İzlediklerizden,okuduklarınızdan etkileniyor musunuz?

evde tv yok, netten video izlemeyi de pek sevmem
ama burada okuduklarimdan cok etkileniyorum
bazen alakasiz zamanlarda aklima gelip kendimi kotu bile hissettigim oluyor burada okuduklarimin

Haberleri izleyip de hiç etkilenmeyen biri var mıdır ki? Kaybolan, öldürülen çocuklar, bilmem kaç bıçak darbesiyle katledilen kadınlar, töre saçmalığı yüzünden canlı canlı toprağa gömülen gencecik kız, 12 yaşında kendinden 20 yaş büyük bir erkeğe verilip hamile kalmış küçücük bir kız çocuğu, çöpte bulunan bebekler, doğuda şehit düşmüş askerler, polisler... Yazarken bile kalbim patlayacak gibi oluyor. Beni salya sümük tv karşısında ağlarken gören herkes bırak izleme diyor ama düşünüyorum, biz olayın dışında olduğumuz halde bu kadar etkileniyoruz. Ya içinde olan insanlar? Bırak izleme ya da okuma demek çok kolay ama ben gözlerimi olanlara kaparsam, kendimi o insanların acılarına, hatıralarına ihanet etmiş gibi hissederim. Belki doğru değil ama böyle işte.

ızlediğim filmlerden, okuduğum kitaplardan da etkilenirim. Bence her kitap, her film yeni bir dünyadır ve bunlardan mahrum kalmak, yaşadığımız, günümüz dünyasına hapsolup kalmaktan başka birşey değil.

Pranoyak olup çıkacagız yakında. Bu saçma sapan programları izlemiyorum, bünyem kaldırmıyor. Eşten dosttan duyuyorum. Bu seferde bilinç altıma yerleşiyor. Çocuklarımı eşimi tembihliye tembihliye onlarda paranoyaklaşmaya başladılar. Çocuklarımın öz güvenini zedeliyorum oysaki . Oraya giteme kimseyle konuşma arabalara yaklaşma .Allahım biz nasıl bir toplum haline geldik. Biz hoş görülü inançlı insanlardık. Bu resmen bir oyun gibi milletin bir birine inancı güvenini sarsmak için bizi içten yıkmak için yapılan bir komplomu acaba diye düşünüyorum. Ahlak degerlerimiz Ananelerimiz ne hale geldi. Allah bizleri eşlerimizi çocuklarımızı tüm sevdiklerimizi iyi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

İnanılmaz çok etkileniyorum bu tip haberlerden,
artık haberlre bile doğru düzgün bakmıyorum bakamıyorum çünkü. o bunu öldürmüş şu şunu öldürmüş, kaçırmış hep böyle bütün haber. Bu çok acı gerçekten...

Back
X