iyileşiyorum...

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
bir sözler bukadarmı uyar... kaczamndır yasadıgım sıkıntıyı acamaz oldum yasadıgım boslugu tarıf edemez oldum ama mutluyum ıyıkıde bitti diyorum! Ama onada uzuluorum bu sanırım ınsanlıgımdan.. memnunun hayatımdan! sanırım sertab bu sarkıyı cıkarmak ıcın benım ayrılmamı beklemıs.. benım gibi hissedenlere armagan olsun bacılarım:54::54:
-------
Neyin varsa kaldırıp çöpe attım
Saçlarımı kestirdim hemen sarıya boyattım
Bitanem diye kaydetmiştim ya hani telefonuma
Sildim derhal herkes gibi adını yazdım
Sensizlik bana çok iyi geldi
Ne kadar da ihmal etmişim kendimi

Umrumda değil iyiki bitti
Omuzlarımdan koca bir yük gitti
Çoktan alıştım yokluğuna inanki

Attım kendimi sokaklara
Dokundum sarhoş yabancı ellere
Üstelikte hiç pişman olmadım ama
Halimden de hiç memnun kalmadım

Aslında iyiyim gerçekten
Bir kere özgür hissediyorum kendimi
Çapraz yatıyorum yatakta
Oh be diyorum herşey tamamen benim artık
Canım ne isterse onu yapıyorum
Ama bazen bilhassa akşam olurken bir tuhaflık olmuyor değil
Sızlıyorum özlüyorum
Resimlerini atmıyorum mesala.
Bakamıyorum.
Kızıyorum. Çok kızıyorum.
Üzmek istiyorum seni. Canını yakmak istiyorum.
Sonra yatışıyorum.
Sana da üzülüyorum
Ama iyileşiyorum ya iyileşiyorum
-------
uzun ılıskıler bitince, ilişki süresi kadar geriye gidiyormussun.. simdi bakıorum elimde kalanlarla ben eski ben degılım ama daha gucluyum daha umutluyum küllerimden yavas yavas doguyorum adeta.. nekadar köreldıgımı farkettim ıssızlastıgımı... yenileniyorum.. artık hayatım da bir kesinlik yok, sıgınıp kacmak ısteyecegım bır liman yada davetlerde arkads toplantılarında yanımda olan adam.. Ztn varlıgında da yalnızdım.. hayatın neler sunacagınıda bilmiorum ama kadere umutla bakıorum... Bukadar basitmıs ayrılmak.. ben gözümde buyutmusum, belkide vedalara alıskın olmadıgım için..

OYUZDEN SİZE SİZİN ONA GÖSTERDİĞİNİZ KADAR KIYMET GÖSTERMEYEN KİŞİ İLE SAKİN BİRLİKTE OLMAYIN.. SENİ SEVİYORUMU SENSIZ YASAYAMAMLARI DEDEMDE SOYLER MAĞRİFET GÖSTERMEKTE... MAL MÜLK HERSEY YAPILIR ÖNEMLİ OLAN FİKİR BİRLİĞİ.. FİKİR AYRILIGI YASADIGINIZ BIRIYLE SAKIN O DERİN DENİZLERDE YÜZMEYE CALISMAYIN.. BİZ KADINLAR BOGULURUZ, BU ATAERKİL TOPLUMDA.. BEN ONU SEVMEMEYİ SEÇTİM, KENDİMDEN GİDENLERİ GÖRMEME RAGMEN MUTLUYUM.. VE SUNU UNUTMAYIN KIZLAR;

O SECTIGINIZ ADAMA GİTTİGİNİZE AİLESİ İLE TANISTIGINIZDA, MADDİ MANEVİ DÖNÜP ARKANIZA KENDI AİLENİZE BAKIORSANIZ, O İŞ BASTAN OFSAYT.. BOSUNA MACERA ATILIP ZAMAN HARCAMAYA GEREK YOK.. ZAMAN DEGERLİ...

benım gıbı hıssedenlere gelsın gecenın sarkısı!

