Buna ek olarak partiye göre mi oy veriyorsunuz adaya göre mi ?
Nice başkan adayları var, misyon sahibi, yerel yönetim konusunda başarılı olacağına inandığımız lakin bu kişiler elenip gidiyor.
Partizanlığı şu yaşıma geldim çözemedim ...
Çok kıskandım
İzmir almış başını yürümüş oylama da , biz de büyük şehiriz , biz de vatandaşızKocaeli nerdeeee ?
Bir de sitenin adresi Kocaeli .
maalesef katılıyorum bende.. AKPnin almasını hiç istemiyorum. tek kurtarılmış yer izmir iken. ama öyle bir duruma getirdiler ki insanları.. CHPnin dayatmacı zihniyeti çok yanlış. aslında chpye zarar veren o kadar çok adam var ki bu seçim döneminde onların gitmesini beklerken aksine onların yandaşı ve akrabalarıyla doldurdular partiyi. çok büyük hayal kırıklığı. oylar bölünsün istemem. ki gönlüm yine chpnin almasından yana. ama göz göre göre nasıl yaparım? bir de ben siyasi çalışmaların çok aktif içinde olan biriyim. yapılanlara haksızlıklara göz yummak bu adamların iyice "biz ne dersek o, halkın düşüncesi önemli değil" mantığı çok yanlış.Konak belediye başkan adayı Sema Pekdaş ismi içimi karartıyor açıkcası... amma velakin AKP nin gövde gösterisi olarak kabul ettiği bu yerel seçimde oy'u başka sol partiye vermek... Oyları bölmek..ki solun iktridar olamamasının çektiği tüm zorlukların başlıca nedeni bu...bana çok git geller yaşatan bir durum...
aslında aziz kocaoğlunun adayları değiştirmesinden sonra vermek istemezdim ama chpnin oyu bölünmesin akp izmiri almasın diye vericem:44:
maalesef katılıyorum bende.. AKPnin almasını hiç istemiyorum. tek kurtarılmış yer izmir iken. ama öyle bir duruma getirdiler ki insanları.. CHPnin dayatmacı zihniyeti çok yanlış. aslında chpye zarar veren o kadar çok adam var ki bu seçim döneminde onların gitmesini beklerken aksine onların yandaşı ve akrabalarıyla doldurdular partiyi. çok büyük hayal kırıklığı. oylar bölünsün istemem. ki gönlüm yine chpnin almasından yana. ama göz göre göre nasıl yaparım? bir de ben siyasi çalışmaların çok aktif içinde olan biriyim. yapılanlara haksızlıklara göz yummak bu adamların iyice "biz ne dersek o, halkın düşüncesi önemli değil" mantığı çok yanlış.
ben karşıyakada aday adaylığı sürecini destekledim. sadece kendi desteklediğim aday değil dürüstlükle söyleyebilirim ki 8 adayında hakkıydı. çünkü çok iyi çalışmalar yapıldı. anketler yapılacak denildi. aday adayları ona göre yaz kış soğuk yağmur sokak sokak karşıyakanın her köşesine girdiler.. sonuç ne biliyormusunuz? bizim anketten konak adayı çıktı ne hikmetse? işin şakası bi yana ithal aday getirdiler. o 8 aday adayınında- ki çok kaliteli 2-3 aday sayablirim içlerinden- üstlerini çizip yok sayıp hısım akraba getirdiler CHP DE HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEMİŞ. HALA RANT HALA ÇIKARLAR...dileğim yine chp kazansın ama oyları biraz düşsün ki bir ders niteliğinde olsun. ki nitekim de öyle olacak gibi gözüküyor gidişat..
Bu bölümün altını özellikle çizdim. Biz bunu yaptık demek çok yanlış. Yapmak zorundasın, ben bunları yapman için sana vergi ödüyorum. Belediye ödenekleri iktidar partisi veya muhalefet partisi diye ayırılmamalı. Kime neyin faturası kesiliyor. Özgür ve demokratik bir ülke de seçilmiş iktiadara nasıl saygı bekleniyor ise aynı saygı iktidar partisinden olmayan başkanlara da gösterilmelidir.
