Iyilesen ohss ve hamilelik

Zambak00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
12
6
36
İstanbul
Merhaba
Ben ohss ile ilgili birsey sorucaktim... Gecen hafta cuma sabahi embriyo transfer edildi bana ve ohss oldum, karnim sisti, cok rahatsiz hissettim. Ama simdi iyilesmeye basladim, karnim indi, agrilarim gecti. Okuduguma gore eger hamile olsaymisim ohss iyilesmez dahada kotu olurmus. Yani iyilesmeme hic sevinemedim, hatta uzuldum diyebilirim. Hic aramizda ohss si iyilesip sonradan hamile oldugunu ogrenen oldumu yoksa bu bebegim tutunamadimi demek sizce? Test gunume daha cok var, zaman nasil gececek.....

hiç üzülüp kendini strese sokma bende ilk hamileliğimde ohss olmuştum 1 hafta geçmedende iyileşmiştim hiç müdahale yapılmadan................ sonuç pozitif çıktı ama malesef ikizlerimi kanımda olan bir sorun yüzünden kaybetmiştim.......... ohss iyileştiği için sevinmelisin inşallah hamileysen ileride daha kötü durumlar ortaya çıkabilir

hiç üzülüp kendini strese sokma bende ilk hamileliğimde ohss olmuştum 1 hafta geçmedende iyileşmiştim hiç müdahale yapılmadan................ sonuç pozitif çıktı ama malesef ikizlerimi kanımda olan bir sorun yüzünden kaybetmiştim.......... ohss iyileştiği için sevinmelisin inşallah hamileysen ileride daha kötü durumlar ortaya çıkabilir

Tesekkur ederim cevabin icin, moralime cok iyi geldi olabilecegini bilmek, umidimi kaybetmeden test gununu beklemek en iyisi, insallah tutunmustur minik bebegim.....
Senin ikizlerine cok uzuldum ama bir kere olduysa yine olur, sabretmek lazim galiba, insan sabretmeyi ogreniyor.....

Tesekkur ederim cevabin icin, moralime cok iyi geldi olabilecegini bilmek, umidimi kaybetmeden test gununu beklemek en iyisi, insallah tutunmustur minik bebegim.....
Senin ikizlerine cok uzuldum ama bir kere olduysa yine olur, sabretmek lazim galiba, insan sabretmeyi ogreniyor.....
inşallah küçük meleğin seninledir ilk hamileliğimden sonra baya bir araştırıp ondan sonra denedim ve kızıma kavuştum inşallah sende aynı duyguları tadacaksın sadece sabredip pozitif düşünerek

Back
X