İzinsiz eve giren ev sahibi.

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Kızlar kuzenim 19 yaşında bu yıl ayrı eve çıktı üniversitede okuyor sınıfından bir bayan arkadaşı ile.Gayet düzgün bir apartmana taşındılar site içerisinde..Teyzemle eniştem ayrı olduğu için teyzem ilgileniyor çocukları ile bugün kuzenim aradı beni

x abla ev sahibimiz evimize girmiş izin almadan annemi aradım iş yerinde duymadı..Apartmana geldi neden giriyorsun izin almadan diye söylendik adama , adam da apartmanda bir yerde su kaçağı varmış sizin evden gelebilir diye beni aradılar bende girdim demiş..
Kuzenimde telefon numaramız var annemide benide arayabilirdiniz biz geldiğimizde bakardık zaten demiş.
Adamda kendi evime girerken izinmi alacağım sizden demiş.
Bizim kuzenin arkadaşıda alacaksın tabi dingonun ahırımı burası sapıkmısın nesin anahtar sende ne arıyor diyince kavga cıkmış.Bunları kovmuş 2 güne kadar s..tirin gidin demiş..

Şimdi teyzem dayımla yola çıktılar yanlarına gidiyorlar..
Şikayet hakkımız vardır değil mi ? Eve girdiğine dair şahitlerimizde mavcut komşularda ordaymış.
Ev sahibinin eve girme hakkı varmıdır ki böyle bir durumda ? Şimdi kızlar arkadaşlarında kalıyor.Dayımla teyzem yarın orada olurlar.Akşam akşam sinir olduk.

böyle bişey olabilir mi ya? evde kiracı varken ne demek izin mi alacağım? adam cidden sapık mıdır belli değil gece yarısı eve girmeye de niyetlenebilir.

sözleşme vs yaptılar mı? eğer öyleyse adam onları kolay kolay evden çıkaramaz. sonuçta bi sürü eve çıkma masrafı yapmışlardır. niye aynı eziyeti çeksinler. aile büyükleri adamla konuşup korkutsunlar. anahtarı alsınlar ya da garanti olsun direkt kilidi değiştirsinler.

kuzeniniz kontorat yapmismi oyle 2 gune siktirin gidin yok oyle yagma. kontrat yapmamis olsaniz bile belli bir sure var evden cikmak icin ayrica eve giremez benim bildigim kadariyla

Olmaz mı var daha kontratın bitmesine..Bilseler yaptırırlardı hiç başımıza değil aklımıza bile gelmezdi ki.

Kontrat var 600 tl tutulmuş..
Kolay değil ki taşınmak 1+1 küçücük bir ev zaten..
Güvenlik var diye kızlar oraya girdi ama sağolsun ev sahibi yetiyor..
Polise şikayet edecekler kontrat bitene kadar kapısına bile sokturtmaz teyzem.
kontrat suresi bitene kadar gicikligina cikmasinlar hic bir sey yapmamaz o ev sahibi

Niyeti ne olursa olsun bir insanın evine izinsiz girilir mi ya vallahi teyzem adamı yolacaktır..Kadın evladının korkusuna zaten site içi tuttu birde hanzonun teki izinsiz evine giriyor..

Olmaz mı var daha kontratın bitmesine..Bilseler yaptırırlardı hiç başımıza değil aklımıza bile gelmezdi ki.
Canım öyle ev sahibiyim diye kafasına göre giremez, şikayetçi olsunlar.
Ayrıca yeni ev tutulduğunda kilit mutlaka değiştirilmeli. Kimin ne niyeti olduğunu bilemezsiniz, kaldıki memlekette tecavüze ceza verilmiyor malumunuz.
Alah korusun

Oha o nasıl iş bende kadın girdi sandım bide adam girmiş :KK11: sapıkmıdır nedir neler yaptı kim bilir düşünmek istemiyorum :KK17:tabiki suç bence şikayet etmeliler :KK12: bide başka yere taşındıklarında hemen kilidi değiştirsinler biz öyle yapardık kimsede evin anahtarı olmamalı

Kontrat var 600 tl tutulmuş..
Kolay değil ki taşınmak 1+1 küçücük bir ev zaten..
Güvenlik var diye kızlar oraya girdi ama sağolsun ev sahibi yetiyor..
Polise şikayet edecekler kontrat bitene kadar kapısına bile sokturtmaz teyzem.

sapık herif allah ıslah etsin bu adamları. kontrot süresince kızlar kimse dışarı atamaz kilidi değiştirin. ben de kiracıyım kilit değiştirmek çok kolay anahtarcılardan kilit alın anahtarıyla veriyolar dayınız yapsın siz bile yaparsınız benim eşim değiştirmişti 2 dkda

Kızlar kuzenim 19 yaşında bu yıl ayrı eve çıktı üniversitede okuyor sınıfından bir bayan arkadaşı ile.Gayet düzgün bir apartmana taşındılar site içerisinde..Teyzemle eniştem ayrı olduğu için teyzem ilgileniyor çocukları ile bugün kuzenim aradı beni

x abla ev sahibimiz evimize girmiş izin almadan annemi aradım iş yerinde duymadı..Apartmana geldi neden giriyorsun izin almadan diye söylendik adama , adam da apartmanda bir yerde su kaçağı varmış sizin evden gelebilir diye beni aradılar bende girdim demiş..
Kuzenimde telefon numaramız var annemide benide arayabilirdiniz biz geldiğimizde bakardık zaten demiş.
Adamda kendi evime girerken izinmi alacağım sizden demiş.
Bizim kuzenin arkadaşıda alacaksın tabi dingonun ahırımı burası sapıkmısın nesin anahtar sende ne arıyor diyince kavga cıkmış.Bunları kovmuş 2 güne kadar s..tirin gidin demiş..

Şimdi teyzem dayımla yola çıktılar yanlarına gidiyorlar..
Şikayet hakkımız vardır değil mi ? Eve girdiğine dair şahitlerimizde mavcut komşularda ordaymış.
Ev sahibinin eve girme hakkı varmıdır ki böyle bir durumda ? Şimdi kızlar arkadaşlarında kalıyor.Dayımla teyzem yarın orada olurlar.Akşam akşam sinir olduk.
kesinlikle mahkemeye verin adamın bir yerleri tutuşur hemen yalvarmaya başlar zaten

Yarın ilk olarak şikayette bulunacaklardır sonra da kilidi değiştireceklerdir.
Daha kontratın bitmesine çok var paşalar gibi oturmaya devam ederler..

Back
X