Tesekkürler Arzu.. operasyon süreci hakkında bilgi verirsen cok sevinirim. Fiyat muhakkak değişiklik gösterebiliyordur fakat en azından fikir vermesi acısından öğrenebilir miyiz. ayrıca foto var mı :)
Neden bu kadar fazla istiyorlar yaTeşekkür ederim..6bin dedi dr. Ben 5500 e 4 taksite yaptırdım.
Benimde taksit gibi bir imkanım yok maalesef o kadar veremem 2000 tl en fazla bakalım inşallah öyle bi doktor bulurumAçıkcası ben çok araştırmadım.ekol iyi bir hastane oranın dr.larıda iyi nette araştırdım biraz ve görüşmeye gittim kendine güveni ve ilgisi çok iyiydi güven verdi bana ve ameliyat oldum.taksit olayını istisna dr.yapıyor ki ben taksitle olmasa yaptıramazdım.genel olarak estetik pahalı maalesef talep çok olunca dr.larda yolu buluyor iyi para kazanıyolar.
Benimde taksit gibi bir imkanım yok maalesef o kadar veremem 2000 tl en fazla bakalım inşallah öyle bi doktor bulurum
Her ne kadar doktorlar bunu inkar etse de medyatik olmak en başta gelen etken.. eger o doktora talep varsa kafadan ücreti iki katına çıkıyor. E birde güzel bir hastanede ameliyat yapacaksa oda ayrı bir para oluyor.. öyle ki medyatik olma yoluna girmiş doktorlar bile misal Acıbademde yaptığı için 7000 tlden aşağı yapmıyor böyle acımasız bir sistem ile karşı karşıyayızFatih uygur bana 7-8bin aralığında diye fiyat verdi. Mesajla ulaştım kendisine ve tabiki muayne sart fiyat verebilmek için ama cok değil mi yaaaaa. Kimisi 5 bine yapıyor kimisi 8 bin . Hadi gel de karar ver. Yapılan iş mi yoksa tanınmış olmak mı fiyatla doğru orantılı mı
Her ne kadar doktorlar bunu inkar etse de medyatik olmak en başta gelen etken.. eger o doktora talep varsa kafadan ücreti iki katına çıkıyor. E birde güzel bir hastanede ameliyat yapacaksa oda ayrı bir para oluyor.. öyle ki medyatik olma yoluna girmiş doktorlar bile misal Acıbademde yaptığı için 7000 tlden aşağı yapmıyor böyle acımasız bir sistem ile karşı karşıyayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?