İYİ GECELER CANLAR :54:

cok guzel ıfade etmıssın canımmm gayet güçlü ve mantıklı gördum senı umarım hersey daha guzelll olur senın ıcın hemde bı an önce :!!!!!

inanır mısın,tam da bu şarkıyı dinliyordum.
Ben de 8 yıllık bir ilişkiden çıktım,daha doğrusu terkedildim.
Zamana,yaşanılanlara yazık..
Ama her şeye rağmen dimdik ayakta durmak zorundayım. Mecburum.

Şarkı için teşekkürler,hepinize hayırlı geceler :39:

Aynen böyle hissediyorum bak uyutmuyor geceler beni de canım :) Daha ayrılık kararımı bildirmedim ama çoktan ayrılmış gibiyim. Öyle ümitsizim bu ilişkiden. Sabah olduğunda yapayalnız bir insan olacağım resmen. Gerçi hep yalnızdım bu ilişkide ben, hep hayaldi olanlar, yalanlara sarılmıştı, yumaklanmıştı. Ben gerçek sanarken bomboştu...

cok guzel ıfade etmıssın canımmm gayet güçlü ve mantıklı gördum senı umarım hersey daha guzelll olur senın ıcın hemde bı an önce :!!!!!

inşallah cnm benimm verdiğin destegini hiç unutmadım uykunuzdan etmiştim sabahın köründe diğer konumda oyuzden milyonlarca tesekkur ediyorumm sana umarım hersey gonlunce olur:9: :54:

inanır mısın,tam da bu şarkıyı dinliyordum.
Ben de 8 yıllık bir ilişkiden çıktım,daha doğrusu terkedildim.
Zamana,yaşanılanlara yazık..
Ama her şeye rağmen dimdik ayakta durmak zorundayım. Mecburum.

Şarkı için teşekkürler,hepinize hayırlı geceler :39:

ahhh yavrukusumm okadar iyi anlayabiliorumki seni... en önemlisi biziz.. ozmn ne dioruz kalp kalbe karsıymıs :54: hayırlı geceler cnm..

inşallah cnm benimm verdiğin destegini hiç unutmadım uykunuzdan etmiştim sabahın köründe diğer konumda oyuzden milyonlarca tesekkur ediyorumm sana umarım hersey gonlunce olur:9: :54:

keske elımden daha fazlası gelse canım ama senı böyle kararlı güçlü dimdik görmek cok mutlu etti benı :)) sen cok cok ıyılerıne layıksınnnn bunlar gectıgınde allah ınsallahh karsınaa senın gıbı bırını cıkaracaktir ...senı cokguzel gunler beklıyor cunku uzulmedıgın kırılmadıgın ve deger verıp deger verıldıgın ama bunlar ıcın tebessumune ıhtıyacımız var :)) inşallah hersey gönlumuzce olur canımmmm ....

Aynen böyle hissediyorum bak uyutmuyor geceler beni de canım :) Daha ayrılık kararımı bildirmedim ama çoktan ayrılmış gibiyim. Öyle ümitsizim bu ilişkiden. Sabah olduğunda yapayalnız bir insan olacağım resmen. Gerçi hep yalnızdım bu ilişkide ben, hep hayaldi olanlar, yalanlara sarılmıştı, yumaklanmıştı. Ben gerçek sanarken bomboştu...

:( cnm benim bana ilişkimi bitirmeden son 1 senemi hatırlattın... inan arkadsım senden degerlisi yok inan bende senın gıbıydım ve bir sabah baktım kendı verdıgım bır kararla tek tabancaydım...

bitirdikten alıskanlıklar bas gosterıo ben daha yeni alıstım bu verdıgım karara.. seni yalnız hissettiriosa at atese gitsin.. yoksa daha cok kalbin sogur.. yorulursun ıssızlasırsın soguyan kalbını oyle ısıt.. cnm benimm umarın hersey gonlunce olur..

