- Konu Sahibi pofudukyanakli
-
tok karinla bidaha okudum daha iyi anladim galiba
simdi bu kuzen pofuduka gidecegim diye cikiyor evden ama pofuduka hic gitmeden direk arkadasina gidiyo 5 dakkaliginazemuszemus...
aradan 1 saat geciyor:1no2: ablasi annesi pofuduku ariyor firar -tatlicadiarzu-eden kuzeni soruyolarhihoyyyt
pofudukta yalan söyleyerek gecistiriyo,umutla kuzeni bekleyen pofuduk ha geldi ha gelecek diye benneyaptımki bunu anlayan sinirli abla pofudugun evini basiyodelikafadulden
bu baskina sahit olan kocada nerde bu kuzen sen kesin biliyon ne haltlar karistiriyon diyo:mymeka:
kuzen sefada olan pofuduka oluyo:teselli:
Şimdi bunlar 26 yaşındaki kazık kadar kıza sahip çıkamıyorlar da size mi hesap soruyorlar.
Ben sizin yerinizde olsam hepsini kovardım.klava:
hay donuna kurban......kaydirigubbakcemile3
da vin cini şifresi gibi mubarek sen çözdün..........:lepi:
tebrikler canım..........vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hay donuna kurban......kaydirigubbakcemile3
da vin cini şifresi gibi mubarek sen çözdün..........:lepi:
tebrikler canım..........vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis
3. sayfa haberleri gibi olmuş di mi :uhm: 26 yaşındaki H.C. ekmek almaya diye çıktı :1ninca:
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
pofuduk gelsede anlatsa, neler yapmis kuzen dönmüsmü eve yoksa:hulya:
gece 2 de geldi 1-30da bütün msglarım iletildi hemen geldi işte alkollü özür diliyor gerek yo kdedim.. halam falan yağ yaktı zerre umrumda değil çok kırıldım
dün kuzenim(26 yaşındadır) bizegelemk isteeid gel dedim 5 dk arkadaşımla görüşiyim gelyim dedi ama ngeçmisin dedm oke dedi gitti 1 saat geçti yok annesi ablası(30 bekar) aramya başladı napıcamı şaşırdım eşiminde gelemsine az kaldı ona küçük düşmek istemdim ama off eve geldiler büyük kuzenim başaldı sen bizim ailemizi dağıtmaya çalışyorsun şeytansın seni mahfediceğim küçüklüğmden beri beni sevmez birinin benle iyi anlaşmsına dayanamayan bi itp neyse
eşim geldi anlattım böyle böyle demedim sana yüz verme etme falan nereye gitti söyle öldürürm seni sen gizli kapaklı ne napıyorsun öyle gaz verdilerki okadar üzüldsü m ki kuzenimin oyununa gedlim ve eşimle konuşmuyorum çok kırıldım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?