• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Acıbadem Tüp bebek hakkında fikri olanlar?

Punk3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
301
Puanlar
103
Herkese merhaba. 39 yaşındayım. İzmirde başka merkezlerde 4 tüp bebek transfer denemesinden sonra son şansımı denemek üzere yola çıkacağım. İstanbulda yaşasam memorial düşünüyordum ama gidip gelme imkanım yok. Teknolojik koşulları ve laboratuvarı nedeniyle İzmir Acıbademi düşünüyorum. Burda tedavi görenler varsa fikirlerini paylaşmalarını rica ediyorum . Herkese şimdiden teşekkür ederim. Allah hepimize tez zamanda kolaylıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Kimse yok mu😢

Yakınım tedavi gördü. Doktoru Eser Bey için çok iyi şeyler söyledi. Laboratuvardan memnun kalmadı. Başka bir merkezde tekrar deneyecek. Herkesin deneyimi de kendine özel bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Cevap yazdığınız için çok teşekkürler. Bilginiz varsa laboratuvardan neden memnun kalmadıklarını söyleyebilir misiniz? Ben laboratuvarı iyidir diye düşünerek orda başlamak istiyordum çünkü.

4 embriyo transferi olmuştu çift şekilde herhangi bir ek teknik kullanmamışlar. Negatif olunca o kadarını devlette de yapıyorlar diye sıkılmıştı. İzmir'de iyi laboratuvar Bahçeci ve Medikal Point'te. Doktorları da çok iyi.

Back
X