iyileşiyorum...

Son zamanlarda benim de zevkle dinlediğim bir şarkı . Sözleri oldukça anlamlı ve derin ...

Sanırım bir ayrılık sürecinden geçiyorsunuz , umarım bu süreci en kısa zamanda atlatırsınız ;)

ahh cnm benımm hemde bu surecın tum evrelerini dibine kadar yasayarak geciriorumm... kendı ellerımle kaderımı degıstırdımm ve artık yavasta olsa mutlu olmaya basladım.. insallah cnm benım:54::54: tesekkur ederım msjın ıcın insallah gunlerımız dıledıgımız gıbı gecer yavrukusum, hayırlı geceler :54::54::54:

ayrılık surecı yasayan bırı kalmadı artık :) yasayan varsa tedavı edebılırız ama müzikli terapi :)

hahah dogruu soyluosunn tatlım, benımm okadar dualarımı aldınkı arkadsım ıyıkı varsın rabbım maddi manevi bol kazanclar versın sana soyle eskı konumu okudum oguzel yazdıklarını cok ama cokk tesekkur ederımm ankaralım:16::16::16: :7::7: buarada hanngı burcsun yavrukusum bana koc gıbı geldı :))

hahah dogruu soyluosunn tatlım, benımm okadar dualarımı aldınkı arkadsım ıyıkı varsın rabbım maddi manevi bol kazanclar versın sana soyle eskı konumu okudum oguzel yazdıklarını cok ama cokk tesekkur ederımm ankaralım:16::16::16: :7::7: buarada hanngı burcsun yavrukusum bana koc gıbı geldı :))

ayy bende okudum tatlım nostaljı oldu :) allah razı olsun canım benımmm aynı dıleklerde benden sana tum kalbımle :) koç gibi hatunum aslında ama başak burcuyum :)) senın burcun ne ??

ahh cnm benımm hemde bu surecın tum evrelerini dibine kadar yasayarak geciriorumm... kendı ellerımle kaderımı degıstırdımm ve artık yavasta olsa mutlu olmaya basladım.. insallah cnm benım:54::54: tesekkur ederım msjın ıcın insallah gunlerımız dıledıgımız gıbı gecer yavrukusum, hayırlı geceler :54::54::54:

O evreleri hayatında herkes bir kere de olsa yaşamıştır , ama eninde sonunda herkes atlatmıştır . Emin ol hep böyle devam etmeyecek . Biraz üzüleceksin , ağlayacaksın , canın yanacak elbette . Ama acını yaşama sürecinin vakti dolduğunda da geçecek , geçiyor yani :) Yolunu belirlemek de senin elinde , unutma sen çok değerlisin ve hayat çok kısa ;) Hiç kimse için aylarca yas tutacak kadar uzun değil hayat . O yüzden hayatının , yaşamanın değerini bil ve acının sürecini uzatma ;)

ahanfa bende geldim ya yineee;) bakiim neler konuşmuşuz konuya vakıf olayimm:1:

ya da özetlesin biri bana ayıp olmassa psikoljim bozumta herşeyden çabuk sıkılır oldum bu aralar:1::1: hata varsa affola;)

ayy bende okudum tatlım nostaljı oldu :) allah razı olsun canım benımmm aynı dıleklerde benden sana tum kalbımle :) koç gibi hatunum aslında ama başak burcuyum :)) senın burcun ne ??

ben balık burcuyum benimm yukselenım ve ayburcum koc enerjıklıgın konusma tarzında kendımden bısıler buluverdım hemen ondan sordum :)) bır balık olarak butun duyguları askı nefretı merhameti kini sevgıyı dipten alıp zirveye cıkarıorumkı allahtan kocla dengelıorumm bunu :9::9::9:

ben balık burcuyum benimm yukselenım ve ayburcum koc enerjıklıgın konusma tarzında kendımden bısıler buluverdım hemen ondan sordum :)) bır balık olarak butun duyguları askı nefretı merhameti kini sevgıyı dipten alıp zirveye cıkarıorumkı allahtan kocla dengelıorumm bunu :9::9::9:

yukselenım yay :) erkek arkadasımda balık :)) aynen cok duygusaldırr balıklar canım :)) annem koc belkı ondannetkılenmısımdır :D

ahanfa bende geldim ya yineee;) bakiim neler konuşmuşuz konuya vakıf olayimm:1:

amaaannnnnn geldıkmı yıne bır araya sabahın köründe :))) vldnmrt ayrıyeten sanada cok ama cok tesekkur ederımm destekelrın ıcın ıyıkı yanımda oldunuz cnm rabbım herseyı gonlune gore versın :*:54::54::54:

yukselenım yay :) erkek arkadasımda balık :)) aynen cok duygusaldırr balıklar canım :)) annem koc belkı ondannetkılenmısımdır :D

annnemmm bende tamda yay burcuyum yükselenin yaysa bu ii bişey:1::1:

bu arada çok özetleyici olmuş:1::1:
tamamanı okuyamadım ama konumuz yontmalımıyımdan burraaa kadar gelmiş anladığım kadarıyla...:1:

ya da özetlesin biri bana ayıp olmassa psikoljim bozumta herşeyden çabuk sıkılır oldum bu aralar:1::1: hata varsa affola;)

alemsın hea :)) arkadasımız erkek arkadasından ayrılırken bızımle konusmustu moral vermıstık bıraz..bugunde cok ıyı gördum onu ayrılıgı atlatmıss dertlesmemız ıse yaramıs onu böyle gorunce cok mutlu oldum :)) sabaha kadar kaynatmıstık sen ben o :))

amaaannnnnn geldıkmı yıne bır araya sabahın köründe :))) vldnmrt ayrıyeten sanada cok ama cok tesekkur ederımm destekelrın ıcın ıyıkı yanımda oldunuz cnm rabbım herseyı gonlune gore versın :*:54::54::54:

amin canım senin zaten desteğe ihtiyacın olduğunu sanmıyordum sadece gaza ihtiyacın vardı:1::1:
ki neyin ne olduğunu bilen insanlarız ama bazen duygularımıza yeniliyoruz

tamamanı okuyamadım ama konumuz yontmalımıyımdan burraaa kadar gelmiş anladığım kadarıyla...:1:

tatlım zaten tamamen yayım dıyebılırım hareketlı konuskann :))

hahaha benım annemde yay :)) cektık sanırım bırbırımızı :16::16::16: ınsallah rabbimm tamamını erdırır tatlımmm biz balıklar senı cok ama cok sevıyoruz :D

amin canım senin zaten desteğe ihtiyacın olduğunu sanmıyordum sadece gaza ihtiyacın vardı:1::1:

tatlım bızde o gun ıyı kudurmusuz ayol sabahın körunde ne enerjı varmıs :D

hahaha benım annemde yay :)) cektık sanırım bırbırımızı :16::16::16: ınsallah rabbimm tamamını erdırır tatlımmm biz balıklar senı cok ama cok sevıyoruz :D

bi balıkım vardı bı balıkım daha oldu bende sızı cok sevıyorum canlarım :)) tanımadan sevdık kaynastık guzel oldu :)) bak kötu olayların guzel sonucu yoksa senı nerden tanıcaktım :)) inşallah hayırlısı dıyorum canım hayırlısysa olsun hayırsızsa mutsuz olacaksam olmasın :))

hahahahahaa ah keske surada favorilerim olsaydıda bu sozunu favorılerıme ekleyebılseydim tam 12 den valla:16::16::16:

yontmamıs annem dedıgımız gıbı yakmıs gıtmıs :)) havada soguk zaten en ıyısını yapmıs :)

canlarım benim o gün ii hatırlıyorum ben şimdi size bişy dicem ben başlık açmak istemiyorumda malum hoşuma gitmiyor özel hayatımı bir çok kişiyle paylaşmak ikiniz bana kafisiniz;)

Back
X