- 14 Mayıs 2017
- 74
- 10
- 8
- Konu Sahibi dreamlifes
Raşit Midilliye ameliyat yaptıran var mı? Çok acil yardımcı olursanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o da var aklımda ben eylül gibi yaptırcam ama henüz doktora karar veremedimFatih uygur cok methediliyor bende ona olmayi düsünüyorum
MerhabaFatih uygur cok methediliyor bende ona olmayi düsünüyorum
Kendinizi Fatih beye emanet edin gerisini düşünmeyin :) şaka bir yana ben çok memnun kaldım burnum da istediğim gibi oldu.daha burunda ödem olmasına rağmen herkes çok beğendi ve çok rahat nefes alabiliyorumEvet o da var aklımda ben eylül gibi yaptırcam ama henüz doktora karar veremedim
Gecmis olsun ne kadar fiyata ameliyat oldunuzMerhaba
Ben 10 gün önce Fatih beye ameliyat oldum.bugun atel ve tamponlarım çıktı. Ben çok memnun kaldım çok doğal yapti ve doğru düzgün morluk bile olmadı bende.gerçekten çok titiz çok donanımlı bir doktor. Tavsiye ederim
Raşit midilli benim doktorum ve ameliyat oldum etkilemek istemem başka doktor varsa aklında ama çok iyi bir doktordur bir görüş derim öyle karar verRaşit Midilliye ameliyat yaptıran var mı? Çok acil yardımcı olursanız sevinirim
İlk defa Raşit beye ameliyat olan birini buldum çok mutluyum şu an. Kbb ciliğinin çok iyi olduğunu duydum estetetik yönü nasıl acaba? Burun şekliniz istediğiniz gibi oldu muRaşit midilli benim doktorum ve ameliyat oldum etkilemek istemem başka doktor varsa aklında ama çok iyi bir doktordur bir görüş derim öyle karar ver
Bir ay daha olmadı ameliyat olalı şuan hala şiş tabi gittikçe burun sekil alıyor ama sağlığı ve estetiği doğallığı dikkate alan bir doktor ve insanı rahatlatan bir yönü var doğrusu süreci zor tabi kişiden kişiye değişiyor memnuniyet asla etkilemek istemem ama hiç araştırma yapmadan ona gittim tanıyordum çünkü.tabiki araştırma yapın derim doktorunuzu da görerek secin sizin güven duymanız çok önemli.İlk defa Raşit beye ameliyat olan birini buldum çok mutluyum şu an. Kbb ciliğinin çok iyi olduğunu duydum estetetik yönü nasıl acaba? Burun şekliniz istediğiniz gibi oldu mu
Teşekkür ederim.8000e oldum benGecmis olsun ne kadar fiyata ameliyat oldunuz
Ne kadara yapıyor biliyor musunuzFatih uygur cok methediliyor bende ona olmayi düsünüyorum
Nasıl arkadasını raşit bey ameliyat etmiş mi eğrilikten çünkü benimkini 5 yıl önce yaptı hâlâ birşey yok tekrarlamaz diye biliyorumRaşit beye ameliyat olan arkadaşımında burnu yamuk bu arada. Deviasyon varmış ve kendisi burun ne tarafa eğilimliyse o tarafa çeker demiş bir süre sonra ve dediği gibi de olmuş. 3. senesi doldu sanırım burnu tekrar eğim göstermiş aynı yöne.
Canım burnunda deviasyon vardı onun ki olan tarafa doğru tekrar eğilmiş ama bu eğilim bildiğim kadarıyla 1 sene sonra falan olmuş. Şuan 3-3.5 senelik burnu.Nasıl arkadasını raşit bey ameliyat etmiş mi eğrilikten çünkü benimkini 5 yıl önce yaptı hâlâ birşey yok tekrarlamaz diye biliyorum
Tam bilmiyorum deviasyon dediğimiz şey burun kemiği eğriliği değil miydi zaten canım ?Canım burnunda deviasyon vardı onun ki olan tarafa doğru tekrar eğilmiş ama bu eğilim bildiğim kadarıyla 1 sene sonra falan olmuş. Şuan 3-3.5 senelik burnu.
Evet tekrar eğik olan tarafa eğilmiş onunkisi ama herkeste olacak diye bir şey yok tabi.Tam bilmiyorum deviasyon dediğimiz şey burun kemiği eğriliği değil miydi zaten canım ?
Yani doğrudur tabi ama doktoru tanıyorum ondan kaynaklanan bişey olacagını sanmıyorumEvet tekrar eğik olan tarafa eğilmiş onunkisi ama herkeste olacak diye bir şey yok tabi.