izlediğim yolun sonuçları

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.045
208
bu sene üniversite sınavına ilk kez gireceğim okulla beraber götürmeye çalışıyorum . Meslek lisesi öğrencisi olduğum için zor oluyor . ( yaz stajı yaptığım için 5 gün okula gidiyorum ) 3-4 aydır ygs ye çalışmaya çalışıyorum ama benim için çok zor oldu gerçekten okullar açılmadan 1 hafta önce ananem vefat etti :( tam alıştım derken oturduğumuz yere akşam 7 sabah 5 arası çalışan bir ekip tarafından tadilata girdi ve tam 33 gün sürdü ; sınıf arkadaşlarımla yaşadığım sorunları yazmıyorum bile. bu zamanlarda ders çalışmaktan tam anlamıyla hiç kopmadım hatta ara ara deneme bile yaptım ama hedefim pdr en düşük puanı 380 ve benim ygs deneme sonuçlarım fotoğrafta ki gibi sizce ne yapmalıyım okulda derecedeyim (2. olmam lazım :) ) Okuduğum okulda rehberlik öğretmeni yok ve ben çok daraldım ygs ye sadece85 gün kaldı :(

Türkçeden en son paragraf bitti :)
matematikte en son köklü sayılar bitti
sosyalde de tarihim çok ii olduğu için tarihe bakmıyorum coğrafyada iklim felsefede bilgi felsefesindeyim

Eklentiler

• 12386600_1672414016370413_1772889551_n.webp
    12386600_1672414016370413_1772889551_n.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 198
Notların kötü değil. Basarirsin çalış canım. . Bende meslek lisesi mezunuyum ki hiic imkansız bi okuku kazandım sadece son sene dershaneye gitmemle. Düzenli çalışırsan ve inanirsan olur tatlım. Başarılar diliyorum

Bilgisayarı ve telefonu kendinden uzak tut
Whatsappı kapat hatta yasakla kendine ders çalışmayı da sevmelisin
Emin ol zor değil
Başkaları yapabiliyorsa sende yapabilirsin
Bide başlamak bitirmenin yarısıdır bunu unutma
Elinden geleni yaptığında en azından şunu bileceksin
Benim vicdanım rahat elimden geleni yaptım
Umarım başarılı olursun

Netleriniz çok güzel yükselmiş Türkçede dil bilgisi konuları bitince çok daha iyi olacaktır. Paragraf sorularını ihmal etmeyin, her testi süre tutarak çözün. Sosyal bilgilerde yanlışlar nerelerden oluyor genelde? Netiniz çok iyi, hata yaptığınız konuları tekrar ederek daha da geliştirebilirdiniz. Matematikte konular ilerledikçe netler ciddi fark ediyor umutsuz olmayın asla. Başarılar dilerim :)

Meslek liseli bir arkadaşım İstanbul Hukuka yerleşmişti. Çalışınca lisenin çok bir önemi kalmıyor. Evde zorlanıyorsanız kütüphanede çalışmayı öneririm.

bu sene üniversite sınavına ilk kez gireceğim okulla beraber götürmeye çalışıyorum . Meslek lisesi öğrencisi olduğum için zor oluyor . ( yaz stajı yaptığım için 5 gün okula gidiyorum ) 3-4 aydır ygs ye çalışmaya çalışıyorum ama benim için çok zor oldu gerçekten okullar açılmadan 1 hafta önce ananem vefat etti :KK43: tam alıştım derken oturduğumuz yere akşam 7 sabah 5 arası çalışan bir ekip tarafından tadilata girdi ve tam 33 gün sürdü ; sınıf arkadaşlarımla yaşadığım sorunları yazmıyorum bile. bu zamanlarda ders çalışmaktan tam anlamıyla hiç kopmadım hatta ara ara deneme bile yaptım ama hedefim pdr en düşük puanı 380 ve benim ygs deneme sonuçlarım fotoğrafta ki gibi sizce ne yapmalıyım okulda derecedeyim (2. olmam lazım :) ) Okuduğum okulda rehberlik öğretmeni yok ve ben çok daraldım ygs ye sadece85 gün kaldı :KK43:

sosyalde de tarihim çok ii olduğu için tarihe bakmıyorum coğrafyada iklim felsefede bilgi felsefesindeyim

görünüşe göre matematiginiz eksik
öncelikle bunun üzerinde durmalısınız
bir de bazı dersanelerin sınav sonucunun alt kısmında hangi konudan kaç soru sorulmuş bunlardan kaçı doğru kaçı yanlış yapılmış gibi bir kısım var
eger sizde de öyle bir şey varsa oradan eksik olduğunuz konuları belirleyin onların üstüne gidin
yapamadıklarınızı mutlaka ama mutlaka ögretmenlere sorun
geometri ve matematik çözdükçe öğrenilir o yüz<den çok soru çözmelisiniz
ayrıca sınava son 1 ay kala bazı yayınların deneme kitapları oluyor onları çözmeye başlayın ve mutlaka sınava kadar 1 deneme kitabı bitirin ktapta yapamadğınızı sorup öğrenin
son iki hafta kala ise çıkmış soruları çözün
çevresel etkenlerin sizi etkilemesine izin vermeyin sadece hedefe odaklanın
anneanneniz için de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

