İzinlerin iptali

TheQueeninthenorth

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.325
20.374
598
arkadaşlar nette çok araştırdım ama bulamadım. özel üniversitedeki akademisyenlerin izinleri de iptal edildi mi acaba? tez danışmanım normalde bu tarihlerde izinde olacaktı, eğer izinleri iptalse yazdıklarımı yollayıp dönüt isteyeceğim ama özeldekiler için böyle bir durum yoksa boşuna göndermek istemiyorum. kendisi sağı solu belli olmayan biri olduğu için direk ona sormak yerine bu durum hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum.

Bizim akademisyen arkadaşı göreve çağırmışlar. Belki farklı uygulamalar olabilir ama...

enstitüyü aradığımda isim vermek istemediğim için aramayı tercih etmiyorum açıkçası.
Zannetmem, devlet memuru değiller çünkü.

ben de öyle düşünüyorum ama emin olamadım. normalde 15 temmuzdan 29 ağustosa kadar izinli kendisi, bir umut acaba çağırmışlar mıdır diye düşünmüyor değilim :KK70:

Kapanan üniversitelerden biri değilse şu an gorevdedir
her ne kadar özel de olsa geri cagrilmislar izinde diye biliyorum ben

Hele ağzından yel alsın. Danışman tutuklanırsa öğrencileri b.ku yiyor çünkü yazık çocuklara.

arkadaş haberlerin etkisiyle bu yorumu yaptı ama öyle bir durum söz konusu olamaz benim danışmanımla ilgili =) muhtemelen şu anda Amerika'da okyanusa karşı ayaklarını uzatmış tatilini yapıyordur, ben de bir umut acaba işinin başında mı acaba mailime bakar mı diye debeleniyorum :D

arkadaş haberlerin etkisiyle bu yorumu yaptı ama öyle bir durum söz konusu olamaz benim danışmanımla ilgili =) muhtemelen şu anda Amerika'da okyanusa karşı ayaklarını uzatmış tatilini yapıyordur, ben de bir umut acaba işinin başında mı acaba mailime bakar mı diye debeleniyorum :KK70:

Köpekbalığı yemesin dikkat etsin:deli:

Zannetmem, devlet memuru değiller çünkü.

İzinler sadece devlet memurlarını kapsamıyor, kamu çalışanlarının izinleri iptal oldu.
Memur olmasa da kamuda çalışıyor olması yeterli

Özelleri etkilemez sanıyorum. Üniversite kendi başına böyle bir karar alırsa ayrı tabi.

Back
X