:( cnm benim bana ilişkimi bitirmeden son 1 senemi hatırlattın... inan arkadsım senden degerlisi yok inan bende senın gıbıydım ve bir sabah baktım kendı verdıgım bır kararla tek tabancaydım...

bitirdikten alıskanlıklar bas gosterıo ben daha yeni alıstım bu verdıgım karara.. seni yalnız hissettiriosa at atese gitsin.. yoksa daha cok kalbin sogur.. yorulursun ıssızlasırsın soguyan kalbını oyle ısıt.. cnm benimm umarın hersey gonlunce olur..

Hani önceki konunda hep kullandığın bir kelime var "ıssızlaştırmak" bunu ben çok iyi anlıyorum. ben de bu gece verdim bu kararı. büyük ihtimalle bağırcak, çağırcak, seninki gibi kabul edip çekip giderse ne mutlu bana. buraya gittik böyle yaptık deyip oralardan kaçmak değil mi. çok iyi anlıyorum ruh halini eğer dertleşmek istersen ne zaman istersen mesaj atabilirsin canım :)

hersey gecıyor canım olan sana oluyor mmaalesef bak burda da okuyoruzz evlenınce de degısmıyorlar oyuzdenn ..tercıhını yapmak en ıyısı ama kendını mutsuz edecek bır tercıh olmasın asla..cunku kendı degerını bılmezsenn baskası da bılmez kırar döker umrunda bıle olmaz..sen sımdı uyuyamıyorsun o sımdı kımbılırr napıyor umrunda mısın sence.. oyuzdenn senı hırpalyacak bırını bosver sana deger veren anlam katan bırı olmalı kı karsında hayata beraber gulebılesın..biraz güçlü olmak gerekıyor zaman herseyın ılacı ..ınsallah cok cok ıyı olur atlatırsın kısa zamand sende ...

keske elımden daha fazlası gelse canım ama senı böyle kararlı güçlü dimdik görmek cok mutlu etti benı :)) sen cok cok ıyılerıne layıksınnnn bunlar gectıgınde allah ınsallahh karsınaa senın gıbı bırını cıkaracaktir ...senı cokguzel gunler beklıyor cunku uzulmedıgın kırılmadıgın ve deger verıp deger verıldıgın ama bunlar ıcın tebessumune ıhtıyacımız var :)) inşallah hersey gönlumuzce olur canımmmm ....

kıkırdayan yüz koymusum yalnıslıkla :) sarılanı koymaktı asıl niyetim aslında :)) sımsıkı sarılıorumm ankaralı kız sana destek verdiğin için :54::54::54::54: sanırım ayrılık sonrası bazı evrelerı yasadım ve o donemde seni beklettim sabaha kadar... ama iyiki varsın keske tanısam dedım senı....

burdakı tesekkur kuru geldı bana, umarımm gonlunce dıledıgınce olur hersey.. insan zor donemlerınde yanında olanı ses edenı unutmazmıs.. ben senı gordum ne sesını duydum ama mesajın yetti.. o yuzden milyonca tesekkur edıorum tekrardan sana rabbim gönlüne göre versin sesini bile bilmediğim kadın..

anlıyorum ve anlamak canımı acıtıyor :(

ahh arkadsım ahh nasrettin hocanın dedıgı gibi, bana esekten duseni getir benim halımden o anlar.. tesekkur ederım msjın ıcın.. bilmiorum ama ne yasadıgını ama gecicek cnm

sezen aksu onceden dedi zaten bize ' zaman sadace birazcık zaman' hersey gonlunce olsun tatlım :54:

kıkırdayan yüz koymusum yalnıslıkla :) sarılanı koymaktı asıl niyetim aslında :)) sımsıkı sarılıorumm ankaralı kız sana destek verdiğin için :54::54::54::54: sanırım ayrılık sonrası bazı evrelerı yasadım ve o donemde seni beklettim sabaha kadar... ama iyiki varsın keske tanısam dedım senı....

