düğünün ortasında ailemi istemediğini söyledi.ailemin üzerine saldırdılar vs vs daha birsürü şey. 3.ayın sonundada gecenin bi vakti koskoca tanımadığım bilmediğim bir şehirde sokağın ortasında tasını tarağını topla çek git istemiyorum seni diyerek elimde valizimle yalnız bıraktı.daha neler neler yaptıda ayrıntıya girersem çıkamam işin içinden

Ben ben ben.
Çok mutluyum.
Çünkü yeniden doğdum.
Hatta gençleştim.
Bunu çevremdeki herkes 1 ay sonra söylemeye başladı bana.
Her gün ağlamaktan gözü şişmiş birinden, neşeli canı nereye isterse oraya giden, ne isterse onu yapan, gülen, gülümseten birine dönüşünce insanın yüzüne de yansıyor.

Sorularına cevap olarak da

- Ona karşı sevgi-nefret karışımı bir şey hissediyordum. Sevgiden de ziyade alışkanlık diyelim. Kendi kendime neden bir şeyler yapmıyor diye hayıflanıyordum.

- Evet en çok bu canımı yakıyordu. Birileriyle görürüm bir yerde diye iş yerinin, evinin olduğu mahallenin kapısından girmedim kaç ay. Meh şimdi görsem umrum olmaz.

- Panikten yerimde duramazdım, ayrılacak gibi olsak, kavga etsek. Ama şu an çok mutluyum. Çünkü yeniden doğdum, kelimenin tam anlamıyla bu. O kadar çok güç kattı ki bu bana daha geçen gün hoşlandığım adam bana totosunu döndü ciddi söylüyorum 2-3 saat sonra kendimi toparladım, kontrol altına aldım :KK51:

Hırslandım yalnız kalınca, dedim ki çekip gideceğim buradan. Başlangıçta bir kaçış planıydı ama şimdi iyi ki yapmışım diyorum. Sabah işte çalıştım, akşamları yabancı dil sınavına hazırlandım. Şimdi 8 gün sonra yurtdışında 1 sene alanımda uzmanlık okuyacağım. Belki sonra devam bile ederim orada. O kadar heyecanlıyım ki. Dünya üzerinde 80 milletten ne erkekler varmış ki ben küçük bir dünya içinde onu bulmuş oraya tıkmışım kendimi.

Şimdi yaşayamadığım her şeyi, yapamadığım her şeyi yapacağım :KK76:

Çıtırlara da bakarım, can da yakarım, ne olsa ben de çıtırım :KK70::p

Iyiki bosanmisim...
ilk zamanlar kizim babasiz mi buyuyecek millet ne der korkusu birde hayal kirikligiyla umutsuz gecen bi donemdi...
fazla uzun surmedi uzerimdeki ölu topragini atmak...
ne bi sevgi ne bi nefret hic bisey birakmadi. simdilerde ise dunya ahiret bacimdir:KK19::rolleyes:

Kendim için değil ama annem ve babam için hatta daha doğrusu annem için az da olsa konuşabilirim. Ben annemin ağzından hiç iyi ki boşanmışım lafını duymadım tabi ama onun boşandıktan sonra daha mutlu olduğunu düşünüyorum.
Babamınsa boşandığına pişman olduğunu düşünüyorum.
Bizimkiler ara sıra görüşmeye devam ederler, babam büyüklere çok saygılı bi adamdır, anneannemi arayıp sormaya, ona anne demeye devam eder. Dayım da geçenlerde babamla otobüste rast gelmiş, sohbet etmişler falan. Otobüste eniştemi gördüm demişti. Kaç yıl oldu ama bazı bağlar kopmayabiliyor demek ki.
Babam boşandıktan sonra evlendi ama anlaşamadığı için şu an boşanma aşamasında.
Annem daha sonra evlenmedi, hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum, özel hayatı. Bize yansıyan bişey olmadığı için bilemiyorum yani.
Bazen ben, kardeşim, annem babam beraber yemeğe çıkarız, hatta geçenlerde de çıktık. Bunu bazen annem bazen babam organize eder, ara sıra olan bişey zaten ama tek taraflı değil. Bu sene benim mezuniyet törenim olacak mesela, bir arada olacağız o tören için. Aile olmak iyi güzel ama eşler arasında anlaşmazlıklar artık evliliği çok kotu etkiliyor ve tarafları, hepsinden önemlisi çocukları mutsuz ediyorsa boşanma gerçekleşmeli. Benim babamla ilişkim onlar boşandıktan sonra daha iyi bir noktaya geldi mesela. Bilmiyorum belki yaz dönemi haftada bir, okul dönemi ayda bir falan görüşüyor olmanın olumlu tarafları var. (okul dönemi evimin olduğu şehirde değil başka şehirde öğrenciyim)
Özellikle kadınlar durduk yere evlilik bitirmiyorlar. Mutlaka haklı oluyor onlar. Özellikle anneler.

