• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiyi kötüyü ayıramıyorum artık..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
23 yaşıma gircem.Bir elin parmağını geçmiycek kadar erkek arkadasım oldu.Aldatıldığım oldu yakın arkadaşımla baş başa ona süpriz yaparken tamda film gibi.Bir diğerinden hastanelik olacak kadar dayak yedim herkesin önünde tanınmıycak hale soktu beni.Ve daha birçok işkence.Sonra birini sevdim.Hayatta sevmem diyebilceğim bi tipti benden 8 yaş büyük biri çok fedakarlık yaptım.Arkamdan çevirmediği dümen kalmadı yakaladım onu hesap sordum bana tek bir cevap dahi vermedi ne inkar ne özür iyi kötü hiçbirşey..Ve orda bitti.Ve sonuncusuyla tanıştım hoşlandım yaşıtım biri.İnanın her ettiğim lafı düşünerek ediyorum ama nerede hata yapıyorum ben.Konuşuyorum konuyu cinselliğe çekiyor başta böyle biri değildi.Artık bıktım ruhum daraldı niye her defasında böyle oluyor birkezde insan gibi bitsin bitiyorsa.Artık kimseye güvenemiyorum sorunlu biri oldum çıktım.Bir yandan işe girmek için sınavlar vs çabalıyorum hüsrana uğruyorum hepten psikolojim çöktü.Niye değer verilmiyor bana.Ailemde sorunlarım var işe giremiyorun emeğimin karşılığını alamıyorum duygusal hayatım hüsran.Çok isteyen oluyor çok teklif geliyor övmek için demiyorum ama bi gören tekrar dönüp bakar neşeliyimdir gülmeyi güldürmeyi severim ama artık o insanda yok insanlar sayesinde.Hep mi böyle erkeklerin aklı fikri şeylerinde olur kimseyede güven olmaz mı insanlar niye bukadar vicdansız....

Her şeyin başı aile. Bir de merak ettim dayak olayı nasıl sonuçlandı? Mesafeyi koruyamayan bir yapınız mı var?

Her şeyin başı aile. Bir de merak ettim dayak olayı nasıl sonuçlandı? Mesafeyi koruyamayan bir yapınız mı var?
Aslında koruduğum zamanda oluyor koruyamadığım zamanda oluyor sanırım güçlü biri değilim..Polise falan gitmedim ama yaptığına pişman olucak şeyler geldi başına.

23 yaşında epey üzücü şeyler yaşamışsın.yanlış seçimler maalesef :( hatalardan ders çıkar.kendini ezdirme,herşeye sessiz kalırsın erkek milleti tepene çıkar.istemiyorsan cinsellik yaşamak acıkca söyle.kendini yıpratma

Hayatiniza bir kac denyo girdi diye hayata küsmeyin. Gerkesin hayatina sorunlar yasadigi biri girmistir. bir dahakine daha dikkatli olursunuz hem mesafe konusunda hem de karsindakini tanima konusunda.

Artık bıktım ruhum daraldı niye her defasında böyle oluyor birkezde insan gibi bitsin bitiyorsa.

Niye değer verilmiyor bana

degerinizi baskalarının belirlemesini beklerseniz yasadıgınız her sıkıntıdan sonra degersiz hissetmeye de baslarsınız,
siz degerlisiniz ve size hakettiginiz gibi davranan insanları hayatınızda barındırın, digerlerinin ustunu cizmek icin uzun uzun dusunmenize luzum yok.
boylece insan gibi bitmesini saglayabilirsiniz,
ustelik fazla yara almamıs olursunuz ve umudunuzu da kaybetmezsiniz...

@Madurum Ailenizle ilgili açtığınız konuya baktım, zaten güçlü bir psikolojinizin olması imkansız. Gencecik hayatlar aileler yüzünden mahvoluyor, diyecek bir şeyim yok. Ama yardım alırsanız psikolojik olarak iyi olur. Bu erkek mevzuları sizden değerli değil gerçekten.

hastanelik olacak kadar dayak yedin, ailen "sana ne oldu" demedi mi?

hayat illa bir erkeğe bağlanmak değildir, sen bir sığınacak liman arıyorsun ama bu illa bir erkek olmak zorunda değil.
çok yanlış tercihler yapmışsın üst üste.

Dayak mevzusunda üniversitedeydim arkadaşlar..Aslında mesafeliyimdir hatta büyümüşte küçülmüş gibi konuşuyorsun derler amma yinede yaparlar yapcaklarını.

Back
X