İzmir burun estetiği

enigmasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
71
0
86
Günaydın İzmir de herhangi bir hastanede devlet de olur 2 yada 2bucuk milyara burun estetiği olan var mı?

Merhaba, bende bu konu için doktor araştırıyorum ama maalesef o kadar uygun fiyata estetik operasyon yapan bir doktor yok. Medikal park doktorlarından Murat Cem Miman 5.600 TL demişti. Cem Karas ve Bora Karaali daha pahalıya yapıyormuşi Halis Unlü de nerdeyse aynı tutarlara yapıyor.

Geçen cuma tepecik eğitim araştırma hastanesine gittim 2 bin ile 2 bin beşyüz arası dedi. Ama bir sene sonraya tarih verebiliyorlarmis yoğunlukta dolayi

Doktor varda hem pahalı hem haklarında iyi oldugu kadar cok fazla kötü yorumda var açıkcası para verip hem acı cekmek hemde üzülmek istemiorum. Tepecikteki doktor nası davrandı.

Fiyatlar çok yüksekmis 4500-7000 çok pahalı tepecik eğitim deki doktor iyi davrandı gayet

Burun estetiğine karar vermek ne kadar zormuş. Her doktordan memnun olan kadar olmayan var. İnstagram hesaplarına bakıyorum güzel burunlar. Hiç bir doktor bak ben bu burunu yaptım çökme oldu, ucu düştü diye göstermiyor. :(

Can Kopal ,Fatih Uygur y ada Bora Karaali'ye ameliyat olan var mı

3 doktorun ismi dolaşıyor her yerde fakat biri yaaşdıgı kötü olayı anlatıyor hadiiii o doktoru eleyip tekrar araştırmaya devam .

bir de iyileşme süresi nasıl ? 1.5 yasında oğlum var ve korkup rüyalarına girmesini istemiyorum hiç

Back
X