Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası izmir bornova pınarbaşına evimde bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

izmirlimmm

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
77
0
611
41
İzmir
oğlum 2,5 yaşında kızımda 15 aylık ben çalışmıyorum evdeyim genelde nereye gidersem çocuklarımdan birini alıyorum yemek kendim yapıyorum ev işlerindede bana yardımcı kuru temizlik büyük temizliğe kadınım geliyor ilgilenenler msj atabilir.

merhaba,
temizlikçi kadın geliyor yazmışsınız. bana şimdilik 15 günde bir gelecek iyi bir temizlikçi lazım. sizinkinin boş günü var mı? tavsiye edermisiniz? memnunsanız, tavsiye verebilirseniz çok sevinirim. ben de iyi bir temizlikçi arıyorum. gelenlerden hiç memnun kalmadım. üstünkörü iş yapanlardan bıktım usandım. az konuşan, çok çalışan iyi bir temizlikçi arıyorum. başlangıçta 15günde 1 düşünüyorum. memnun kalırsam haftada 1 alabilirim. kendi yemeğini kahvesini hazırlayacak, evin içinde misafir gibi takılmayacak, benden yardım istemeyecek, işini iyi bilen, evi kendi evi gibi görüp iyi temizleyecek biri olmalı. banyo konusunda özellikle takıntılıyım.. banyo lavabolarını rasgele fırçalamayacak, fayanslar yer ve duvar karoları bembeyaz yapılacak.. ayrıca elbette güvenilirlik çok önemli. İzmir karşıyakadayım. memnun kalırsam kendisine haftalık veya 15te bir gideceği 3 ev daha ayarlayabilirim. durum acil ve ciddidir.
tavsiye verebilecek, memnun kaldığı temizlikçisi olan arkadaşlardan lütfen cevap bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler.

Back
X