burdakı tesekkur kuru geldı bana, umarımm gonlunce dıledıgınce olur hersey.. insan zor donemlerınde yanında olanı ses edenı unutmazmıs.. ben senı gordum ne sesını duydum ama mesajın yetti.. o yuzden milyonca tesekkur edıorum tekrardan sana rabbim gönlüne göre versin sesini bile bilmediğim kadın..

kıkırda zaten artık aglama deverı kapandı gıttı canım benım sımdı gulme zamanı :)) utandım bak naptım kı kuzum yaa keske tanısabılseydık daha fazlasını yapardım :)) sen zatenn güçlü biriydin bunu dıle getırecek bırıne ıhtıyacın vardı o da ben oldum sadece yoksa benım yaptıgım bısey yok sen zatennn iyiydinnn ve bunun ıcın bıraz harekete gecırecek sözlere ıhtıyacın vardı :)) arkadaslıga dostlugua cok önem verırımm o yuzdenn sen nasıl uzuluyorsan ınan bende aynı hısle uzuluyorum ve yanında olmaya calısıyorum..senı böyle ıyı görunce ınan cok cok mutlu oldummmm :)) günde en az üç ögün gülücügü eksık etme bak takıp edıcem :)) rabbım hepımıze gönlumuzdekını versın canımbenımm....allahım karsına senı kırmaktan ıncıtmekten korkacak bırını cıkarsın sana melekler gıbı davransın..ıste ozaman dıyeceksın kı allahım bu kötuluklerı bunun kıymetını bılım dıye mı yasattınn:))bundan sonra cok cokguzell seyler senı beklıyor bak sıkıdur sakın kacıpta surat asma :)) bende sana sarılıyorummm tatlımmm :)) ben yüz koyamıyorum ya çözemedım daha o olayı :))

Hani önceki konunda hep kullandığın bir kelime var "ıssızlaştırmak" bunu ben çok iyi anlıyorum. ben de bu gece verdim bu kararı. büyük ihtimalle bağırcak, çağırcak, seninki gibi kabul edip çekip giderse ne mutlu bana. buraya gittik böyle yaptık deyip oralardan kaçmak değil mi. çok iyi anlıyorum ruh halini eğer dertleşmek istersen ne zaman istersen mesaj atabilirsin canım :)

yavrumm nerdeee adam ılk once ayrılıgı bile ciddiye alamadı :)) bana flash tv de cıkan bagırarak askını gerı ısteyen adamın : ''dayanamıorum gulay don evine gülay'' videosu attı güzya makara yaptı.. sonra bagırıp cagırdı baktı ben hala kararlıyım ıslanmıs kedı yavrusu gıbı konusmalar yaptı sonra beni arkads olarak arıyabılırsın demeye basladı. bir kanaldan girmeye calıstı hep duygu somuru yaparak..

en sonunda sert bırsekılde kararımı bıldırınce saygı duyuyorum dedı ve sessızlıge gomuldu.. zor oluo ınan ıkı taraf ıcınde tek onemlı olan kararının arkasında durmak.. ben durdum ve kaderımı ellerımle degıstırdım.. snı uzuosa korelttıyse ıssızlastırdıysa ınan hep oyle gıder ınan... cunku erkek nasıl alısırsa oyle gıder hersey senın elinde yavru kusum umarımm hakkında hayırlısı olur:54:

hersey gecıyor canım olan sana oluyor mmaalesef bak burda da okuyoruzz evlenınce de degısmıyorlar oyuzdenn ..tercıhını yapmak en ıyısı ama kendını mutsuz edecek bır tercıh olmasın asla..cunku kendı degerını bılmezsenn baskası da bılmez kırar döker umrunda bıle olmaz..sen sımdı uyuyamıyorsun o sımdı kımbılırr napıyor umrunda mısın sence.. oyuzdenn senı hırpalyacak bırını bosver sana deger veren anlam katan bırı olmalı kı karsında hayata beraber gulebılesın..biraz güçlü olmak gerekıyor zaman herseyın ılacı ..ınsallah cok cok ıyı olur atlatırsın kısa zamand sende ...

