simdi konuya degisik bir yerden bakmak istiyorum..nedenmi bende senin gibi bir ara boyle bir piskoloji altina girdim..hep isyanlardayim mutlu olamiyorum falan filan derken ...birgun bir yerdemi gordum okudummu izledimmi hatirlamiyorum..dini bir konu geciyordu..allahtan uzaklasan kul boyle dipsiz depresyon yada iste ne denirse ona girermis..kalbin ne kadar allaha degilde baska yone donerse okadar saplanirmissin...ben bunu duyunca cok korktum..cunku hic bir piskologun yada insanin veremeyecegi huzuru allah verirdi sadece...uzuldum herseyin yerinde idi aile es maddi durum hersey var huzur yoktu...sonra uzuldum kizdim neden allah beni terk etmis gibiydi..niye bu hale geldim dedim...ilk once sevdigim dualari okumaya basladim sevdigim seyler dinledim yedim ictim..manevi ortamlarda bulundum..firsat buldukca bir turbe ziyaret ettim..kendi kendime bir muddet sonra duzeldigimi gordum..isyani biraktim bir faydasi yoktu sukretmeye baslayinca isin rengi degisti....beni mutlu eden insanlarla gulmeye basladim..2 senedir namazada basladim...he zannetmeyinki ben oyle kapali falan degilim hala rahat giyinirim rahat yer gezerim barada giderim aksam gelir namazimi denk gelirse kilar yatarim..hala bile hatalarim var insanim ama allah affeder insallah der yapmamaya gayret gosteririm yapmam demiyorum tekrar allah esirgesin der boyle olmasi gerekirmis der tekrar tobe ederim...bunlari yasayinca emin ol huzuru bulursun..yoksa onda bunda forum arama kendinde huzuru ara.....
bide kendini yargila hayatta neyi yanlis yapiyorum diye emin ol bu duruma seni sokan bu yaziyi okuduktan sonra ilk gelecek seydir..bence once ondan kurtul beyninde...sonra devam edersin..
canım önce aklıma takılan noktadan başlamak isiyorum,
"...he zannetmeyinki ben oyle kapali falan degilim hala rahat giyinirim rahat yer gezerim "
böyle bi cümle yazmışsın kapalı oldgunu düşünmemiz kötü bir olgumudur?(bu arada bende kapalı değilm,amacım tartışma değil sadece kapanmak kötü bi olgu değil kanımca..)
bırak insanlar hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler..ben sizin adınıza çok sevindim..
yazdıklarınıda çok haklısınız...herseyın farkındayım...ve uygulamaya başladım eskisi gibi..
çok teşekkür ederim