İyilik et kötülük bul

gerçekten ne gerek vardı ki bu kadar uzun uzun yazmaya ? bu kadar insan ne bileyim neden buna maruz kaldık şimdi ? seneryo gibi bi anlatım !!!!!
Yok artık ne senaryosunda bahsediyorsunuz pardon?

Öyle bir söylüyorsunuz ki sanki ben "Hopaaa senaryo yazdım " dedim pes.

Yeni uyeymissiniz bir de , amacınız nedir ?

Keşke degerlendirebilseydi,bu sene kazanmasa seneye yine kabul ederdim ama yok, olmazmış.
Kuzeniniz yaslarindayken bende yengemden büyük iyilikler görmüştüm beni evine kabul etmişti evlenirken çoğu şeyimi o yaptı yeri bende çok ayrıdır mesela hakkini ödeyemem. Sizin kuzeniniz 5 para etmez biri,çoğu insanı duygudan da yoksun ama bu yaptığınız güzelliği değiştirmiyor tabi.

İşte tek isteğim birinde kalıcı iz bırakmakti yengeniz gibi.Kismet

Fazla iyilikten maraz doğmuş. Olan bu.
Bence en başta o kızı evinize alarak hata etmişsiniz. Çünkü gördüğünüz gibi bir çocuğunuz varken iki çocuğunuz olmuş. İnsan kendi çocuğunu yetiştirirken bile ne kadar çok zorlanıyor. Bir de kazık kadar elin kızıyla çocuğun gibi ilgilenmek çok daha zordur.

Defolsun gitsin evine! Sizi de kötü bilsin, boş verin. Bundan sonra kimseye yardım etmezsiniz. Çünkü millet iyilikten anlamıyor. Bir iki sene içinde babası onu evlendirsin de görsün, s.lak kız.

Gönderin evine gitsin.
Okumaya niyeti olan, fırsat yaratıp harıl harıl çalışıyor zaten.
Sevgilisi de var,kaçar falan başınıza iş alırsınız.
Madem mutsuz,pişman geldiğine,1 dakika bile tutmayın,alın biletini yollayın çok ciddiyim. Başına bir şey gelir,kaçar ,sevgilisi olduğu duyulur size derler sen yaptın diye. Dertsiz başınıza dert almayın. Babası belkide okumayacağının ,niyeti olmadığının farkında,yada evde de ders calışmıyor size farkli yansıtıldı,ondan tepkili ,bilemezsiniz.

Annesiyle konuşup durumu anlattım.Burada da aynıydı diyor.O niye onu dedi,bu niye yan baktı deyip küsüp dersi bırakıp yatardı diyor.
Bana yaptığı mağduriyet cümleleri kazanamayacak olmasına birer kılıfmış demekki

Ne kadar tatlı bir insansınız ❤. Rabbim sizin gibilerle karşılaştırsın herkesi. Ozellikle babası biraz eski kafali bi insan oldugu icin bütün aile kiza tavir almış olabilir. Kız da kendini yalnız hissetmiş bunun acısını da sizden cikarmis gibi geldi banam yoksa sizin ne suçunuz olabilir ki...

Hevesi yokmuş işte. Hevesi olan milletin osuyla busuyla uğraşmaz, adam gibi çalışır.

Kız evden gitti mi?

Sınava şurda kalmış 1 ay. Şimdiye kadar verimli çalışmadı ise belki de kazanamayacağım nasıl olsa diye vazgeçmiştir. Sizin sunduğunuz imkanlar için de kazanamazsam mahcup olacağım diye tedirgin olmuştur belki de.

Evet onu da ayrı taktı kafasına,seni de hayal kırıklığına uğrattım dedi,dedim benim hayalim yok,sen elinden geleni yap olursa olur olmazsa bize gelmiş gitmiş olursun sorun değil.İnsallah eninde sonunda aklını başına toplar da kazanır seneye bile olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…