• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyilik yaparken hata mı yaptım :(

bahar616

yağmur % emir
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.443
1.744
248
Tekirdağ
Bayanlar yeni iş yerine başlamıştım bir buçuk ay oldu bir fabrikanın muhasebe bölümüne.

Neyse güvenlik de bir abi ev arıyomuş bizim de üst kat boş. Dedim abi bak istersen telefon numarasını verdim.
Bakmış tutmu. Ama adamın aile yapısı biraz kötü galiba birkaç evliliği varmış ağzında geveledii.sonra karısını çocğunnu köye göndermişokullar açılırken gelirler belki diyo.
Neyse evi tuttuktan sonra bu iyiğiğiinin altında kalmam yemek ısmarlarım yada eve davet ederiz. Dedi. Tabi bunlarda kötü birşey görmedim ben gerek yok abi dedim.

Bugün güvenlikde başka biri var dönüşümlü duruyorlar. Işyerini aradı bugün kaçta çıkıcan araba göndereyim mi dedi şaşırdım bugün erken çıkıyorum biraz o yüzden fabrika bana servis göndermiyo kendi imkanlarımla gidiyorum. Yok abi bugün fabrikanın servisi yok dedim ben hallederim dedi yok saol gerek yok dedim kapattım.

Ama ben kıllandım pişman oldun keşke yardımcı olmasaydım diye sanki altından baka bieşy çıkıcakmış gibi geliyor sizce kızlar
kıldan nem mi kapıyorum ???

Bayanlar yeni iş yerine başlamıştım bir buçuk ay oldu bir fabrikanın muhasebe bölümüne.

Neyse güvenlik de bir abi ev arıyomuş bizim de üst kat boş. Dedim abi bak istersen telefon numarasını verdim.
Bakmış tutmu. Ama adamın aile yapısı biraz kötü galiba birkaç evliliği varmış ağzında geveledii.sonra karısını çocğunnu köye göndermişokullar açılırken gelirler belki diyo.
Neyse evi tuttuktan sonra bu iyiğiğiinin altında kalmam yemek ısmarlarım yada eve davet ederiz. Dedi. Tabi bunlarda kötü birşey görmedim ben gerek yok abi dedim.

Bugün güvenlikde başka biri var dönüşümlü duruyorlar. Işyerini aradı bugün kaçta çıkıcan araba göndereyim mi dedi şaşırdım bugün erken çıkıyorum biraz o yüzden fabrika bana servis göndermiyo kendi imkanlarımla gidiyorum. Yok abi bugün fabrikanın servisi yok dedim ben hallederim dedi yok saol gerek yok dedim kapattım.

Ama ben kıllandım pişman oldun keşke yardımcı olmasaydım diye sanki altından baka bieşy çıkıcakmış gibi geliyor sizce kızlar
kıldan nem mi kapıyorum ???

araba gönderiyim diye normal bir insan söylemez korkmakta haklısınız tamamen mesafe koyun ve dikkatli olun derim:26:

Şu son hareketi biraz kıllandırıcı olmuş.
Hemen ağzının payını vermeli bence

araba gönderiyim diye normal bir insan söylemez korkmakta haklısınız tamamen mesafe koyun ve dikkatli olun derim:26:
elalemin işine burnumu sokarsam olucağı bu ya off dertsiz başıma dert almayı ne çok seviyorum ağlıcam şimdi sinirimden.
birkaç evlilik mi :53:

Uzak dur mesafeni koy hemen :ssz:

olay aynı bu şekilde gelişti yanlış bir hareket de yapmadım önceki evliliğm gibi bişi mırıldandı abi kaç karın var senin dedim şakasına oda var işte boşver karıştırma dedi ilk şaka dedi sandım ama ciddi gibiydi bende sormadım birdaha zaten

elalemin işine burnumu sokarsam olucağı bu ya off dertsiz başıma dert almayı ne çok seviyorum ağlıcam şimdi sinirimden.

olay aynı bu şekilde gelişti yanlış bir hareket de yapmadım önceki evliliğm gibi bişi mırıldandı abi kaç karın var senin dedim şakasına oda var işte boşver karıştırma dedi ilk şaka dedi sandım ama ciddi gibiydi bende sormadım birdaha zaten

ama siz nereden bilebilirsiniz ki yanlış birşey yapmamışsınız sonuçta adamın artniyeti alnında yazmaz ki:ssz:

Sen iyilikle yaklasmisin anlasilanda karsideki nin yaklasimini pek hos bulmadim ben.hani bu ne samimiyet aksam kacta cikiyosun araba gonderiyim mi ne demek yani.. bence uzak dur arkadasim.ben sevmem bi anda boyle kendiliginden olusan samimiyetleri.ne disarda yemege cik, nede ailesiyle bile olsa eve yemege git.hani sen yapmisin iyiligini oylece kalsin.selam selam bitti bu kadar.hem bak sende diyosun bir kac evliligi var,coluk cocuk memlekette tek kaliyo filan diye. Hos degil yani.
Uzak durmakta fayda var.bende olsam suphelenirdim haksiz degilsin yani.

