İzmir Burun dolgu ve botoks

c jane

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
6
1
16
39
Merhaba herkese forumları baya bi inceledim fakat geneli epey eski tarihli izmirde hangi kliniğe girsem mutlaka hakkında bir şikayet çıkıyor. Burun dolgusu ve göz çevreme botoks yaptırmak istiyorum bu konuda tavsiyr edebileceğiniz bir yer var mıdır?

Merhaba herkese forumları baya bi inceledim fakat geneli epey eski tarihli izmirde hangi kliniğe girsem mutlaka hakkında bir şikayet çıkıyor. Burun dolgusu ve göz çevreme botoks yaptırmak istiyorum bu konuda tavsiyr edebileceğiniz bir yer var mıdır?
Nova.r poliklinik var ama

Umarım sitede beni banlamazlar

Yani açıkçası oradan randevu almıştım fakat yorumları özellikle şikayet var daki yeni tarihleri çok kötü yorumları okudugumda aman sakın dedim

bende ariyorum :( Izmir de dolgu yapacak yer ama cok fazla Dr var ve öneri tavsiye vs yok
ilk göz alti dolgusu Saime Irkörene yaptirmistim memnundum ama cabuk eridi madde

Novar‘i kesinlikle önermiyorum, Saime Hanimdan sonra Göz alti dolgumu tazeletmek icin bir de uygun diye oraya gittim ama benden tam fiyat aldi, yanimdaki arkadasimin söyledigine göre tüm tüpü kullanmamis
birde islemden memnun degilim esit enjekte yapmamis göz altımda kırışık ve kat oluştu 🙄

cok zor iyi birini bulmak cok ...

Back
X