Izmir buca kadın doğumda doğum yapan var mı

ya aslında özel hastanelre hiç güvenmiyorum canım ama ssk da ilgi yok kötü muamele var

özellerde ilgi çok bucada fazla ildilenmiyorlar ben dün buca kadın doğumdaki gülsün soypaçacıya gitmiştim çok iyiydi bana göre öncekınde şükriye arısoy'a gittim hiç memnun kalmadımodada toplam 2-3 dk durdum ultrasona soktu bebeğin kılosunu soyledi sıvısı iyi dedi haftaya gel dedi göndeerdi ama gülsün hamın çok daha iyi ilgilendi sorduğum sorulara net ve açıklayıcı cevaplar verdi nstye göndedi kıloma tansiyonuma herseyime baktı haftaya tekrar ona gidicem tavsiye ederim

canım bide özge işcan varmış onada ,iyi diyolar ama bilmiyom bende gidicem bakalım hafta yazarım sana ben gözde hastanes,ne gidiyom iş yerime yakın diye ama oda hiç kilo takibi yapmadı bilmiyom ki kafam karışık

özge hanımı bende duydum iyi diyolar ama hiç gitmedim evet yazarsan çok memnun olurum inşallah beklediğin gibi çıkar

özge hanımı bende duydum iyi diyolar ama hiç gitmedim evet yazarsan çok memnun olurum inşallah beklediğin gibi çıkar

canım ben bugün konrtole gittim ama gözde hastanesine orada çok ilgileniyorlar ve fiyatları uygun yani muana eücreti ama doğum fiyatını sordum epidral normal doğum 1400 dedi şifada kuzenim doğum yaptı 700 tl ye bu ay 1500 olmuş heralde ben özelde yapamıcam tıpış tıpış ssk ya gidicem

evet banada öyle dediler şifada aqrili doqum 1200 aqrisiz doqum 1500 olmus %100 zam gelmiş dediqin qibi tıpış tıpış buca kadın doquma qidelim biz canım :))

Arkadaşlar buca doğum hastanesinde ücretli doğum fiyatları nasıl, bilginiz varmı özellikle ağrısız doğum ücretleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…