kızlar haytımda inanın hem yardım ettim çevremdeki insanlara aileme arkadaşlarıma öğrencilerime komşularıma yardıma ihtiyacı oolupda benden isteyen tanıdığım tanımadığım çoğu insana ... bundan da karşılık beklemedim ilginç olan şu ki bende ölee kolay kolay kimselerden de yardım isteyebilen biri değilimdir.gerçekden zor durumdaysam ıkına sıkına el uzattım .çevrem, herkes dahil kimseler de tutmadı elimi.üstelik bunu kendimi kötü hissettirecek şekilde yaptılar hep.kime ne yardımım dokunduysada hep kazık yedim onlardan.inan ki tüm samimiyetimle söylüyorum kasti kötülükler yapıldı bana.bile bile sırf beni üzmek için yapılan onlarca şey.öyleyaaa kul bilmezse halik bilir derler.görüşleriniz benim için önemli
deyin bana bişeler neden böle ya.artık pes etme aşamasındayım.ben elimdeki ne var ne yok verecek yüreğe sahipken neden küçük olmasına rağmen benim için çok önemli olan bir şey niye zor geliyo insanlara.ne ekersen bunu biçersin derler yaaa.eeeee ?
benmi yanlış anlıyorum yoksa yanlış olan başka şeylermi var .yaptığım hiç bişeyin kıymeti yokken milletin pisliği bana gelince altın kadar değerli oluyor ya.
off çok üzgünüm niye öle oluyo heppsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?