Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM MERHABA HEMEN TÜP BEBEGE GÖNDERMELERİ BANA ÇOK SAÇMA GELDİ * SEN BAŞKA HASTANEYE DAHA GİT EN GÜZELİ TEPECİK KADIN DOĞUMA GİT BEN ORAYA GİDİYORUM *HER ŞEYİNİ ARAŞTIRIYOLAR BEN ÇOK MEMNUN KALDIM *BU ARADA BENDE GÖZDEDE ÇEKTİRDİM GENEL ANSZ ÇOK MEMNUN KALDIM İLGİLERİ ÇOK İYİDİ 1 CD VE RAPOR VERDİLER 1 SAAT DİNLENDİRDİLER ANTİBİYOTİK VE AGRI KESİCİ VERİP EVE YOLLADILAR ŞÜKÜRKİ SORUN ÇIKMADI *
sağol canım bi daha gerekirse aklımda olsun.. asla çınarlıya gitmeyi düşünmüyorum. iki gün üst üste tekrar gittik zar zor bi rapor yazdılar. cd falan yok bu devirde çok şaşırdım birde 500 lira ödedik..Gaziemir sifada çektirdim çok memnun kaldım. anestezi almadığım halde hiç ağrım acım olmadı. cd mi raporumu da verdiler. tavsiye ederim
kiyamam yaaasağol canım bi daha gerekirse aklımda olsun.. asla çınarlıya gitmeyi düşünmüyorum. iki gün üst üste tekrar gittik zar zor bi rapor yazdılar. cd falan yok bu devirde çok şaşırdım birde 500 lira ödedik..
Kime gidiyorsun tepecikte bende dr degistirmek istiyorumCANIM MERHABA HEMEN TÜP BEBEGE GÖNDERMELERİ BANA ÇOK SAÇMA GELDİ * SEN BAŞKA HASTANEYE DAHA GİT EN GÜZELİ TEPECİK KADIN DOĞUMA GİT BEN ORAYA GİDİYORUM *HER ŞEYİNİ ARAŞTIRIYOLAR BEN ÇOK MEMNUN KALDIM *BU ARADA BENDE GÖZDEDE ÇEKTİRDİM GENEL ANSZ ÇOK MEMNUN KALDIM İLGİLERİ ÇOK İYİDİ 1 CD VE RAPOR VERDİLER 1 SAAT DİNLENDİRDİLER ANTİBİYOTİK VE AGRI KESİCİ VERİP EVE YOLLADILAR ŞÜKÜRKİ SORUN ÇIKMADI *
merhabalar geçmiş olsun. Ne kadara çektirdiniz hsg yi? Ağrı yok dediniz anestezisiz genelde ağrıdan söz ediyorlar. Ben de anestezi almak istemiyorum uyanmam sıkıntılı oluyor çünkü. Kaç dk sürüyor bu işlem?Gaziemir sifada çektirdim çok memnun kaldım. anestezi almadığım halde hiç ağrım acım olmadı. cd mi raporumu da verdiler. tavsiye ederim
kişiden kişiye değişiyor sanırım ama ben hiç ağrı hissetmedim 10 dk filan sürdü uzun bi işlem değil. bölgesel uyuşturucu tarzı bi iğne yaptılar o iğneden dolayı da ağrı hissetmedim sanırım. 200-300 lira civarı birşeydi ama haziranda çekildim ben.merhabalar geçmiş olsun. Ne kadara çektirdiniz hsg yi? Ağrı yok dediniz anestezisiz genelde ağrıdan söz ediyorlar. Ben de anestezi almak istemiyorum uyanmam sıkıntılı oluyor çünkü. Kaç dk sürüyor bu işlem?
Şifa 450 dedei bana 2 ay once hsg filmini gaziirşifaşuan sifanin sgk ile anlaşması iptal edilmiş ama dün aradığımda fiyatlarimizda değişiklik yapmadık dediler. isterseniz siz yine de çağrı merkezini bi arayıp sorun fiyatı ne kadar diye
ben cektirdikten sonra zam gelmişti. gaziemir şifa da Işık hanım çekmişti benimkini hiç bişey hissetmedim nerdeyse. ama ışık hanim ordan ayrıldıŞifa 450 dedei bana 2 ay once hsg filmini gaziirşifa
Bendende nurdan hanim istemisti korktum cektirmedim erken diye simdi karatasa baslayacagimben cektirdikten sonra zam gelmişti. gaziemir şifa da Işık hanım çekmişti benimkini hiç bişey hissetmedim nerdeyse. ama ışık hanim ordan ayrıldı
Canim kaca cektirdin acaba rahim filmini? Bende bu ay cinarli hastanesinde cektirecektim ama simdi kafam karisti[/QUOTE][QUOTE="Hayalci_almina, post: 44366451, member: 721262iemir sifada çektirdim çok memnun kaldım. anestezi almadığım halde hiç ağrım acım olmadı. cd mi raporumu da verdiler. tavsiye ederim
çınarlı da 500 e çektirdim canım kesinlikle önermiyorum. eski püskü bir oda depo gibi hiç hijyenik gelmedi orada çektiler. uyandığımda yine camsız penceresiz ufacık bir oda da buldum kendimi.. uyanır uyanmaz elime tüp bebek merkezinin kartını verdiler bellki ki anlaşmalılar. belki de hiç uğraşmadılar tüplerimi açmak için bilemiyorum.. o paraya çok daha konforlu daha hijyenik çekim yaptırabilirdim yani..[/QUOTE]Canim kaca cektirdin acaba rahim filmini? Bende bu ay cinarli hastanesinde cektirecektim ama simdi kafam karisti
Ben agustos gıbı gıtmıstım cınarlıya hormonlara baktılar hipotroıde baglı prolaktın yukseklıgı cıkmıstı halbukı 1 ay once ksk devlet hastanesınde yapılan testte hersey normaldi aradılar cınarlıdan dostinex kullan dedıler endokronolojıye gıtmem gereklı degılmı troıd ıcın dedım ona gerek yok al ılacı kullan dedıler bırkac gun once genel cerrahıye gıttım hersey yıne normal hıpotroıd falan yok yani bunun uzerıne senın yazınıda okuyunca kafam iyice karıştı[/QUOTE]çınarlı da 500 e çektirdim canım kesinlikle önermiyorum. eski püskü bir oda depo gibi hiç hijyenik gelmedi orada çektiler. uyandığımda yine camsız penceresiz ufacık bir oda da buldum kendimi.. uyanır uyanmaz elime tüp bebek merkezinin kartını verdiler bellki ki anlaşmalılar. belki de hiç uğraşmadılar tüplerimi açmak için bilemiyorum.. o paraya çok daha konforlu daha hijyenik çekim yaptırabilirdim yani..
sağol canım aklım da olsun bi daha gerekirse...Karabağlar ibni sina da anestezisiz 300e çektirdim ben geçen hafta..
önce ağrı kesici iğne yaptılar,
ben rahat muayne olamıyorum vajinismus geçmişim var spekulum takılırken sıkıntı yaşadım sadece
ilaç verilirken bişey hissetmedim
tüplerim açıkmış çok şükür.. sağolsunlar çok ilgilendiler benimle
tavsiye ederim