niyeti belli olmazki bu adamın .. :19:
tersle,uzak durmaya calıs ..
:41:

Bence artık bi tek merhaba merhabanız olsun, hem konuşmanız olsa nolacak, olmasa ne olacak. Ki olsa ; belki de Allah korusun kötü şeyler olacak. Konuşmayın, mesafe koyun, gitsin bitsin. Eğer hiç gözünüz görmek istemiyorsa, üst katın sahibiyle konuşun, ben bu kişiyi istemiyorum ailesi karışık kendi şöyle böyle diye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen iyilikle yaklasmisin anlasilanda karsideki nin yaklasimini pek hos bulmadim ben.hani bu ne samimiyet aksam kacta cikiyosun araba gonderiyim mi ne demek yani.. Bence uzak dur arkadasim.ben sevmem bi anda boyle kendiliginden olusan samimiyetleri.ne disarda yemege cik, nede ailesiyle bile olsa eve yemege git.hani sen yapmisin iyiligini oylece kalsin.selam selam bitti bu kadar.hem bak sende diyosun bir kac evliligi var,coluk cocuk memlekette tek kaliyo filan diye. Hos degil yani.
Uzak durmakta fayda var.bende olsam suphelenirdim haksiz degilsin yani.
aramadan önce içimden geçiriyodum keşke karışmasaydım diye sonra aradı aklıma gelen başıma gelir zaten yanlış düşünmeyim belki iyilikle demiştir diyorum yok var bunun altında bir bit yniği diyorum soınrada o yüzden size sormak istedim

niyeti belli olmazki bu adamın .. :19:
Tersle,uzak durmaya calıs ..
:41:

aynen uzak durmak en iysi mizacım gereği ters biri değilim ama muhatap olmam

nasıl verebilirim ki birde salak gibi üst katıma taşınacak inşallah cayarlar ya tek duam bu iyi niyetli bile olsa artık istemiyırum

Biz kadınlar ne diye utanıyoruz anlamiyorum. En azından sorabilirsin. Cumartesi cumartesi neden aradın? Falan dersin. Kıvırtır herhalde. Ondan sonra da yumuşak surat göstermezsin.

ben böyle bir durumda üst katın ev sahibiyle irtibata geçerdim
ben iyilik yapmak istedim ama sonradan öğrendim garip bir aile yaşantısı varmış derdim
ve o adamdan uzak durun tanımadığınız insanları komşu seçmek büyük gaflet
inşallah adama duyurmadan iptal ettirirsin canım

biz kadınlar ne diye utanıyoruz anlamiyorum. En azından sorabilirsin. Cumartesi cumartesi neden aradın? Falan dersin. Kıvırtır herhalde. Ondan sonra da yumuşak surat göstermezsin.
aynen utanmak nedense dedim zaten cumartesi beni seris götürmiyo ben giderim diye sonra kapattı ama bundan sonrası için yumuşak olamam
ben böyle bir durumda üst katın ev sahibiyle irtibata geçerdim
ben iyilik yapmak istedim ama sonradan öğrendim garip bir aile yaşantısı varmış derdim
ve o adamdan uzak durun tanımadığınız insanları komşu seçmek büyük gaflet
inşallah adama duyurmadan iptal ettirirsin canım

görebilirsem söyleyecem önümüz ay taşınacak nasıl olsa ya ben dedim ama tanımıyorum verme istersen falan dicem ne olur ne olmaz

Arkadasim kotu seyler seziyorsaniz ust katin ev sahibiyle irtibata gecin. Belli ki iyi niyetli birisin. Yanlis da anladigini dusunmuyorum. Icine bile dogsa onlemini al derim. Konus ev sahibiyle vermesin evi.

arkadasim kotu seyler seziyorsaniz ust katin ev sahibiyle irtibata gecin. Belli ki iyi niyetli birisin. Yanlis da anladigini dusunmuyorum. ıcine bile dogsa onlemini al derim. Konus ev sahibiyle vermesin evi.

ev sahibide ikinci evliliğidn boşandı ama kötü biri değil burda da durmuyor zaten karısıyle brkaç ay durdu bir daha gelmedi ama beni ilgilendirmez bana zararları oldumu hiç olmadı yani herkesin kendi hayatı ben bir kere söyleyecem

ev sahibide ikinci evliliğidn boşandı ama kötü biri değil burda da durmuyor zaten karısıyle brkaç ay durdu bir daha gelmedi ama beni ilgilendirmez bana zararları oldumu hiç olmadı yani herkesin kendi hayatı ben bir kere söyleyecem

Ben bosandigi icin o adam kotu demedim ki, bu olagan bir sey. Sen tedirginlik duydugun biriyle komsu olma diye dedim ben.

Back
X