Uyuyor tabii ki de rahat rahat. Üstelik içimi rahatlatacak birkaç kelime bile söylemedi. Ben burda ailemle ve kendimle nelerle boğuşuyorum sen kafana takma uyu boşver dedim cevap bile yazmadı üstüne. İnsan en azından bir kafana takma hayatım ben yanındayım vs. demez miydi? :5: Bende doldu artık ne güvenim ne saygım kalmadı, aşksa bomboş geliyor bunlar olmadan, hissizleşiyor insan neden diyorum neden ben, biz :5:

kıkırda zaten artık aglama deverı kapandı gıttı canım benım sımdı gulme zamanı :)) utandım bak naptım kı kuzum yaa keske tanısabılseydık daha fazlasını yapardım :)) sen zatenn güçlü biriydin bunu dıle getırecek bırıne ıhtıyacın vardı o da ben oldum sadece yoksa benım yaptıgım bısey yok sen zatennn iyiydinnn ve bunun ıcın bıraz harekete gecırecek sözlere ıhtıyacın vardı :)) arkadaslıga dostlugua cok önem verırımm o yuzdenn sen nasıl uzuluyorsan ınan bende aynı hısle uzuluyorum ve yanında olmaya calısıyorum..senı böyle ıyı görunce ınan cok cok mutlu oldummmm :)) günde en az üç ögün gülücügü eksık etme bak takıp edıcem :)) rabbım hepımıze gönlumuzdekını versın canımbenımm....allahım karsına senı kırmaktan ıncıtmekten korkacak bırını cıkarsın sana melekler gıbı davransın..ıste ozaman dıyeceksın kı allahım bu kötuluklerı bunun kıymetını bılım dıye mı yasattınn:))bundan sonra cok cokguzell seyler senı beklıyor bak sıkıdur sakın kacıpta surat asma :)) bende sana sarılıyorummm tatlımmm :)) ben yüz koyamıyorum ya çözemedım daha o olayı :))

yerimmm yerimm karamelli cıkolatamm benım.. ıyıkı varsınn insallahh amin! butun dualarımız karsılıklı... gercı yakınım sana boludayım suanlık,bütün opucuklerımı sevgimi yolluorum ankaraya dogruu cnm benimm :*

kızlar hayat hergün yeni bişey öğretiyor insana biz ne kadar öğrenmek görmek istemesekte sonunda kabul ediyoruz.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz vee en güzel tarafı geçiyor unutuluyor..Diğer güzel tarafıda hiç beklemediğin zamanda karşına diğer yarın çıkıyo ve ondan öncesini silip atıyosun kafadan :16::16::16::16:

yerimmm yerimm karamelli cıkolatamm benım.. ıyıkı varsınn insallahh amin! butun dualarımız karsılıklı... gercı yakınım sana boludayım suanlık,bütün opucuklerımı sevgimi yolluorum ankaraya dogruu cnm benimm :*

ankaraya yolun duserse mutlaka beklıyorum bak ona göre :)) cok sık ıstanbula gıdıp gelırken boludan gecıyorum ama bır turlu boluda gezemedım gelırsem ınsallahhh görmek ısterım senı tatlımm..bende karlı ankara gecesınden sana öpücük gönderiyorum :)) sende iyiki varsın canım benımm..

kızlar hayat hergün yeni bişey öğretiyor insana biz ne kadar öğrenmek görmek istemesekte sonunda kabul ediyoruz.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz vee en güzel tarafı geçiyor unutuluyor..Diğer güzel tarafıda hiç beklemediğin zamanda karşına diğer yarın çıkıyo ve ondan öncesini silip atıyosun kafadan :16::16::16::16:

dogruu soyluosunn fellikstar.. ınsallah güzel seyler olucak ınanıorum buna rabbim hepimizin gönlüne göre versin :54:

Back
X