Iyilesme sureci

Hastahaneden hemen çıkmak için acele etme.Ben pazartesi dogurdum Çarşamba çıktım.Doktor sali cikartayim mi ? dedi istemedim.Evde küçük kizim var beni boyle iki buklum görüp doğumdan korkmasın istemiyorum dedim. Sen doktorundan rica edersin bir gün fazla tutar.Sonucta özel hastahane bedava tutmuyor .Ama hemşireler hem agrina hem ihtiyaç duyduğunda bebeğin bakımına çok yardım ediyorlar.

Esin yanında olacak hiç korkma. Ben ilk bebeğim olduğu için tecrubesizdim. Şimdi Allah ikinciyi nasip ederse banyosunu falan hep kendim yaptıracağım. Aç videolarını izle. Hem cesaret gelir sana da. El kadar birşey zaten, yıkarsin iki dakikada. İyilesmen de çok zor olmaz inşallah. Kalkarken zorlaniyorsun ama ayaktayken çok zor olmuyor. Ağrı kesicilerle halledersin. Bol bol sütün olsun, sağlıkla büyüt bebişini ;)

Merhaba,
Sezeryanla doğum yaptım. Tavsiyelerim:
Öncelikle buzdolabınızı size en az 10 gün hatta mümkünse 2 hafta yetecek biçimde doldurun.
Evinizde eksiğiniz olmasın, zeytinyağlı vs, dondurulmuş sebze ya da börek, çörek gibi bir mikrodalgalık işi olan yiyecekler stoklayın.
Doğumdan önce evinizi temizletin.
Bebek görmeye gelmek isteyen arkadaşlarınızı günlük çağırın yardımcı olmaya çok istekli olanları önceleyin.
Bebeğiniz uyuduğu her anı kendinize sadece kendinize ayırın ve dinlenin.

Back
X