izmir burun estetiği

denizurgen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
4
0
1
29
Merhaba arkadaşlar, ben 20 yaşında bir öğrenciyim. Burun estetiği olmak istiyorum izmirde. cem karasa randevu almıştım fakat buradaki yorumları okuyunca neredeyse vazgeçtim kendisinden... Rica etsem bana bildiğiniz doktorları önerir misiniz teşekkürler :)

ben kismetse haziranda ege uni. yigit hocaya yaptiracagim olumlu olumsuz birsey soyleyemiyorum fakat okudugum gordugum kadariyla kotu bir yorum goremedim biraz beklersen 2 ay filan sana sonucu soylerim ona gore karar verirsin aklinda bulunur.

bulabildiniz mi güvenilir bir doktor

ben medicalpark yani şimdiki adıyla izmir üni. hastanesinde Murat Cem Miman a randevu alıp muayene oldum. Fiyatta verdi baya araştırdıktan sonra bu doktora olmaya karar verdim. internetteki yorumları falanda okudum gayet iyi yorumlar.. hayırlısıyla haziranda olucam. tabi yine kendin bilirsin canım :) denizurgen

ne kadar fiyat

ben yaklaşık 10 sene önce fahri mola ya ameliyat olmuştum. o zamanlar acemimiydi bilmem ama hem görüntü hem işlev olarak kötü sonuçlar aldım. başka bir doktora revizyon olmak zorunda kaldım

bende izmirdeyim sonunda ameliyat olanlardanım bir ay bir günlük burnumla gayette memnunum inşallah sende en kısa zamanda içine sinen doktoru bulursun :) sakın vazgeçme...

Cuneyt ozege oldum canim morarma filanda olmadi cok fazla cok memnunum masallah darisi basina insallah

Merhaba arkadaşlar, cem karasa ameliyat oldum görüşlerimi deneyimimi cem karas hasta yorumlarında paylaştım. Yarın dikişlerik ve alçım alınacak çok heyecanlıyım umarım güzel olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…