görünüşe göre matematiginiz eksik
öncelikle bunun üzerinde durmalısınız
bir de bazı dersanelerin sınav sonucunun alt kısmında hangi konudan kaç soru sorulmuş bunlardan kaçı doğru kaçı yanlış yapılmış gibi bir kısım var
eger sizde de öyle bir şey varsa oradan eksik olduğunuz konuları belirleyin onların üstüne gidin
yapamadıklarınızı mutlaka ama mutlaka ögretmenlere sorun
geometri ve matematik çözdükçe öğrenilir o yüz<den çok soru çözmelisiniz
ayrıca sınava son 1 ay kala bazı yayınların deneme kitapları oluyor onları çözmeye başlayın ve mutlaka sınava kadar 1 deneme kitabı bitirin ktapta yapamadğınızı sorup öğrenin
son iki hafta kala ise çıkmış soruları çözün
çevresel etkenlerin sizi etkilemesine izin vermeyin sadece hedefe odaklanın
anneanneniz için de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Sağolun :) ben dershaneye gitmediğim için uzun uzun kendim arıyorum hangi konuda yanlış yaptığımı aslında aramıyorum ama arasam ii olacak sanırım

Sağolun :) ben dershaneye gitmediğim için uzun uzun kendim arıyorum hangi konuda yanlış yaptığımı aslında aramıyorum ama arasam ii olacak sanırım

Yanlışlarını öğrenmek çok önemli
çünkü o yanlış yaptığın belki sınavda çıkacak doğrusunu öğrenmezsen sınavda da yapamazsın
Ayrıca dersaneye gitmeyen birine göre puanınız gayet iyi
çalışmayı arttırırsanız daha iyi olacaktır.
Bir de hep aynı yayınevinin kaynaklarını kullanmayın fatklı farklı olsun ki daha çok soru çesigi görürsünüz
Ayrıca zor sorular içeren kaynaklar değil çok farklı soru çeşidi içeren kaynak kullanıjn çünkü sınav hiç o zor kaynaklardaki sorular gibi olmuyor

Yanlışlarını öğrenmek çok önemli
çünkü o yanlış yaptığın belki sınavda çıkacak doğrusunu öğrenmezsen sınavda da yapamazsın
Ayrıca dersaneye gitmeyen birine göre puanınız gayet iyi
çalışmayı arttırırsanız daha iyi olacaktır.
Bir de hep aynı yayınevinin kaynaklarını kullanmayın fatklı farklı olsun ki daha çok soru çesigi görürsünüz
Ayrıca zor sorular içeren kaynaklar değil çok farklı soru çeşidi içeren kaynak kullanıjn çünkü sınav hiç o zor kaynaklardaki sorular gibi olmuyor
Sınavın 5 li deneme setini almıştım o bitmek üzere onun için orta demişlerdi ama kırtasiyeye gidince soracağım çok farklı sorular soran deneme var mı diye :)

Netleriniz çok güzel yükselmiş Türkçede dil bilgisi konuları bitince çok daha iyi olacaktır. Paragraf sorularını ihmal etmeyin, her testi süre tutarak çözün. Sosyal bilgilerde yanlışlar nerelerden oluyor genelde? Netiniz çok iyi, hata yaptığınız konuları tekrar ederek daha da geliştirebilirdiniz. Matematikte konular ilerledikçe netler ciddi fark ediyor umutsuz olmayın asla. Başarılar dilerim :)

Meslek liseli bir arkadaşım İstanbul Hukuka yerleşmişti. Çalışınca lisenin çok bir önemi kalmıyor. Evde zorlanıyorsanız kütüphanede çalışmayı öneririm.
Coğrafyam kötü coğrafya çalışmayı sevmiyorum çoğunluk olarak coğrafya az birazda felsefe bende coğrafya sevmeyince ösym coğrafyada hangi konulardan soru çıkacak onu açıklamış sadece o konulara çalışmayı planlıyorum :F

bu sene üniversite sınavına ilk kez gireceğim okulla beraber götürmeye çalışıyorum . Meslek lisesi öğrencisi olduğum için zor oluyor . ( yaz stajı yaptığım için 5 gün okula gidiyorum ) 3-4 aydır ygs ye çalışmaya çalışıyorum ama benim için çok zor oldu gerçekten okullar açılmadan 1 hafta önce ananem vefat etti :KK43: tam alıştım derken oturduğumuz yere akşam 7 sabah 5 arası çalışan bir ekip tarafından tadilata girdi ve tam 33 gün sürdü ; sınıf arkadaşlarımla yaşadığım sorunları yazmıyorum bile. bu zamanlarda ders çalışmaktan tam anlamıyla hiç kopmadım hatta ara ara deneme bile yaptım ama hedefim pdr en düşük puanı 380 ve benim ygs deneme sonuçlarım fotoğrafta ki gibi sizce ne yapmalıyım okulda derecedeyim (2. olmam lazım :) ) Okuduğum okulda rehberlik öğretmeni yok ve ben çok daraldım ygs ye sadece85 gün kaldı :KK43:

Konu açtığından bu yana çalışmaların nasıl gidiyor? :KK55:

Back
X