- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
bu sene üniversite sınavına ilk kez gireceğim okulla beraber götürmeye çalışıyorum . Meslek lisesi öğrencisi olduğum için zor oluyor . ( yaz stajı yaptığım için 5 gün okula gidiyorum ) 3-4 aydır ygs ye çalışmaya çalışıyorum ama benim için çok zor oldu gerçekten okullar açılmadan 1 hafta önce ananem vefat etti
tam alıştım derken oturduğumuz yere akşam 7 sabah 5 arası çalışan bir ekip tarafından tadilata girdi ve tam 33 gün sürdü ; sınıf arkadaşlarımla yaşadığım sorunları yazmıyorum bile. bu zamanlarda ders çalışmaktan tam anlamıyla hiç kopmadım hatta ara ara deneme bile yaptım ama hedefim pdr en düşük puanı 380 ve benim ygs deneme sonuçlarım fotoğrafta ki gibi sizce ne yapmalıyım okulda derecedeyim (2. olmam lazım :) ) Okuduğum okulda rehberlik öğretmeni yok ve ben çok daraldım ygs ye sadece85 gün kaldı
Türkçeden en son paragraf bitti :)
matematikte en son köklü sayılar bitti
sosyalde de tarihim çok ii olduğu için tarihe bakmıyorum coğrafyada iklim felsefede bilgi felsefesindeyim

Türkçeden en son paragraf bitti :)
matematikte en son köklü sayılar bitti
sosyalde de tarihim çok ii olduğu için tarihe bakmıyorum coğrafyada iklim felsefede bilgi felsefesindeyim