6 aydır baba evindeyim ekimde ilk duruşma gerçekleşecek. İlk zamanlar ruh gbi dolanıyordum ortalıkta. Ne hissettiğimi , ne düşündüğümü bilmeden ama kararlıydım asla geri dönmeyecektim. :KK20: Sonra kendime uğraşlar buldum . bu süreçte 5 tane 1000 parçalık puzzle bitirdim ::KK53::KK45: 6.sınada devam ediyorum. İşede başladım bu arada 1 ay oldu :oops: ilk başlarda hiç çıkmıyordu aklımdan gece gündüz . Şimdi daha az geliyor aklıma düşündükçe ben nasıl katlanmışım ki bu adama diyorum. Şuan olsa bi gün bile çekemem o insanı sanki onları ben yaşamamış gibiyim. Velhasıl iyi ki bırakmışım ve inşh. da en kısa zamanda iyi ki boşanmışım diyeceğim.

Benim bir arkadaşım var çocuklu memur kendisi.Kendi boşanmış ama çok pişman olmuş.Eşi ardından evlenmiş.Onun gibi birini bulsam yeter diyordu.Şimdi biriyle beraber hem de çocuksuz,(çok mutmain değil ama daha iyi bulamayacağını tahmin ediyor,yine de iyi diyorum ben etrafı gördükten sonra kendisine)..Ama geçen 6 yılına çok yanıyor.Değmezdi o acılara diyor...Bir arkadaşım da 4yıl önce boşanmış çocıksuz sonrasında ipsiz sapsızlara denk geldi eski eşini mumla aradığını söyledi.Bazı şeylere çok pişman olduğunu ..Ben de 8 yıl önce boşandım.Ben de eski eşimi mumla aradım.Herkes şanslı olmuyor...Bu kızlar ben de dahil iyi hanım meslekli güzel kızlar..Ama herkes şanslı olmuyor.....İşyerinde dört kişi var...Onlar pek sıkıntılı değil gibi ,ama onlar evlilik dışı ilşki yaşıyor alenen ikisi..Evlenmeyi düşünmüyorlar(üçü)..İkisinin de kocası istese gelirmiş adamlar bekarmış:)Yada öyle söylüyorlar bilemiyorum içlerini yaşadıklarını..Biri de kendi halinde içini bilmiyorum.

Son düzenleme:
Iyiki bosanmisim...
ilk zamanlar kizim babasiz mi buyuyecek millet ne der korkusu birde hayal kirikligiyla umutsuz gecen bi donemdi...
fazla uzun surmedi uzerimdeki ölu topragini atmak...
ne bi sevgi ne bi nefret hic bisey birakmadi. simdilerde ise dunya ahiret bacimdir:KK19::rolleyes:
Aaa erkeklere de bacı deniyor mu? Hiç bilmiyordum. :KK64:

Toparlanmam 2 yil surdu. Epey uzun bir sureydi benim icin. Zor surecti. Cok yiprandim. Cok seyler yasadim. Bunu da yapmaz artik dedigim her seyi yasatti. O zamanlar sanki sadece nefes alan bir oluydum; yatsam da yarin olsa diye gunu geciriyordum. Artik kuslarin sesini duyabiliyorum. Simdi ise yasadigim her gune sukrediyorum.

8ay oldu boşanalı...6.aya kadar deli gibi herşeye ağlar üzülür hatırlar çıldırırdım.6ay görüştük,msjlaştık....bi gece nette onun ayrıldıgımızdan beri vurpatlasın çal oynasın halindeki liselilerle olan arkadaşlığını kendini beğendirme girişiminde tarz değiştirmelerini,evlilik yıldömümüzde bn yatağımda ağlarken o bodrumda barlarda köpük banyosu eşliğinde hatuncuklarla alem yapan,boşanmadan 3ay önce evimize girip çıkan ailecek görüştüğümüz iş arkadaşlarıyla cafede otururken başka kızla sarmas dolaş fotosunu gördüğüm an bitti.....bitmesi 3saniyemi aldı... enayi yerine koyulduğuma mı yanayım,değmeyecek ailesine ve onun yalanlarına fedakarlıklarıma mı yanayım,ona güvenmeme mi yanayım kaos oldu içim...nefretim kendime affedemiyorum hala kendimi..... severek ağlayarak barışma hayaliyle 6ay yasadım göz göre göre oynamasına izin vermişim.....şimdi çok mutluyum.gerçekleri geçte olsa gördüm. 1,5 yıllık evlilik toplamda 3senem gitti. ama hiç umrumda değil.sanki hiç olmamış gibi o hayatımda hiç izi kalmadı.....saçlarımı kestirdim belime kadardı kıydım....ve inanılmaz iyi geldi herkes gençleştin asla 30 değilsin diye güzel ovguler dokmeye başladı.....ondan kurtulduğum için cocuk yapmadığım için sanslıyım..... İYİKİ BOŞANMIŞIM.....:21: ve inanıyorum allah bizi kötülüklerden koruyor,daha beterlerinden ve evlilik bitiyor....... Hayat asıl şimdi güzel:KK36:

bende oh be iyi ki boşanmışım diyceğim bölüme gelmek istiyorum :KK48:
bide artık eskisi gibi sevmiyorum diyebilmek hayalim
O da olacak merak etme. Hayati da kacirma. Ben koskoca iki yili kacirdim. Acilarla gozyaslariyla umitle bekleyerek gecirdim. Bittiyse bir hayir vardir. Bunu anliyorsun. Gec de olsa anliyorsun. Inan gelse de artik eski tadini vermez. O yuzden hayati kacirma.

Back
X