• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyiler hep kaybeder.. Aldatildim mi

Ayikolreiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
547
533
33
31
Çok emek verdim cok belki hata ettim bu kadar severek fedakarlık ederek ...
Uzun uzun anlatmaya mecalim yok mail sifresini istedim verdi ordan instagram şifresini değiştirip girdim bir kız ile konuşmalar gördüm çiçeğim böceğim diye o farkeder etmez şifreyi geri aldı hepsini göremedim . Şimdi yeminler ediyor inkar ediyor arkadaşıma aitti vs vs işte ama inanmadim affettim dedim ama affedemedim de tam bir ay oldu hiç iyi değilim yasmayi beceremiyorum ne zaman geçecek bu acı ne zaman karar vericem bir şeye bitti desem bitmiyor devam etsem kabul edemiyorum

iki ucu boklu değnek diyosun yani.
şimdi burda sana cogu insan ayrıl falan diyecektir ama ne derler bilirsin bekara karı boşamak kolaydır.
bu tür durumlarda cevabı baskalarında arama cünkü cevap sende.
aslında napman gerektiğini cok iyi biliyorsun ama cesaret edemiyorsun dimi?
ya pismanlk duyarsam, ya yanlız kalırsam yada onsuzluk nasıl bir duygu belkide tatmak istemiyorsun.
ama kendini zamanın akışına bırak bişey olmayacaksa olmayacaktır yada sen olmayacagını düşünüyosundur ama olursonuçta su akar yolunu bulur.
açıkcası erkek arkadaşın yalan söylüyo, ama keşke daha zeki bi yalan söyleseydi en azından zeki bi adama aşık olmuşum diyip acını biraz hafifletirdin. neyse şaka yapıyorum
sana diyeeceğim şuki ; ya gemini aynı rotada sürmeye devam et yada ilk fırsatta gördüğün limana park et seçim senin.

ben ismin gibi ayık ol reis diycem sana aldatıldınmı bilemem ancak bu arkadaşımındı yalanlarını çok duyuyorum

Herşey ortada değil mi zaten?
Sanalda olsa aldatmadır bu.

Evlimisin yoksa sevgilindenmi bahsediyosun?

İnanmayacaksın inanmamaya ama nasıl hazmedeceksin ?
Zor bir durum. İnanın açılan bu tarz konularda ne diyeceğimi bilemiyorum .
Allah akıllandırsın eşinizi ..

İyiki arkadaşları var şu adamların da..
At herşeyi üstüne "irkidişim yipmiştir"!!

Aldatılmak bana göre affedilmez birşey.
Affetmeyin..
Eğer affedecekseniz de ikide bir su yüzüne çıkarmayın, unutun, silin.. Mümkün mü? Bence değil ama başaranlar vardır belki..

Çok emek verdim cok belki hata ettim bu kadar severek fedakarlık ederek ...
Uzun uzun anlatmaya mecalim yok mail sifresini istedim verdi ordan instagram şifresini değiştirip girdim bir kız ile konuşmalar gördüm çiçeğim böceğim diye o farkeder etmez şifreyi geri aldı hepsini göremedim . Şimdi yeminler ediyor inkar ediyor arkadaşıma aitti vs vs işte ama inanmadim affettim dedim ama affedemedim de tam bir ay oldu hiç iyi değilim yasmayi beceremiyorum ne zaman geçecek bu acı ne zaman karar vericem bir şeye bitti desem bitmiyor devam etsem kabul edemiyorum

Ya bir insanın instagramını arkadaşı neden kullansın. Bir instagram açmak bu kadar mı zor. İnandınız mı arkadaşım demesine? Affederken neye dayanarak affettiniz?

Ah erkekler ah, herkesi kendileri gibi yarım akıllı sanıyorlar. Hepsinde arkadaşım yapmıştır yalanı yapıyosun bir halt bari iki dakika adam olmayı bil ve evet yaptım de. Sanırsın bu adamlar bütün erkek arkadaşlarıyla birleşip tek bir hesap açıyorlar ve hepsi o hesabı kullanıyor, he oldu anam bizde yuttuk.

Kabahatli olduğunu dusunmese yalan söylemez. Şu arkadaşım yaptı, kuzenim yazdı yalanları ne zaman bitecek acaba.

Hem sadakatsiz hem yalancı.
Üstüne de senin inanacagina düşünüyor, yani aptal yerine koyuyor.

Kendin icin iyi olan sence hangisi? Tüm bunlara eyvallah etmek mi, biraz aci çekip vazgeçmek mi?

Bir kere yapan ikinciyi de üçüncüyü de yapar. Hayırlı olsun nurtopu gibi bir sadakatsiz erkeğiniz var artık.

