İyileşmeyen normal doğum dikişleri

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
449
123
103
31
21 gün önce doğum yaptım zorlu bir doğum oldu dikislerimde çok bebegimdede sarılık çıktı taburcu sonrası iki gün daha hastane yattık bu sebeple tek olduğum için çok zorlandım kendi agrilarim bir yana mecbur bebeğimle ilgilendim eve cikincada 3 4gune sarılık için sürekli kontrole gittik dinlemedim antibiyotigi düzenli saatlerde icememistim lohusa kontrolumde tekrar antibiyotik verdi doktor iyi temizle pansuman yap sürekli dedi 10 gün sonra gel dedi yaptimda sürekli temiz tutuyorum antibiyotik de düzenli içtim bu sefer başta düzelir hibi oldu şişliği ağrısı geçer gibi oldu ama antibiyotik bitince geri ağrı başladı anlamadım geçmiyor bir türlü her lavabo sonrası batikonla temizliyorum enfeksiyon var sanırım geçmiyor bir kaç güne tekrar gidicem ama korkuyrm artık 😢 napicam yardım

Merhaba kanamanız devam ediyor ise devamlı olarak ped değiştirin. Ilık su ile duş alın. Benimde çok zorlu bir süreçtir bu sayede geçti çok şükür. Rabbım şifa versin

Merhaba kanamanız devam ediyor ise devamlı olarak ped değiştirin. Ilık su ile duş alın. Benimde çok zorlu bir süreçtir bu sayede geçti çok şükür. Rabbım şifa versin
Kanamam yok aslında ama sürekli değiştiriyorum yinede bide benim dikişin biyerinde açılma oldu haliyle dinlenemeyince hiç oda tetiklemis olabilir

Geçmişler olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Allahım bebeğinizi sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Geçmişler olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Allahım bebeğinizi sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Teşekkürler amin inşallah 🙏

Back
X