- 8 Haziran 2019
- 38
- 10
- 1
- Konu Sahibi Aclockworkorange_
-
aydinda sevket dogan estetisyen 7000 civari fiyati ben oldum cok memnunum.devlet derseniz kadri ozer estetisyen devlet hastanesinde 2500 e yapiyrmus olan arkadaslar memnun.universite dersenin kbb ci ceren hoca var docent suan.ondan da cok memnun olanlarii taniyorumİzmir,Aydın,Muğla,Denizli,Antalya d a burun estetiği yapan önerebileceğiniz doktor var mı?Devlet hastanesi de olur.Çok uçuk fiyatlar isteyen doktorlar önermeyin yeter.
bu arada izmir de cok arastirdim ama vosa arastirmisim aydin dasevket dogan mukemmel bir dr.hem fiyat ozele gore uygun.hem dr hemde insan olarak mikemmel biri iletisimi ameloyat tecrubesi.sorunsuz gecirdim sureciaydinda sevket dogan estetisyen 7000 civari fiyati ben oldum cok memnunum.devlet derseniz kadri ozer estetisyen devlet hastanesinde 2500 e yapiyrmus olan arkadaslar memnun.universite dersenin kbb ci ceren hoca var docent suan.ondan da cok memnun olanlarii taniyorum
Ne kadara oldunuz?Merhaba canım Antalya'da Eyüp Bozkurt'u öneririm şahsen ben oldum hiçbir sorun yaşamadım ilgileri alakaları da iyiydi ancak sen bilirsin yine de konunu görünce yazmak istedim :)
Görüşmeye gittiniz mi?İzmir de yiğit tiftikçioğlu na olamayı düşünüyorum ben de
Evet. Açıkcası görüşmeye gittiğimde tam anlamıyla içime sinmedi ama izmirde en iyi doktorlardan biri diyorlar büyük ihtimalle ona olacağımGörüşmeye gittiniz mi?
Üniversite hastanesi olduğu için çok sıra vardır ya.Şimdi gitsem bir yıl sonraya felan verirler ameliyat gününüDenizli'de Pamukkale Üniversitesi hastanesi Ramazan Hakan Özcan'ı araştırın derim. 3000 civarı sanırım ücreti. Ona ameliyat olmadığıma çok pişmanım. Revizyon olursam kendisini düşünüyorum.
Vallaha ben özelde olmayacağım gibi.Kimi araştırsam hep mağdur olan hastalarla karşılaşıyorum.O yüzden devlette olmayı düşünüyorum.Para verip mağdur olacağıma para vermeden mağdur olayım daha iyiEvet. Açıkcası görüşmeye gittiğimde tam anlamıyla içime sinmedi ama izmirde en iyi doktorlardan biri diyorlar büyük ihtimalle ona olacağım
Çok teşekkür ederim.Kadri Özer'e önceden de bakmıştım bayağı başarıları olan bir doktor gibiydi ama hiçbir hastasına denk gelmemiştim.Senin yazman iyi oldu.aydinda sevket dogan estetisyen 7000 civari fiyati ben oldum cok memnunum.devlet derseniz kadri ozer estetisyen devlet hastanesinde 2500 e yapiyrmus olan arkadaslar memnun.universite dersenin kbb ci ceren hoca var docent suan.ondan da cok memnun olanlarii taniyorum
O konuda bir fikrim yok, ama salı günü başka bir işlem için gideceğim. Unutmazsam sorayım.Üniversite hastanesi olduğu için çok sıra vardır ya.Şimdi gitsem bir yıl sonraya felan verirler ameliyat gününü
Unutmazsanız sorun lütfen.Benim için çok önemli :))O konuda bir fikrim yok, ama salı günü başka bir işlem için gideceğim. Unutmazsam sorayım.
Vallaha ben özelde olmayacağım gibi.Kimi araştırsam hep mağdur olan hastalarla karşılaşıyorum.O yüzden devlette olmayı düşünüyorum.Para verip mağdur olacağıma para vermeden mağdur olayım daha iyi
Canım sorabildin mi acaba?O konuda bir fikrim yok, ama salı günü başka bir işlem için gideceğim. Unutmazsam sorayım.
Maalesef. Doktor rahatsızdı. İki haftadır hasta kabul etmiyor.Canım sorabildin mi acaba?
Merhaba, sizin ameliyat sürecinizi ve sonucu çok merak ediyorum. Özelden de yazdım ama duyuramadım sesimi :) süreç nasıldı, ne zaman görüştünüz ne zaman ameliyat oldunuz, fiyatı ne kadardı, sorununuz neydi, şu an durumu nasıl burnunuzun, doktor bey ameliyattan sonra ne kadar ilgili, kaç kez çağırdı vs. Vs...Merhaba canım demin bir konuya yazmıştım da altta senin konun çıktı girip yazayım dedim. Antalya'da Eyüp Bozkurt'u öneririm caınım neredeyse benim hayatımda dönüm noktası olduğu için nerde bu konularla ilgili bir şey görsem yorum yazmadan edemiyorum. İstersen özelden daha detaylı konuşabiliriz resimleri buraya atmak istemiyorum da bir hayli değiştim yani bana çok şey kattı. Ne bileyim reklam gibi de olsun istemiyorum ancak aklında bulunsun belki faydalı olabilir diye konunu görünce yazmak istedim. Umarım istediğin gibi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?