İzmir Burun estetiği

ben değil ama kuaförde bi bayanla tanışmıştım can kopale olmuştu baya memnundu 3 sene olmuş bi sıkıntısı yoktu

borakaraali herkese aynı burunu yapıyor sanki. fotolara bakıyorum ameliyat masasında cektiklerine hepsi aynı kişi gibi herkese aynı şeyi yapmış. can kopale bi arkadasım olmuş 10 metreden belli estetik oldugu. ucu top gibi aşırı kalktık ve inceydi ucu. bu 3 doktor arasından ben en cok fatih uyguru begeniyorum. hatta görüşmeye de gitmiştim balıkesirden cokta içime sindi. ama sehir farkından dolayı git gel gözümde büyüdü bulunduğum sehirde oldum ameliyatımı. ama fatih bey cok ilgili birisi içime sinmişti. halis ünlüye de yaptıran arkadslarım memnun

can Kopal'la görüşmüştüm ,gayet açıklayıcı konustu fakat birkaç kötü yorum okuyunca soğudum . Bora karaali'nin de instagram fotolarından biliyorum ki açıkcası aynı oldugu cok dikkatimi cekmemişti. Fatih Uygur'u ise cok cok duymadım ama görüşmeden bile kanım ısındı :) ya birazda sans işi sanırım ama insan yinede en azından birkaç kişiden olumlu yönde referans duymak istiyor

Merhaba..ben 1 ay önce fatih uygur a ameliyat oldum.kesinlikle tavsiye ederim.çok ilgili ve işinde profosyonel

merhaba burnumda et var ve kemık eğriliği var burun estetiği olmak istiyorum izmir' de tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mıdır

Arzu hanım ameliyat sonrası nasıl geciyor morluk şişkinlik oldu mu cok fazla ve ücret olarak ne kadar bılgı verir mısınız

Tesekkürler Arzu.. operasyon süreci hakkında bilgi verirsen cok sevinirim. Fiyat muhakkak değişiklik gösterebiliyordur fakat en azından fikir vermesi acısından öğrenebilir miyiz. ayrıca foto var mı :)

Tesekkürler Arzu.. operasyon süreci hakkında bilgi verirsen cok sevinirim. Fiyat muhakkak değişiklik gösterebiliyordur fakat en azından fikir vermesi acısından öğrenebilir miyiz. ayrıca foto var mı :)

Ben acı ağrı hiç hissetmedim.sadece tampon olması rahatsız edici onlar alındıktan sonra hiç bir problem olmuyor.morarmalar şişmemeler falan 1 haftada geçiyor.fiyat 6 bin defi 5500 4 taksit yaptırdım..foto atmaya çalışıyım.

Benim burnum kemerli ve yamuktu ama fatih bey doğal yapıyor ve gerçekten kimse anlamıyor ben çok memnunum.şu anda hala şişliğim var

Eklentiler

• 1495659457357267315105.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 127
Güzel olmuş burnunuz arzu hanım ne kadara yaptirdiniz

Açıkcası ben çok araştırmadım.ekol iyi bir hastane oranın dr.larıda iyi nette araştırdım biraz ve görüşmeye gittim kendine güveni ve ilgisi çok iyiydi güven verdi bana ve ameliyat oldum.taksit olayını istisna dr.yapıyor ki ben taksitle olmasa yaptıramazdım.genel olarak estetik pahalı maalesef talep çok olunca dr.larda yolu buluyor iyi para kazanıyolar.

Benimde taksit gibi bir imkanım yok maalesef o kadar veremem 2000 tl en fazla bakalım inşallah öyle bi doktor bulurum

Benimde taksit gibi bir imkanım yok maalesef o kadar veremem 2000 tl en fazla bakalım inşallah öyle bi doktor bulurum

İnşallah canım devlet hastanesinde çalışan iyi bi dr ayarla kendine ama dikkat et iyi bi dr olsun neticede burun önemli hayırlısı olsun.

Fatih uygur bana 7-8bin aralığında diye fiyat verdi. Mesajla ulaştım kendisine ve tabiki muayne sart fiyat verebilmek için ama cok değil mi yaaaaa. Kimisi 5 bine yapıyor kimisi 8 bin . Hadi gel de karar ver. Yapılan iş mi yoksa tanınmış olmak mı fiyatla doğru orantılı mı

Her ne kadar doktorlar bunu inkar etse de medyatik olmak en başta gelen etken.. eger o doktora talep varsa kafadan ücreti iki katına çıkıyor. E birde güzel bir hastanede ameliyat yapacaksa oda ayrı bir para oluyor.. öyle ki medyatik olma yoluna girmiş doktorlar bile misal Acıbademde yaptığı için 7000 tlden aşağı yapmıyor böyle acımasız bir sistem ile karşı karşıyayız

Kesinlikle katılıyorum.. diğer yandan uygun fiyat veren fazla tanınmamış işinde iyi dr'u nasıl bulacagız.. is saglik ve ozellikle de esterik olunca risk artiyor.. simdi tekrar al basa arastirmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…