• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izlemeyi bıraktığınız diziler varmı?

binbir gece: uzaktıkça uzattı konuyu
yaprak dökümü: oda öyle iyice sacmaladı
aşkı memnu: ilk baslarda hosuma gidiyordu ama beni sıktı
yemekteyiz: fenalık getirdi
küçük kadınlar: bi ailenin basına bu kadar mı felaket gelir dedirtiyor. abartılı
annem: evlen boşan öbürüyle evlen boşan hep aynı senaryo
gece sesleri: sonradan ortaya cıkan tuhaf hikaye hep aynı konular içinde dolanup duruyor
doktorlar: bi ara severek izliyordum ama oda sıktı

hiç bişey kalmamıs galiba kaydirigubbakcemile3

su ara dudaktan kalbe hosuma gidiyor

Evet izlemeyi bıraktığım dizi Binbir Gece.

İlk sezon severek ve ilgiyle izliyordum daha

sonra saçmaladılar.

binbir gece,doktorlar.arka sokaklar ve daha bir sürü dizi.ben cnbc ve e2 deki dizileri seyrediyorum.bunlardan çok daha kaliteli.birde avrupa yakasını seyrediyorum.

binbir gece
arka sokaklar
annem
küçük kadınlar (aşırı saçma bir dizi)
akasya durağı :D

herkes aynı dizileri bırakmış genelde bende binbirgece ve şimdi aklıma bile gelmeyen birkaç diziyi daha bıraktım sıkılıyorum izlerken uzun süredir cnbceye takılıyordum şimdi tamamen ona döndüm bir iki dizi haricinde hep cnbce seyredi,yorum..

binbir gece..korku filmine dönmüş resmen.....delikafadulden

yemekteyiz...

küçük kadınlar başlı basına bir felaket zaten çok sıkıcı. yaa.......delikafadulden

yemekteyiz ve türevleri;zaten 2-3 hafta izleyebildim
tahammül sınırlarımı aşıyor:)

dudaktan kalbe ve binbir geceye ise aklıma gelirlerse ve vaktim olursa dönüşümlü bakıyorum

elveda rumeli,yaprak dökümü,doktorlar izlemeyi sevdiklerim

dizilerin hepside uzayınca saçmalamaya başladılar bir çok diziyi izlemiyorum artık
binbir gece
annem
dudaktan kalbe
son bahar
yemekteyiz
yaprak dükümü

Gercekten uzadikca bayiyor bazi diziler, senaryo kitligi yasadiklari an dönüp dolasip ayni konulari tekrarliyorlar. Böyle yapcaklarina final yapsalar daha iyi olacak ama nerdee. :oklava:
Bende Doktorlar'i birakmistim, Ela dönünce bir iki bölüm izledim ve sadece finaline baktim.
Binbir Gece'yi ilk bölümlerinde soluksuz izlerdim artik fragmani görünce kanali degistiriyorum.
Yaprak Dökümü her ne kadar son zamanda baydiysa da birakamiyorum bi türlü ama her bölümde sıkıldıgım mutlaka oluyor.

bin bir geceyi sezon başında bıraktım saçmaladılar
hala nasıl uzatıyolar anlamıyorum yani millet neyi izliyor

dudaktan kalbe baydı iyice..laelaelaelaelae
şu senaristler filmleri uzata uzata çürük sakıza benzetiyorlar...:dilcikar:

:delphin: şu an sürekl izlediğim bir dizi var o kadar dizi arasında...ne çok dizi var ya...aklı karışıyo insanın...konular birbirine girer resmen aa...dimi ama..CADIARZU

Dudaktan kalbe
Kavak yelleri
Bunları tamamen bıraktım nerdeyese.
Arka sıradakilerde kopma noktasında ama bir türlü vazgeçemiyorum.

dudaktan kalbe yı bıraktım....reklam arasında kıyafet felan begenırsem bakıorum sadece :)
binbir gece yı uykum kaçınca izliyorum zaten bitecek diye :)
bir de kavak yellerine denk gelirsem bakıyorum....

Back
X