izim kalsın istiyorum

orkide_17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
328
47
13
Kizlar bir insanda nasıl iz bırakılır sürekli aklında düşüncesinde olmak istiyorum nasıl yapılır.. bana taktik verir misiniz. ..hep beni düşünsün bensiz yapamasın

Yapamıyorum ki ben eskiden ben yapardım şimdi o yapıyo demekki ben sevmişim o da sevmemis zamanla ,başka açıklaması olabilir mi bunun

Yapamıyorum ki ben eskiden ben yapardım şimdi o yapıyo demekki ben sevmişim o da sevmemis zamanla ,başka açıklaması olabilir mi bunun
Ben böyle şeylere takılan birisi değilim hiç de olmadım. Yolunuza bakın, önünüze bakın ..

Önüme zatwn bakıyorum ama çok kırıldım karşıdaki de kırıldı istiyorum .. moralim çok bozuk #Cilekli sakiz
Tamam da , adam odunsa çıt diye kırılmaz ki :) boşverin ciddi diyorum , önünüze bakın , elbet o da bir gün kırılır

Tamam da , adam odunsa çıt diye kırılmaz ki :) boşverin ciddi diyorum , önünüze bakın , elbet o da bir gün kırılır
Ama geç olur o zaman da ayrıldıktan sonra pişman olsa ne olur ben ayrılalım istemiyorum ki...ayrılan bakarım tabiki yoluna daha da dönmem ama bu arada hatasını anlasın ceksin duzelsin istiyorum

Ne yaptı size ?

Tartışıyoruz mesela 1hafta hiç konuşmadan yaşayabiliyoruz ayrı odalarda gidiyor film izliyor oyun oynuyor umurunda olmuyor..geçenlerde kayinvalidemi geldi tartismamis oldu dedi ki ben gorucelerrimden cok çektim eşim de bak dedi bana laf etti tesrledi ..ne alakası varsa bizim durumumuz la yani oğlum ben çektim oda ceksin diyor eşim de bana trip atiyor ne alakası var Anne demiyor .hiç böyle bilmezdim çok canım acıyor muhatap olmuyorum artık umursamiyorum bile sogudum cok o gelmeden be de adım atmiyirum ama nereye kadar hal komusmuyiru

Haklisin diyor sadece geçiştirmek için ..beni sevdiğini düşünmüyorum artık ben de bir şey yapmıyorum ..Ailesi ben olmama rağmen annesine ailem diyor sen aileme laf edemezsin diyor böyle bilmezdim çok sıkıldım Çalışsam 2 dk durmam ayrılıriz.. ne yapacagimi bilemiyorum beynim uyuştu resmen artık ..

Oturup konusun bir karara varın. Böyle oldukça daha da çok uzaklaşırsınız, toparlamaya çalışın

Git ayrılacak san da aç dava çekişmeli ayrılıriz diyor ulaşmıyor benmle nefret ettim içimde sadece ona karşı kırgınlık var

Sevdim Ama çok saçma sapan hareketleri oluyor akıma lara kara ma ak diyor bi cins oldu ya hep annesi yapıyor nefret ettim artık çok sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…