daha evel buca kadın doğum hast. ile ilgili sana bilgi vermiştik diye hatırlıyorum.. eğer hastane dışında bi yer istiyorsan sana tavsiyem şirinyerde Tahir Özgüder'in muaynehanesi olucaktır. eğer değişmediyse ücreti 100 TL. istediğin konularda bilgide veriyor. ayrıca detaylı ultrasonla ilgilli seni tatmin eder.. bebeğin her türlü kontrolünü yapıyor..
hatta tüm yapılanları cd.yede istersen kaydedip veriyor. bence 1 kez bile olsa böyle bi uygulama şart. normal hastane kontrollerinden daha bilgilendirici oluyor.. bende özellikle bebek gelişimi ve organ kontrolü için gitmiştim. şimdi doğum için bile kendisini düşünüyorum..
hayırlı doğumlar cnm umarım sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın opuyorumnanaktan
buca hast. de 10 yada 20 dk arası bakıyorlar. bebeğin iç organları felan herşeye bakıyorlar.. ama özel hast. olmadığı için cd vermiyolar. yani bunu talep etmek de yanlış olur zaten.. bence detaylıyı hast.de yaptır. bebeğin bıraz daha büyüdüğünde özele gidip bi kontrol daha yaptırırsın..
bende bornova şifaya gidicem 28 şubatta perinatolog mu varmış o bakıcakmış? nasıldı peki renkli miydi yoksa hep girdiğimiz gibi siyah beyaz olandan mıydı veee cd yada ultr. kağıdı verdiler mi ?? kaç dakika sürdü ?
Kızlar eğer izmir de iseniz ben ayrıntılı ultrasonu Özel Ege Umut hastanesinde yaptırdım. Ücreti doktordan muayene olmadan giderseniz 90 TL, ama doktordan randevu alırsanız 12 TL muayene ücreti, 20 TL de ayrıntılı ultrason ücreti. Tavsiye ederim. Ben aynı gün hem doktordan muayene olup hem de ayrıntılı ultrasonu çektirdim ve de hiç beklemiyorsunuz. sadece telefonla bir kaç saat önceden arayıp randevu saatini belirlemeniz yeterli.
Kızlar eğer izmir de iseniz ben ayrıntılı ultrasonu Özel Ege Umut hastanesinde yaptırdım. Ücreti doktordan muayene olmadan giderseniz 90 TL, ama doktordan randevu alırsanız 12 TL muayene ücreti, 20 TL de ayrıntılı ultrason ücreti. Tavsiye ederim. Ben aynı gün hem doktordan muayene olup hem de ayrıntılı ultrasonu çektirdim ve de hiç beklemiyorsunuz. sadece telefonla bir kaç saat önceden arayıp randevu saatini belirlemeniz yeterli.