- Konu Sahibi zeynep35.5
-
Merhaba bülent gülekli de tedaviye başladık tam 1 yıl sürdü negatif sonuçlandı.ilk denememizdi.size oraya gittiğim için ne kadar pişman olduğumu anlatamam.sizden kan tahlili sperm tahlili istiyorlar hepsini orada yaptırıyorsunuz iyi güzel.Rahim filmi istiyorlar 1 ay boş yoksa 2 ay sonraya randevu veriyorlar adetten sonra çekilmesi gerektiğinden gününüz tutmassa adetiniz gecikirse veya erken gelirse tekrar randevu alıyorsunuz ettimi size 3 ya da 4 ay.1 ay bekledim olacak gibi değil.Gittim 250 ytl özel çektirdim.Muayeneler sırasında yumurtalıkta kist gördü.Bu arada her gittiğimizde ücret ödüyoruz.1 yıl içinde 1 yada 2 kez almadı .eşime üç ay ilaç tedavisi verdi ürolog.3 ay sonra kesinlikle ilaçların etkisi geçmeden embriyo oluşturulması gerekiyordu.Eşimin ilacına 1 milyardan fazla verdik.ilaç bitti dedik tamam tedaviye başlayacağız.dedik ama nerde hani 3 ay öce kist görmüştü ya onun için emar istedi randevu aldık 3 ay sonraya verdiler.Gittim onu da özel de çektirdim. kist varmış kist için 3 ay doğum kontrol hapı verdi mi eşimin ilacı biti alamıyoruz.neyse oldu başlayalı 7 ay.ürolog ile bağlantısız çalıştıklarndan 3 ay boşa gitti eşime ilac da alamadık.Eşimin tekrar iğne kullanmadığını bile farketmediler.yumurta toplama iyi geçti.
Trasfer günü rezaletti.sıkışık gelin dediler sabah dokuzda gittik dört yada beş bayan daha var herkes sıkışık doktor geldi onbirde hem de kendi doktorumuz değil .Arka arkaya acele ile transferleri yaptılar üç saat ameliyat kıyafeti ile bekledik sıkışık olarak üşüdük.
Neyse sonuç negatif.daha sonra sistite yakalandım sıkışık idrar ile beklemekten ve üşütmekten hemde şiddetli kanama ve sancı ile.yani organizasyon bozukluğu vardı.Doktorun dersi var ise saatlerce bekliyorsunuz falan.Memnun olan da var tabi.doktor biraz sinirli.Ben yaşadıklarımı anlattım.Hemşireler iyi zaten onlar sizi yönlendiriyor.Bütün sorularınızı onlar cevaplıyor.beş milyar harcadık.Çok uzadığı için hem maddi hem manevi çok yıkıldık.allah herkese yardım etsin.Şimdi yeni bir merkez arıyoruz bir yl geçti üzerinden ikinci deneme için hazırlanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?