Parti liderlerinin üslubuna baktığımız da neyin saygısından bahsediyorum, nasıl bu beklentilere giriyorum bende anlamıyorum ama ümit işte : )
Not : Hayatımda 1 kez İzmir'e bu yaz gitme fırsatı oldum ve cidden oldukça hüsrana uğradım. Belki yanlış yerlerde gezdim diye düşünüyorum ama yok tam göbeğindeydim gördüklerim gerçekten üzücüydü...
bir hizmet edin artık yahu, ben yaptım demeyin yukarıda da yazdım sen ben sana vergi verdim onunla yaptın. ben varsam sen varsın ...
neyse sözlerim hem nıhına hem mıhına...
bizden size saygılar....
Ben bu mesaja cok detayli cevap yazmak isterdim lakin su aralar hic vaktim yok
Bir ayagi ist da olan biri olarak soyluyorum ki en koyu chp liler bile akp yi begenmiyorum ama belediyede calisiyorlar diyor bunu chp ye hizmet edenler bile itiraf ediyorlar
Hakikaten okurken agzim acik kaldi
Hee birde oy veren kisi sayisi az oldugundan %50 demissiniz evet dogru ama en demokratik! ABD de secimlere yuzde 50 katildi
Bana inanmiyorsaniz bu bilgi nette cok rahat bulabilirsiniz
Yani ulkemizde secimlere katilim yuksek katilmayanlar da bolunuyor oyle bir yazmisiniz ki sanki hepsi akp ye geciyor
Ben adaya gore oy veririm partiye gore degil diyipte Binali Yildirim gibi bir adam varken Aziz Kocaogluna oy vermekten bahsetmesin!
Biz hukumetin partisinden olmadigimiz icin cezalandiriyoruz ifadesi de chp lilerin dilindeki tekerlemedir!
Sonuna kadar katılıyorum yazdiklariniza ..inanin icim rahatladi bu kadar mi görmezden gelinir ya kabul edin artik izmir ilerlemiyor , hergun daha geriliyor. .hic acaba neden bunu sorgula falan denmesin bunlar bos laflar.ornek isteniyor oldu verelim..bende gidiyorum ankaraya istedigim her mesefaye 2 dakikada bir Ankaray var ya biz balik istifi gidiyoruz 2 durak otesine bile neymis metromuz izbanimiz varmis :)))))))) var tabi yaa ust uste cikarak mutlu mesut gidiyoruz ..Utaniyorum izmir in belediyeciliginden.Keske biraz sorumlularda utansa.Ama onlar sadece iftira atmayi cocuk gibi agiz dalasi yapmayi bilir
Ben de sözde ulaşım sorununu okuyunca şok oldum. Bornovadan her yere 15-20 dakikadan ulaşıyorum ben yahu.
Hep te oturarak gidiyorum şahsen.
Ben mi çok ballıyım ne.
Valla med bende çok ballıyım sanırım ya biz başka İzmirde oturuyoruz ya da arkadaşlar diğer kentlerde ulaşımı ışınlanarak yaptıklarını düşünüyorlar. Geriliyormuş.Eyy gidi eskilerin kırmızı körüklülerine hiç mi binmedinizDershane yollarında acaba körük kopsa arka tarafta naparız diye az senaryolar yazmazdık.Şimdiki otobüsler ultra 5 yıldız :)
Nereye geriliyor? Bana gerilediği noktaları soylermısınız ?Hayır deyin ki ulasımda sıkıntı var ama gerilemek nedir ?Ben Bornovadan Alsancaga 14 dakıkada gidiyorum keza Karsıyakaya 16-17 dakıkada (dersane zamanlarından dakıkaları biliyorum )Üçyola yarım saatte ulasıyorum.Konaga 20 dakıkada.İzbandan memnun değilmisiniz ? Metroyu kullanmıyormusunuz ? He yani diyorsunuz ki ulasım sorunu İzmirde var.Balık istifi gibi gidiyorsunuz İstanbula gelince metrobus basına 3 kısı dusuyor hı ? :) Bumudur ? İstanbulda yasasaydınız da aynı şekilde dile getirirmiydiniz ?
Bu arada İstanbul baslıgı pek bi sessiz.Hayra alamet mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?