iyikide evlenmisim diyen var mi :)

tam tersi topik acildi bugun :))
ben yasadigimiz kavgalar küsmeler sikintilar ama herseye ragmen iyiki evlenmisim iyikide kocamla evlenmisim..cok seviyorum..hic pisman olmadim..evlenilecekse mutlaka insan sevdigi adamla evlenmeli..
bu arada kavgalar küsmeler sonrasi barismalar daha tatli oluyo..daha cok kenetleniyo insan..
birazda hosgörülü olmali..bizim kültür farkimiz vardi..ama sevgimizle astik sükür..
iki insan birbirini cok iyi anlamali..
konusmali konusmali konusmali..
benim gibi kafada kurmamali ama artik akillandim :)
ve diyorum ki IYIKI EVLENDIM IYIKI KOCAMLA EVLENDIM..
BEBEGIM ASK BEBEGI O YUZDEN BU KADAR GUZEL VE AKILLI UYUMLU..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: dimi ama

slm cnm hayirli olsun :)) bende almanyadan katiliyorum gayet iyi yazdin cnm nice beraber mutlu ve saglikli senelere diliyorum

Tesekür ederim canim.Insallah. Daha bügün üye oldum, problemim var onu birsísinle paylasmam lazimdi, bende bu sayfayi buldum.Biraz icim rahatladi, sanki icimi dökmüs gibi oldum.Güzel sayfa cok yardim yaziyolar.
:-)

Tesekür ederim canim.Insallah. Daha bügün üye oldum, problemim var onu birsísinle paylasmam lazimdi, bende bu sayfayi buldum.Biraz icim rahatladi, sanki icimi dökmüs gibi oldum.Güzel sayfa cok yardim yaziyolar.
:-)

evet öyle cnm cok yardimci oluyorlar :))

cok az yorum geldi sanki dimi?

Ben de iyiki evlenmisim. Toplam 22 yildir beraberiz, ilk yillar cok kavgalarimiz olmustu ama ikimizde gencdik. Esimle cok iyi anlasiriz , beraber gezmekden , plaja gitmekden ,film izlemekden ,ev temizlemekden, alisveris yapmakdan kisacasi herseyi beraber yapmakdan cok keyif aliriz. 17 yasinda bir oglumuz var .simdi bile arasira tartismalarimiz oluyor , ben biraz inatciyim ondan. :nazar::nazar::nazar: Esim de her konu da bana cok yardimcidir.oglumuz kucukken altini temizlemis, karnini doyurmusdur. ev islerine yardimci olur , sadece yemek olayina karismaz:56: insallah sen de cok mutlu olursun.

İYİKİ AMA İYİKİİİİİİİİİ EVLENMİŞİMMMMMMMMM AKŞAM OLSADA EVİME GİTSEM KOCAMI ÇOK ÖZLEDİMMM AŞKIMM BEBEĞİMM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OHH BEEE :1: ÇOK AŞIĞIM ÇOKKK:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:Bizi kimse ayırmaz bi rabbim var oda kıyamaz:16::16::16::16::16:

sorumluluk almayı öğrendim:1::1:
birbirimizn dertlerini dinleyip destek oluyoruz :34:
aklıma ilk gelen bunlar canım :44::44:

İYİKİ AMA İYİKİİİİİİİİİ EVLENMİŞİMMMMMMMMM AKŞAM OLSADA EVİME GİTSEM KOCAMI ÇOK ÖZLEDİMMM AŞKIMM BEBEĞİMM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OHH BEEE :1: ÇOK AŞIĞIM ÇOKKK:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:Bizi kimse ayırmaz bi rabbim var oda kıyamaz:16::16::16::16::16:

rabbim mutlulugunuzu daim etsin cnm

iyiki evlenmisim.
15 yildir ayni cumleyi kullaniyorum :)
korkma evlilikten, insanlar nedense mutluluklarini belirtmekten cekinir. daha cok
negatif yonler, olumsuzluklar konusulur..
emin ol, hayatimin hatasi diyenler kadar hayatimin en guzel zamanlari diyenlerde var:34:

bu gün de yarında iyikide evlenmişim diyorum eşimi çok ama çok seviyorum ve seviliyorum evleneli 19 sene oldu ve hala büyük tutkuyla aşığım ve çok seviyorum karşılıklı aynı duygular içinde olmasaydık geçermiydi 19 sene evlilik gerçekten çok güzel değerini bilen çiftlere Allah hepinize evlilik hayatınızda mutluluklar yaşatsın .....

herkes evlilikten sikayet ediyor "keske evlenmeseydim", "hayatimin en büyük hatasi",...

bende 1,5 seneye kadar evlenecegim icin korktum acikcasi bu anlatimlardan simdi bana siz söyleyin

aranizda iyikide evlenmisin diyen var mi???

evliliginizde nelerden memnunsunuz?

:1::1::1:
valla benim günüm günümü tutmuyor
kavga dince tabiki tersi oluyor
ama genel olarak seviyom herifimi:38:
deli dolu bişey işte zaten dört dörtlüğünü bulamazsın

ama tek tavsiyem fazla taviz verme
neysen o ol
tabi gerektiğinde fedakarlık yapacaksın
kocana saygı duyacaksın
aile olduğunun farkında olacak ve münkünse ailelerden en 100 km uzakta olacaksın :)
ama dengeyide sağlayacaksın
bi gün bi bakmışın her şey senin elinden çıkmış
kendi doğruların gitmiş

mesela ben hep kabullenici oldum
ama doğal olarak istekler hiç bitmiyor

baktım olmayacak cadılık moduna bağladım:1::1::37::33:

ALLAH cc yardımcın olsun

Son düzenleme:
Bekârken yaşadığımız mutluluk/mutsuzluk tanımlamamızdan hareketle,
evlilik yaşamından memnun olmak; evlenmeden evvel ki yaşadığımız hayat ile de paralel galiba.

Bende iyiki evlenmişim diyorum şükürler olsun kocacım gibi bir insan çıktı karşıma rabbim cümelmizin gönlüne göre versin inşşş :)

canım, şu an iyiki evlenmişim derim. bundan 1.5sene önce yeni evliyken sorsaydın "ayy nereden evlendim resmen nikaha kadar kandırmışlar beni" derdim... yaşadıklarınla alakalı. başlarda evlilik zor oturuyor. benim kayınvalidem eşimi doldurur eşim de beni üzerdi. ama rest çektim eşime ailesine saygımı bozmadım ama yaptıklarını eşime dedim. eşim neyin ne olduğunu benim gene de alttan aldığımı gördü. başka sorunumuz olmadı...

her evlilikte olur. bazen iyi bazen kötü... bazen aşkın depreşir bazen alışkanlık olur...

ben de iyiki evlenmişim:3:
hem de herşeye rağmen..
akşama kadar özlüyorum yaa ilk günkü gibi ama bi arkadaş demiş ya bazen aşkın depreşiyorr bazen alışkanlık oluyor.. katılıyorum:48:

Bende iyiki evlenmisim 4 yillik evliyim ve evlendigim icin bi an bile pismanlik duymadim. Zor zamanlar gecirebiliyor insan kötü olaylar yasanabiliyor kücük tartismalar yasanabiliyor ama bizim birbirimize karsi herzamam sevgimiz saygimiz güvenimiz tamdir birbirimizin gönlünü almayi biliriz. Esimi cok seviyorum iyiki karsima cikmis iyiki onla evlenmisim. Rabbim karsiniza dogru insanlari cikarsin insallah...

5 aylık evliyim aşık oldugum adamla evlendim iyikide evlenmişim:16::16:

Back
X