İZMİR BURUN AMELİYATI VE ESTETİK İÇİN DOKTOR ÖNERİNİZ VAR MI?

S_lidya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
2.667
2.912
83
Merhaba ;
İzmir'de burun ameliyatı ve estetik için önerebiliceğiniz ekol , ento , medical gibi özel hastanelerde önerebileceğiniz kbb doktoru var mı? ameliyat olanlardan yorumlarını bekliyorum

ben kendi doktorumu öneririm. yukarıdaki hastanelerde değil ama kendi muayenehanesi var, ameliyatı kendi anlaştığı hastanede yapıyor. ben ameliyat olalı 7,5 ay oldu çok memnunum. açtığım konuda eski halim ve her ay paylaştığım güncel fotoğraflarım mevcut

Merhaba ;
doktorunuz kimdi? Ücret bilgisi paylaşabiliyor musunuz ? ben aynı zamanda burnumda et var nefes alamıyorum onunla ilgili gitmek istiyorum aynı zamanda estetikte birlikte olsun istedim. Tamamlayıcı sağlık sigortam var bundan dolayı özel hastanelerden doktor öğrenmek istedim ama aynı rakamlara denk gelecekse tabiki özelde tarcih edebilirim.

Doktorum Murat Melih Can ama kbb uzmanı değil plastik cerrah. benim nefes ile ilgili bir sıkıntım olmadığı için kbb yerine estetik uzmanı olmasını tercih etmiştim. fiyat olarak da 8.500 e olmuştum ocak ayında

Teşekkür ederim güzel bir bilgi oldu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…