İzmir Burun estetiği 2015

vespertine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
90
23
98
Kızlar merhaba,

Uzun zamandır burun estetiği yaptırmak istiyorum. Burnumun boyutundan ve ucundan çok memnunum sadece biraz kemerli. Bir çok kişi gerek yok falan diyor ama ben gerçekten rahatsız oluyorum. Sadece kemerinin düzeltilmesini istiyorum. Sitedeki bir çok konuyu okudum ama çoğu oldukça eski. İzmir'de burun estetiği yaptıranlar var mı? Hangi doktordan memnun kaldınız? Bana öncesi sonrası fotoğraflarınızı da atabilirseniz sevinirim. Teşekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hli-ameliyatimin-sonuclari-fotografli.834261/

Benim haziranda olduğum ameliyatla ilgili konum burda. Fotoğraflara da bakabilirsin.
Onun dışında izmirde en çok bilinen doktorlar Yiğit Özer Tiftikçioğlu, Can Kopal, Bora Karaali.

Kızlar merhaba,

Uzun zamandır burun estetiği yaptırmak istiyorum. Burnumun boyutundan ve ucundan çok memnunum sadece biraz kemerli. Bir çok kişi gerek yok falan diyor ama ben gerçekten rahatsız oluyorum. Sadece kemerinin düzeltilmesini istiyorum. Sitedeki bir çok konuyu okudum ama çoğu oldukça eski. İzmir'de burun estetiği yaptıranlar var mı? Hangi doktordan memnun kaldınız? Bana öncesi sonrası fotoğraflarınızı da atabilirseniz sevinirim. Teşekkürler

mrb vespertine, benim ameliyatımı ufuk bilkay yaptı 6 ayı geçti çoktan kendimi çok iyi hissediyorum.
kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim.

4ay oldu . Ufuk Bilkay , kesinlikle tavsiye ederim. O kadar doğal bir görünüm verdi ki; ameliyat olduğumu anlamıyorlar.

Tanıyanlar bile ne yaptın sen , çok güzelleşmişsin diyor :D Ama kimse ''aaa burnunu mu yaptırdın ? ' demiyor , ki epey de kemer vardı. Önemli olan o kemerden kurtulurken doğal görünmek. 5 kişi daha gitti arkamdan. Bir anda ameliyat olan olana çevremde :D Ağrı sızı vs kesinlikle yk. Korkulacak bi operasyon değil. Diş çekimi daha zor gelio bana :D

Ben Eylul ayinda ameliyat oldum. Doktor Yigit Tiftikcioglu. Cok sukur hicbir sorun yasamadim.

Back
X