Herkese tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın ama hepinizin yorumları gerçekten çok değerli çok da ihtiyacım var. Ben inandım demedim affettim dedim hatta onu da yapamadığımı söyledim. Başkası olsa bosan derdim bu da net. Ama kendime gelince öyle olmadı işte ama hazmedebilecek bir yapım da yok bunu biliyorum bir aydır her gece kafamda kurdum acı çektim bu işin sonu zaten belli gibi ama şunu anlayın arkadaşlar ben çok duygusal hassas biriyim ve bu yük bana çok ağır geldi akıllı güçlü biri olmak istiyorum ama depresyonun dibindeyimm. Ben sevdiğimi aşık oldugum kişiyi kaybettim benim için gerçekten öldü o kişi sadece bedeni var gibi çünkü benim tanidigim eşim bu es değil ben o depresyonda diye o kalp hastası diye dualar ettim maddi manevi destek oldum karşılığı bu muydu insan kabbulenemiyir

Herkese tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın ama hepinizin yorumları gerçekten çok değerli çok da ihtiyacım var. Ben inandım demedim affettim dedim hatta onu da yapamadığımı söyledim. Başkası olsa bosan derdim bu da net. Ama kendime gelince öyle olmadı işte ama hazmedebilecek bir yapım da yok bunu biliyorum bir aydır her gece kafamda kurdum acı çektim bu işin sonu zaten belli gibi ama şunu anlayın arkadaşlar ben çok duygusal hassas biriyim ve bu yük bana çok ağır geldi akıllı güçlü biri olmak istiyorum ama depresyonun dibindeyimm. Ben sevdiğimi aşık oldugum kişiyi kaybettim benim için gerçekten öldü o kişi sadece bedeni var gibi çünkü benim tanidigim eşim bu es değil ben o depresyonda diye o kalp hastası diye dualar ettim maddi manevi destek oldum karşılığı bu muydu insan kabbulenemiyir

Ben sevgilisiniz diye düşündüm evli olduğunuzu bilmiyordum.
Keşke affetmeden önce yazsaydınız. En azından niyetiniz affetmekse bir aile terapisi ile bazı şeyleri aşarak, geride bırakarak affedin diye öneride bulunurduk. Tamam affettim diye olmuyor zaten hiç bir şey. En azından köpek gibi pişman olup özürler diledi mi bari?

kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı, kalp hastası mı kendisi, belkide bu hastalığı kullanıyordur, mazur görürsün diye mi umdu acaba
bunları göreceğini bile bile nasıl o mesajları silmeden şifre vermiş onu da anlamadım, maceramı arıyor acaba
bu devirde arkadaş arkadaşa değil kimse kimseye telefonunu vermez, hele sosyal medya hesaplarını hiç kullandırtmaz

ben sevgilin diye düşünmüştüm ama evliymişsin öyle kolay boşan diyebilen insanlardan değilim malesef

Ben sevgilisiniz diye düşündüm evli olduğunuzu bilmiyordum.
Keşke affetmeden önce yazsaydınız. En azından niyetiniz affetmekse bir aile terapisi ile bazı şeyleri aşarak, geride bırakarak affedin diye öneride bulunurduk. Tamam affettim diye olmuyor zaten hiç bir şey. En azından köpek gibi pişman olup özürler diledi mi bari?
Evet çok ağladı zirladi ama olacak gibi değil benim kalbim ihaneti kaldirmiyor ayrilmayi da kaldirmiyor kafamı toplayip karar vermek istiyorum

kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı, kalp hastası mı kendisi, belkide bu hastalığı kullanıyordur, mazur görürsün diye mi umdu acaba
bunları göreceğini bile bile nasıl o mesajları silmeden şifre vermiş onu da anlamadım, maceramı arıyor acaba
bu devirde arkadaş arkadaşa değil kimse kimseye telefonunu vermez, hele sosyal medya hesaplarını hiç kullandırtmaz
Inanmiyorum zaten. Insta hesabina gireceğimi dusunemedi yoksa vermezdi aldatilmaya karşı nasıl yara alacağımi bu konuya tahammül edemeyeceğimi bilirdi hatta direk bitirmemi bekledi zaten

Evet çok ağladı zirladi ama olacak gibi değil benim kalbim ihaneti kaldirmiyor ayrilmayi da kaldirmiyor kafamı toplayip karar vermek istiyorum

Çalışıyor musunuz? 1-2 gün ya da 1-2 hafta alıp başınızı gitme şansınız var mı? Gidebileceğiniz yer var mı? Aynı evde sürekli görerek kendinizi dinleyemezsiniz. Biraz uzaklaşabilseniz bir şeyleri daha iyi tartabilirsiniz belki.

Back
X