- 10 Mayıs 2016
- 4
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi denizurgen
-
ben kismetse haziranda ege uni. yigit hocaya yaptiracagim olumlu olumsuz birsey soyleyemiyorum fakat okudugum gordugum kadariyla kotu bir yorum goremedim biraz beklersen 2 ay filan sana sonucu soylerim ona gore karar verirsin aklinda bulunur.Merhaba arkadaşlar, ben 20 yaşında bir öğrenciyim. Burun estetiği olmak istiyorum izmirde. cem karasa randevu almıştım fakat buradaki yorumları okuyunca neredeyse vazgeçtim kendisinden... Rica etsem bana bildiğiniz doktorları önerir misiniz teşekkürler :)
bulabildiniz mi güvenilir bir doktorMerhaba arkadaşlar, ben 20 yaşında bir öğrenciyim. Burun estetiği olmak istiyorum izmirde. cem karasa randevu almıştım fakat buradaki yorumları okuyunca neredeyse vazgeçtim kendisinden... Rica etsem bana bildiğiniz doktorları önerir misiniz teşekkürler :)
ne kadar fiyatben medicalpark yani şimdiki adıyla izmir üni. hastanesinde Murat Cem Miman a randevu alıp muayene oldum. Fiyatta verdi baya araştırdıktan sonra bu doktora olmaya karar verdim. internetteki yorumları falanda okudum gayet iyi yorumlar.. hayırlısıyla haziranda olucam. tabi yine kendin bilirsin canım :)denizurgen
ben en sonun Murat Cem Mimandan ameliyat günü aldım kızlar 29 haziran..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?