• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyiler hep kaybeder.. Aldatildim mi

Çalışıyor musunuz? 1-2 gün ya da 1-2 hafta alıp başınızı gitme şansınız var mı? Gidebileceğiniz yer var mı? Aynı evde sürekli görerek kendinizi dinleyemezsiniz. Biraz uzaklaşabilseniz bir şeyleri daha iyi tartabilirsiniz belki.
Okuyorum şansım yok malesef başarmi etkileyecek bundan korkuyorum

Okuyorum şansım yok malesef başarmi etkileyecek bundan korkuyorum

En azından hafta sonu için gidebilme durumunuz var mı? Çünkü çok bunalmışsınız belli.
Bir karar verseniz ona göre önerilerde bulunabiliriz ama kararı sizin vermeniz gerekiyor.

En azından hafta sonu için gidebilme durumunuz var mı? Çünkü çok bunalmışsınız belli.
Bir karar verseniz ona göre önerilerde bulunabiliriz ama kararı sizin vermeniz gerekiyor.
O kadar aciz ve caresizim ki hiçbir karara varamiyorum sadece acı çekiyorum malesef durum böyle

Bir kaç gün uzaklaştım ama iyice kurdum kafamda delirdim sürekli aradım mesaj attım saydirmak için hicbirsey iyi gelmiyor

Klasik olacak ama ben çok guvenmistim hiç beklemezdim Dört yıldır da hiçbir yanlışıni görmemiştim bu konularda yani bir anda böyle bir şeyle karşılaşmak büyük hayal kırıklığı yaşattı bana

O kadar aciz ve caresizim ki hiçbir karara varamiyorum sadece acı çekiyorum malesef durum böyle

Aciz ve çaresiz olduğunuzu düşünmeyin. Sonuçta yaşadığınız çok yıkıcı bir şey. En çok güvendiğiniz, arkanızı yaslamak isteyeceğiniz adam tarafından aldatıldınız. Bu öyle hemen geçecek bir şey değil.
Bakın affetmek isterseniz kesinlikle şartlarınız olmalı, sosyal hesaplarının tüm şifresi sizde olmalı misal. (yenisini alabilir ama kesin bir yerde açık verir) ya da instagram onun neyine kapatsın gitsin. Sonra birlikte bir terapiye gidin. Eşinizin hayır deme lüksü yok. Bunu nasıl aşacağınızı uzman yardımıyla öğrenin.
Affetmek istemezseniz. Aileniz bulunduğunuz şehirde mi? Boşanırsanız size destek olurlar mı? Okulunuzun kaç yılı kaldı?

Ayrıca öncesinden de lise de yakın arkadaştik yani çocukluğum Gençliğim hep onunla birlikte geçti bir kerede silip atmak da zor kabul edip devam etmek de

Aciz ve çaresiz olduğunuzu düşünmeyin. Sonuçta yaşadığınız çok yıkıcı bir şey. En çok güvendiğiniz, arkanızı yaslamak isteyeceğiniz adam tarafından aldatıldınız. Bu öyle hemen geçecek bir şey değil.
Bakın affetmek isterseniz kesinlikle şartlarınız olmalı, sosyal hesaplarının tüm şifresi sizde olmalı misal. (yenisini alabilir ama kesin bir yerde açık verir) ya da instagram onun neyine kapatsın gitsin. Sonra birlikte bir terapiye gidin. Eşinizin hayır deme lüksü yok. Bunu nasıl aşacağınızı uzman yardımıyla öğrenin.
Affetmek istemezseniz. Aileniz bulunduğunuz şehirde mi? Boşanırsanız size destek olurlar mı? Okulunuzun kaç yılı kaldı?
O kadar arsiz ki şifre verdi başta ama baktı herseyi sorguluyorum degistirdi yani böyle bir çok davranışı oldu duzelmeme yardım etmedi ki okul için iki buçuk yılım var aynı şehirdeyim ailemle biterse kimse destek olmaz

Dünyada kalan tek erkek sevgilinizmiş gibi aldatıldığınız halde neden ayrılamıyorsunuz anlamıyorum.
Bir kadın aldatılmayı kendine yedirmemeli.

Dünyada kalan tek erkek sevgilinizmiş gibi aldatıldığınız halde neden ayrılamıyorsunuz anlamıyorum.
Bir kadın aldatılmayı kendine yedirmemeli.
Ben yedirmis olsam suan bu halde olmam çözüm aramam yaşadığım acı çok derin ve kararsız hissediyorum sonuca baglamadim bile hele bi karar vereyim o zaman paylayin

Evlilikte esas olan guvendir sadakattir saygidir bunlar varsa sevgi zaten vardir ama bunlarsiz evlilik surdurulemez.

Affedersen artik hayatini acabalarla surdurceksin, eve gec geldi acaba birisiylemiydi, artik bana soguk davraniyor acaba birisimi var, is seyahatine cikti acaba birisiyle mi gitti bu boyle devam eder .... Sonra keskeler olcak keske ilk aldatildigim zaman ayrilsaydim, keske kendime saygimi kaybetmeseydim, keske cocugum olmadan ayrilsaydim buda boyle devam eder.

Dicem o ki, sen ayril daha mutlu olursun emin ol.

madem arkadaşı yazıştı şifreyi değiştirmeden size bunu ispatlaması gerekirdi. çok zor aldatılmak ama bir yandan da iyi. kesin bittiğini görüyorsun

Back
X