İzmir burun estetiği. Fırat Demirtaşoğlu

Yakamoz76

Körfezin yakamozu yıldızı keskin tuzu tadında
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
48
65
88
49
Herkese merhaba. İzmirde burun estetiği için Dr. Fırat Demirtaşoğlu'na karar verdim.
Başka doktorları çeşitli sebeplerle eledim.
Kendisi yada yakınları Fırat beye ameliyat olanların tecrübelerine ihtiyacım var. İster buradan ister özelden mesajlarınızı yazarsanız çok makbule geçer.

Evet anlıyorum sizi bende İstanbul’a mı gitsem diye düşünmüyor değilim
Yanlış yönlendirmek istemem ben Behçet Şahin'e oldum 3 yıl önce onu bana hala büyük geliyor ve nefesde zorlanıyorum 1 yıl önce kardeşim Koray balci ya oldu inan maddiyatim el verisli olsa ve kötü olmayacagini bilsem ikinci ameliyatımı Koray hocada ölürüm eğer olmadıysan Koray hocayı bı araştır derim

Çok teşekkür ederim, daha olmadım Eylül de olmayı düşünüyorum. Maalesef çoğunluk ameliyat sonrası nefes sorunundan şikayetçi gibime geliyor. Listeme ekledim Koray balci yi

Çok teşekkür ederim, daha olmadım Eylül de olmayı düşünüyorum. Maalesef çoğunluk ameliyat sonrası nefes sorunundan şikayetçi gibime geliyor. Listeme ekledim Koray balci yi
Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…