Ben böyle şeylere takılan birisi değilim hiç de olmadım. Yolunuza bakın, önünüze bakın ..Yapamıyorum ki ben eskiden ben yapardım şimdi o yapıyo demekki ben sevmişim o da sevmemis zamanla ,başka açıklaması olabilir mi bunun
Önüme zatwn bakıyorum ama çok kırıldım karşıdaki de kırıldı istiyorum .. moralim çok bozuk #Cilekli sakizBen böyle şeylere takılan birisi değilim hiç de olmadım. Yolunuza bakın, önünüze bakın ..
Tamam da , adam odunsa çıt diye kırılmaz ki :) boşverin ciddi diyorum , önünüze bakın , elbet o da bir gün kırılırÖnüme zatwn bakıyorum ama çok kırıldım karşıdaki de kırıldı istiyorum .. moralim çok bozuk #Cilekli sakiz
Ama geç olur o zaman da ayrıldıktan sonra pişman olsa ne olur ben ayrılalım istemiyorum ki...ayrılan bakarım tabiki yoluna daha da dönmem ama bu arada hatasını anlasın ceksin duzelsin istiyorumTamam da , adam odunsa çıt diye kırılmaz ki :) boşverin ciddi diyorum , önünüze bakın , elbet o da bir gün kırılır
Ayrılmadınız mı ? Ben bişey anlamadım :sAma geç olur o zaman da ayrıldıktan sonra pişman olsa ne olur ben ayrılalım istemiyorum ki...ayrılan bakarım tabiki yoluna daha da dönmem ama bu arada hatasını anlasın ceksin duzelsin istiyorum
Canim eşim canımı çok sıkıyor bende onun canını yakmak istiyorum .. evliyim ayrılınca mi anlasın hatasını bosanmis olsak zatwn yolum bakarım ama sun çekip hatasını anlasın istiyorum çok kırdı bemiAyrılmadınız mı ? Ben bişey anlamadım :s
Ne yaptı size ?Canim eşim canımı çok sıkıyor bende onun canını yakmak istiyorum .. evliyim ayrılınca mi anlasın hatasını bosanmis olsak zatwn yolum bakarım ama sun çekip hatasını anlasın istiyorum çok kırdı bemi
Oturup konusun bir karara varın. Böyle oldukça daha da çok uzaklaşırsınız, toparlamaya çalışınTartışıyoruz mesela 1hafta hiç konuşmadan yaşayabiliyoruz ayrı odalarda gidiyor film izliyor oyun oynuyor umurunda olmuyor..geçenlerde kayinvalidemi geldi tartismamis oldu dedi ki ben gorucelerrimden cok çektim eşim de bak dedi bana laf etti tesrledi ..ne alakası varsa bizim durumumuz la yani oğlum ben çektim oda ceksin diyor eşim de bana trip atiyor ne alakası var Anne demiyor .hiç böyle bilmezdim çok canım acıyor muhatap olmuyorum artık umursamiyorum bile sogudum cok o gelmeden be de adım atmiyirum ama nereye kadar hal komusmuyiru
Iste çok konuştuk artık ben çok skildim ..sevse bana kıyamaz di ama bogazimi bile sıktı sinirleniyor banaOturup konusun bir karara varın. Böyle oldukça daha da çok uzaklaşırsınız, toparlamaya çalışın
Şiddet mı var :s yazık ama ya değer mi ? Siz seviyor musunuz eşinizi ?Iste çok konuştuk artık ben çok skildim ..sevse bana kıyamaz di ama bogazimi bile sıktı sinirleniyor bana
Bende on a vuruyorum zaten ama normal bi evlilik olsun istiyorum. ..ne gönül alır ne bişe yapar ..moralim 0. Sevmiyor değil miIsırın omur boyu gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?