İyileşmek istiyorum:(

Ne istedigini bilmeyen insanlardan acayip soguyorum ben. Demen ki yeterince sevmemiş. Kendiniz icin uzulun aglayin icinizden acisini atin bir sekilde. Allah kendi gibilerle karsilastirsin onu da ne diyeyim. Bir de artik stalklamayin. Kimi eklediginin ne onemi var. Adam baska denizlere yelken acmis bile.

Ne istedigini bilmeyen insanlardan acayip soguyorum ben. Demen ki yeterince sevmemiş. Kendiniz icin uzulun aglayin icinizden acisini atin bir sekilde. Allah kendi gibilerle karsilastirsin onu da ne diyeyim. Bir de artik stalklamayin. Kimi eklediginin ne onemi var. Adam baska denizlere yelken acmis bile.
Keşke bende soğuyabilsem. Toparlayabilsem kendimi. Cevabın için teşekkür ederim..

tekrar konuşmaya başlayınca neden ayrıldığını sormadınız mı?
Sürekli evlilikten bahseden, beni alıp annesine götüren, benim annem ile tanışmaya can atan, seni seviyorum dediğimde gözleri dolan ağlayan adam ben evlenemem ben yapamam ben seni mutlu edemem. Sen benim en kıymetlimsin hep de öyle kalacaksın dedi. Çok güzel şeyler söyledi defalarca aradı ama barışmak için bi adımı olmadı

Bacım ayrılmak isteyen erkek sebepsiz gider zaten . Neden diye düşünme . Kendini hatırlatmasının sebebi de , başkasını bulamazsam sen garantide ol diye.

Bacım ayrılmak isteyen erkek sebepsiz gider zaten . Neden diye düşünme . Kendini hatırlatmasının sebebi de , başkasını bulamazsam sen garantide ol diye.
Cepte görenler sanırım böyle yapıyorlar. Elinin altında tutuyorlar. Fazla inanmıştım. Onun böyle yapacağına hiç inanmak istememiştim. Sanırım hep kıyamadıklarımız kıyıyor

Cepte görenler sanırım böyle yapıyorlar. Elinin altında tutuyorlar. Fazla inanmıştım. Onun böyle yapacağına hiç inanmak istememiştim. Sanırım hep kıyamadıklarımız kıyıyor
Aynen öyle o değil sen onu engelle her yerden . Hayatına da bi yakışıklı al .kudursun mandaval:-)

Merhaba arkadaşlar. Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum. Gelelim benim derdime:KK43: 8 ay süren 4 ay önce erkek arkadaşımın sonlandırdığı ilişkim ile alakalı sorunum. Çok güzel giden asla bir sorun olmayan ilişkiyd. Evlerimiz çok yakın sürekli görüşüyorduk. Görmek için can atardı. Her akşam arabası ile binamın önüne gelirdi. Sürekli evlilikten bahsederdi. Birbirimizi gerçekten çok seviyorduk. Ailesi ile tanışmıştım onun benim ailemle tanışmasına günler kala beni terketti. Yazın köye gitmiştim dönüşte aileler tanışacaktı. Yaşadığım şehre döndüğüm gün anlamadığım bi şekilde bitti. Engellendim heryerden. 3 ay sonra beni aradı gece açmadım. Ertesi gün whatsap engelini kaldırdı. Gece yine aradı açtım. Çok kötü olduğunu beni özlediğini vs çok kötü bir ses tonu ile anlattı. Sonraki günler yine yine aradı konuştuk. O sırada annemi hastaneye yatırdık rahatsızdı. Bu asla sormadı. O ana kadar yazıp edip arayan adam neden annemi sormuyosun dediğimde bir daha asla konuşmayalım seni üzüyorum vs konuştu. Her aramasında sen çok iyi bi insansın derdi. O akşam ben hastanedeyken tekrardan engelledi heryerden. Tam unutmaya başlarken başa sardım ruh halim çok kötü. Sizce neden aradı kendini hatırlattı. Hala kaldıramıyorum o kadar sorunsuzdu ki hala gidip ona hesap sormak istiyorum. Barışmak için çok çabalamıştım. Şimdi instagramda kız ekliyor saçmasapan. İyileşmek istiyorum ben artık;(

Düşünüp de değmeyecek biri içi kendini harab etme.. Başka birinden hoşlanmış olabilir o olmayınca boş kalmış sen aramayınca da aklına gelmişsindir. Sen cevap yazınca yine heves kaçmıştır. Düşünmene bile değmez..

Sürekli evlilikten bahseden, beni alıp annesine götüren, benim annem ile tanışmaya can atan, seni seviyorum dediğimde gözleri dolan ağlayan adam ben evlenemem ben yapamam ben seni mutlu edemem. Sen benim en kıymetlimsin hep de öyle kalacaksın dedi. Çok güzel şeyler söyledi defalarca aradı ama barışmak için bi adımı olmadı

barışmak için adımı olsa da zaten barışmamanız gerekirdi. hatta konuşmamanız bile gerekirdi. siz de engelleyin silin onu.

Bi daha dondugunde.. engel oyle degil boyle atilir deyip engelle bi dahada acma engelini kanul etme.. emin ol gururunu azda olsa oksar unutmak kolaylasir

Back
X