- Konu Sahibi nefeskesen
bir sözler bukadarmı uyar... kaczamndır yasadıgım sıkıntıyı acamaz oldum yasadıgım boslugu tarıf edemez oldum ama mutluyum ıyıkıde bitti diyorum! Ama onada uzuluorum bu sanırım ınsanlıgımdan.. memnunun hayatımdan! sanırım sertab bu sarkıyı cıkarmak ıcın benım ayrılmamı beklemıs.. benım gibi hissedenlere armagan olsun bacılarım

-------

-------
Neyin varsa kaldırıp çöpe attım
Saçlarımı kestirdim hemen sarıya boyattım
Bitanem diye kaydetmiştim ya hani telefonuma
Sildim derhal herkes gibi adını yazdım
Sensizlik bana çok iyi geldi
Ne kadar da ihmal etmişim kendimi
Umrumda değil iyiki bitti
Omuzlarımdan koca bir yük gitti
Çoktan alıştım yokluğuna inanki
Attım kendimi sokaklara
Dokundum sarhoş yabancı ellere
Üstelikte hiç pişman olmadım ama
Halimden de hiç memnun kalmadım
Aslında iyiyim gerçekten
Bir kere özgür hissediyorum kendimi
Çapraz yatıyorum yatakta
Oh be diyorum herşey tamamen benim artık
Canım ne isterse onu yapıyorum
Ama bazen bilhassa akşam olurken bir tuhaflık olmuyor değil
Sızlıyorum özlüyorum
Resimlerini atmıyorum mesala.
Bakamıyorum.
Kızıyorum. Çok kızıyorum.
Üzmek istiyorum seni. Canını yakmak istiyorum.
Sonra yatışıyorum.
Sana da üzülüyorum
Ama iyileşiyorum ya iyileşiyorum
-------
Saçlarımı kestirdim hemen sarıya boyattım
Bitanem diye kaydetmiştim ya hani telefonuma
Sildim derhal herkes gibi adını yazdım
Sensizlik bana çok iyi geldi
Ne kadar da ihmal etmişim kendimi
Umrumda değil iyiki bitti
Omuzlarımdan koca bir yük gitti
Çoktan alıştım yokluğuna inanki
Attım kendimi sokaklara
Dokundum sarhoş yabancı ellere
Üstelikte hiç pişman olmadım ama
Halimden de hiç memnun kalmadım
Aslında iyiyim gerçekten
Bir kere özgür hissediyorum kendimi
Çapraz yatıyorum yatakta
Oh be diyorum herşey tamamen benim artık
Canım ne isterse onu yapıyorum
Ama bazen bilhassa akşam olurken bir tuhaflık olmuyor değil
Sızlıyorum özlüyorum
Resimlerini atmıyorum mesala.
Bakamıyorum.
Kızıyorum. Çok kızıyorum.
Üzmek istiyorum seni. Canını yakmak istiyorum.
Sonra yatışıyorum.
Sana da üzülüyorum
Ama iyileşiyorum ya iyileşiyorum
-------
uzun ılıskıler bitince, ilişki süresi kadar geriye gidiyormussun.. simdi bakıorum elimde kalanlarla ben eski ben degılım ama daha gucluyum daha umutluyum küllerimden yavas yavas doguyorum adeta.. nekadar köreldıgımı farkettim ıssızlastıgımı... yenileniyorum.. artık hayatım da bir kesinlik yok, sıgınıp kacmak ısteyecegım bır liman yada davetlerde arkads toplantılarında yanımda olan adam.. Ztn varlıgında da yalnızdım.. hayatın neler sunacagınıda bilmiorum ama kadere umutla bakıorum... Bukadar basitmıs ayrılmak.. ben gözümde buyutmusum, belkide vedalara alıskın olmadıgım için..
OYUZDEN SİZE SİZİN ONA GÖSTERDİĞİNİZ KADAR KIYMET GÖSTERMEYEN KİŞİ İLE SAKİN BİRLİKTE OLMAYIN.. SENİ SEVİYORUMU SENSIZ YASAYAMAMLARI DEDEMDE SOYLER MAĞRİFET GÖSTERMEKTE... MAL MÜLK HERSEY YAPILIR ÖNEMLİ OLAN FİKİR BİRLİĞİ.. FİKİR AYRILIGI YASADIGINIZ BIRIYLE SAKIN O DERİN DENİZLERDE YÜZMEYE CALISMAYIN.. BİZ KADINLAR BOGULURUZ, BU ATAERKİL TOPLUMDA.. BEN ONU SEVMEMEYİ SEÇTİM, KENDİMDEN GİDENLERİ GÖRMEME RAGMEN MUTLUYUM.. VE SUNU UNUTMAYIN KIZLAR;
O SECTIGINIZ ADAMA GİTTİGİNİZE AİLESİ İLE TANISTIGINIZDA, MADDİ MANEVİ DÖNÜP ARKANIZA KENDI AİLENİZE BAKIORSANIZ, O İŞ BASTAN OFSAYT.. BOSUNA MACERA ATILIP ZAMAN HARCAMAYA GEREK YOK.. ZAMAN DEGERLİ...
benım gıbı hıssedenlere gelsın gecenın sarkısı!
OYUZDEN SİZE SİZİN ONA GÖSTERDİĞİNİZ KADAR KIYMET GÖSTERMEYEN KİŞİ İLE SAKİN BİRLİKTE OLMAYIN.. SENİ SEVİYORUMU SENSIZ YASAYAMAMLARI DEDEMDE SOYLER MAĞRİFET GÖSTERMEKTE... MAL MÜLK HERSEY YAPILIR ÖNEMLİ OLAN FİKİR BİRLİĞİ.. FİKİR AYRILIGI YASADIGINIZ BIRIYLE SAKIN O DERİN DENİZLERDE YÜZMEYE CALISMAYIN.. BİZ KADINLAR BOGULURUZ, BU ATAERKİL TOPLUMDA.. BEN ONU SEVMEMEYİ SEÇTİM, KENDİMDEN GİDENLERİ GÖRMEME RAGMEN MUTLUYUM.. VE SUNU UNUTMAYIN KIZLAR;
O SECTIGINIZ ADAMA GİTTİGİNİZE AİLESİ İLE TANISTIGINIZDA, MADDİ MANEVİ DÖNÜP ARKANIZA KENDI AİLENİZE BAKIORSANIZ, O İŞ BASTAN OFSAYT.. BOSUNA MACERA ATILIP ZAMAN HARCAMAYA GEREK YOK.. ZAMAN DEGERLİ...
benım gıbı hıssedenlere gelsın gecenın sarkısı!
İYİ GECELER CANLAR