iyilikten maraz doğuyormuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi pofudukyanakli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hay donuna kurban......kaydirigubbakcemile3
da vin cini şifresi gibi mubarek sen çözdün..........:lepi:
tebrikler canım..........vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

eee kıza nolmuş yaaa
okudum geçmişi gerçi 3 sayfa ama kız yok mu hala

hay donuna kurban......kaydirigubbakcemile3
da vin cini şifresi gibi mubarek sen çözdün..........:lepi:
tebrikler canım..........vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

pofuduk gelsede anlatsa, neler yapmis kuzen dönmüsmü eve yoksa:hulya:

ayy arkadasım cok ıyı bılırım bole durumları bu zmanda kımseyi idare etmıcen basta kesıp atcan bıdaha ole yap

Ne yazdın bacım sen ben bişi anlamadım.
Arkandan kovalayan yok düzgün yaz harfleri yutmadan doğru cümleler kurarak, bizde anlayalım ne olduğunu...

Tipik bir günah kecisi hikayesine kurban gittin canim....:hulya:

Vardir böyle aileler....kendi kizlari 26 degil 46 yasindada olsa....yok efendim yok...o yapmaz öyle seyler...mutlaka biri aklina girmistir....cöp catanlik yapmistir deyip camur at izi kalsin zihniyeti ile saldirirlar etraftakilere....

Burda en büyük odun tabiki esin bu arada canim......orda benim karim sizin essek kadar kizinizin namusundan sorumlu degil, hadi güle güle deyip def edecekti onlari...kimsede sessini cikaramicakti!

ablası (30 bekar) seklinde belirtmene anlam veremedim ben de
ayrica bozuk turkcenden de bisey anlayamadım

3. sayfa haberleri gibi olmuş di mi :uhm: 26 yaşındaki H.C. ekmek almaya diye çıktı :1ninca:

3. sayfa haberleri gibi olmuş di mi :uhm: 26 yaşındaki H.C. ekmek almaya diye çıktı :1ninca:

kafamçokkarıştı H.C. kim? neden 26 yaş :icecream: hehehe KK ya takıla takıla dedektif oldum yahu sengözlerimebaksanab

Bi halt anlamadım, accık bişeyler yiyimde beynime kan gitsin, bi daha okiyim.şakkıdı

ya kızlar çok kötü oyuna geldim. kuzenim bana geldi bende kalcaktık sözleşmiştik geldi bi 10 dk çıktı gidiş o gidi ştlf lar kapalı annesigil aramaya başladı evde tlf çekmio aksilik gecenin bi vakti eve geldiler alalhtan eşim yoktu o anda yoksa kulnadıkları kelimler yüzünden bayağa canları yanardımafoldumben neyse ben bilerek kuzenimi yolamışım annesiyle arasını bozmaya çalışyormuşum büyük kuzenim beni hi. sevmez fırsat fırsat diyip sladırya geçti rabbime havale ettim... sonuçta 26 yaşındaki kuzenimin yaptıkları belli işe diye çıkar gece yarılarına kadar içer annesi cafeleren toplar xde kalıyorum der x xin haberi olmaz. ben nasıl geldiğim bu oyuna onu yediremiyorum bayağıdır evde çalşımasına izinvermiolar üzüldüm haline çok kötü davranıyor evde dedim gelsin kafa dağıtırız mahfetti ya herşeyi

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

pofuduk gelsede anlatsa, neler yapmis kuzen dönmüsmü eve yoksa:hulya:

gece 2 de geldi 1-30da bütün msglarım iletildi hemen geldi işte alkollü özür diliyor gerek yo kdedim.. halam falan yağ yaktı zerre umrumda değil çok kırıldım

gece 2 de geldi 1-30da bütün msglarım iletildi hemen geldi işte alkollü özür diliyor gerek yo kdedim.. halam falan yağ yaktı zerre umrumda değil çok kırıldım

hala daha evinemi aliyon onuakannehir bak basina daha kötü coraplar örer bu:hulya: diim sana:umursamaz: uzak dur mümkünse hic konusma:umursamaz:

besbelli sana neyaptıkları yüz verme olsun bacım bunlar yuvada dağıtır allah beterinden saklasın

imla kuralları yok bu yazıda :ecrin_bebek:

Lütfen biraz dikkat edin şu Türkçe'ye yahu. Okuyamıyorum, anlayamıyorum. MSn Türkçesi almış başını gidiyor; noktalama desen, Hak getire.
Geçmiş olsun, sanırım sorun çözülmüş.

boşver bi daha seni alet etmesine izin verme bence, halan ve kuzeninle de sakın içli dışlı olma merhaba merhaba bundan sonra hatta ben olsam merhaba demem ya neyse yine de akraba.. üzüldüm yalnız kuzeninin durumuna , yaş olmuş 26 hala aileden gizli alkol almalar şunda kalıcam deyip başka yere gitmeler, biz ergenlikte yapardık onları ama hak da vermiyo değilim annesi çok cadıymış

eşinde seni hiç tanımıyor mu
ben eşime ailesi ile ilgili bile bişe desem inanır
biri gelip bi iftira atsa onada mı inanacak
kırılmakta cok haklısın ben olsam konusmazdım uzun bi süre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…