izlemeyi bıraktığınız diziler varmı?

öyle bir geçer zaman ki..geçen sene daha iyiydi bu sene baydı baya. bi de kuzey güneyi bıraktım artık..
muhteşem yüzyılda da geçen seneki tad yok sanki.. heyecan getirmezlerse onu da bırakabilirim.
bir sürü dizi yapıldı bu ara ama hepsi de fos çıktı.eskiden daha kaliteli diziler vardı..heyecanla beklerdik o günü..şimdi öyle hissettircek dizi kalmadı feriha dışında.

aynen benı de baydı oyle bır gecer zmankı :/ ama baska bısey olamdıgı ıcın arada bu dızı arada pıs yedılı ızlıyorum can sıkıntısından :) artı bı de leyla ıle mecnunu bıraktım leyla gıttıkten sonra hıc hosuma gıtmedı bolumler eskısı gıbı komık gelmıyo bana ama tek bı dısının bıtmesıne uzulmustum o da ; avrupa yakası :( bı dızı bı ıkı sene sonra sapıtıyo cıdden :)

yer gök aşk
diğer dizileri de eskisi gibi çok takip etmiyorum. sıkılınca değiştiriyorum. ya da eşimle film koyup seyrediyoruz daha güzel oluyor.

Öyle bir geçer zaman ki...

Fenalıklar geldi içime.

Ali kaptanın o deli bağırmaları
Cemile'nin susup herşeyi kabullenmesi
Berrin'in pişkinliği
Ahmet'in o yılan gözleri ve açık renk pala bıyıkları
Hakan'ın çaresizliği
Soner'in daha sonradan olacağını tahmin edememiş gibi davranması
Gereksiz bir carolin varlığı

Sıktı beni artık...

kızlar oyle bır gecer zamankı dekı alı kaptan dızıden ayrılıyomus saglık sorunlarından dolayı alı kaptan ayrılırsa dızının tadı kacar gıbıme gelıyo

"Kuzey Güney" ve "Öyle Bir Geçer Zaman ki" izlemiyorum artık. Zaten tek izlediğim dizi bu ikisiydi. Artık hiç dizi izlemiyorum. Vakit kaybı..

şuan merakla izlediğim tek dizi hayat devam ediyor ve adını feriha koydum aynı günler birde fatmagülden sıkıldım baygınlık geldi..

ben yüksel aytuğ a bir yazı yadım sıradan bir dizi izleyicisi diye yayınlandı tüm siteler bunu almış hangi diziler tutar tumaz diye tahminlerimin hepsi tuttu

Evet var yer gök aşk artık o kadar saçmaladılarki anlatılacak gibi değil yusuf ikide bir havvanın peşinde yok candan öteymiş yok sevdiğimişde sanki kendisi bekar eşi yok bebesi yok offffffff sıkıldım saçamalıklarından bıraktım izlemeyi :(:(izlemiyorummmmmmmm:47:

öyle bir geçer zaman ki
adını feriha koydum
fatmagül'ün suçu ne
muhteşem yüzyıl (kuzey güney'i tercih ettiğim için yoksa çok güzel dizi)
bir aralar her diziyi izlerdim:27:

Son düzenleme:
zaten artık hepsini sırf alışkanlık olduğundan izliyorum.hepsi bir birine çok benziyorlar.öyle bir geçer zaman ki,adını feriha koydum,muhteşem yüzyıl,yer gök aşk,lale devri hepsini izlerdim.şimdi izlemiyorum.sadece dikkatimi sıkıntılara vermemek için bakıyorum ama o kadar saçmaladılar ki.

O kadar çok varki hangisini yazsam acaba
Öyle bir geçer zaman ki
Fatmagül'ün Suçu ne
Lale devri
Yer gök aşk
Unutma beni

Back
X