• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyilik yapayım derken

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
kızlar selam

Sosyal medyadan yardımlaşma platformuna katıldım. Amacım sadece iyilik yapmaktı, bir anne ve bebeği sevindirerek oğlumun belki hiç giymediği kıyafetlerini göndermekti. Postun alına yazanların dışında bir sürü mesaj atan kişi de olmuş. Ben şimdi hangisine gönderemem diyeceğim? İyilik yapayım derken kendi kendimin canını sıktım. Valla hiç içimden kıyafetleri poşetlemek bile gelmiyor. Keşke yapmasaydım. Büyük kuzenimden de istedim, o da gönderecek. Bir bebeğin kıyafetleri 5-6 bebeğe yetmez ki. Off içim sıkıldı.

Birini seçin. Bu bu kadar da üzülecek bir konu değil. Başka eşyaları için de başka kişişeri seçersiniz. Herkesin rızkı, nasibi belli neticede

canınızı sıkacak bir durum yok, insanları kırmadan <<adil olsun diye bana ilk ulaşana gönderim yapacağım, hakkınızı helal edin arkadaşlarımı da yönlendirmeye çalışacağım >> şeklinde bir açıklamanız olursa kimse sorun etmez. sonuçta 5-6 kişiye verilemeyeceğini onlar da biliyor.

İşte girip girip bebeklerinin fotolarına bakıyorum Allahım şu emzirme bitmeden lohusa duygusallığı geçmiycek mi ya.

Yettigi kadar paylastirin. Kalaninada siz satin alip yollayin. 5-6 bebekmis sonucta birsuru degil ki ayrica herbirine 80 cesit kiyafet yollamaniza gerek yoktur heralde. 3-4 parca yollasaniz yeter.

Back
X