Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Izmir de bakıcı arayan anneler

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ahsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
48
0
36
İzmir
"0-6 yaş çocuklarınıza evde anaokulu eğitimi verilir fiyat 350 tl tamgün izmir'de c.tesi dahil detaylı bilgi için özelden mesaj atınız.

Son düzenleme:
ben özelden mesaj atamıyorum henüz dediğiniz uyarıyı dikkate alarak istenileni gerçekleştirdim farkettinizmi

ARKADAŞLAR ASLINDA iZMİR'DE 25 YILLIK KÖKLÜ BİR REKLAM FİRMASININ SAHİBİYİZ BİR AİLE ŞİRKETİ.Ama ben bu bölümü lisye kadar okudum ve sonra stajlarım bitince anne mesleğimle devam ettim.1 yıllık evliyim ve eşimde annemin işine geçiş yaptı yani artık evde vakit geçirmek istiyorum çok yoruldum bir süre çalışmak istemiyorum dedim,ve resmen bu işi yapmak istediğim için kenarı çektim kendimi.Gerçekten bu işi çok seviyorum yani güvenilmicek birisi değilim aynı zamanda babam emekli polis memuru çok düzenli bir aile yaşantımız var ve İzmirde tanınırız.Ben kendi evimde böyle bir iş yapmak istiyorum kişilik ve güvenilirlik açısından referans vermeme bile gerek yok siz kendiniz öğreniceksiniz zaten benimle tanıştıktan sonra çevrenizde ihtiyacı olan birileri varsada neolur yönlendirin.O kadar özlemim varki bu işe yapıcam bugün bir eleman ilanı verdim gerekirse o elemana,bakıcıya ihtiyacı olan aileleri buldurup yine ulaşıcam yine ulaşıcam.Neolur bana yardımcı olun...Anaokulunda çalışmak istemiyorum,çevredeki hiç bir anaokulu ve kreş gibi sıradan alışkanlıklar edinmek istemiyorum,çünki bir kaçyıl sonraki hedefim bir de anaokulu açmak allah nasip ederse evimde bakmaya başladığım meleklerim küçük yaşta olurlarsa 6 yaşında resmi anaokulu eğitimlerinide ben veririm inşallah.Çok güzel hayallerim var neolur yardımcı olun tek yapmanız gereken beni tanımaya karar vermek sevgili anneler,eminimki birsürü poli memuru,öğretmen,hemşire var şuan bu sayfayı görüp cesaret edemeyip yazmadan geçen.Gerçekten hep aklımda bu iş ve artık karar verdim yapıcam.Ama önce kendi çevremdeki büyüklerimin annemin işini yapmayacağıma çünkü kendi alanımda daha başarılı ve istikrarlı olduğumu göstermem gerekiyor.Ve bu içimdeki özlem ve heyecan sönsün artık ya kaç gündür midem yanıyo artık inanın sadece birkaç aile ihtiyacım olan fiyat falan bunlar konuşulur önemli değil...HAYDİ ANNELER BEKLİYORUM::::

konu açmışsın yeni gördüm canım.
anaokulu açmak istiyorsun bu çok güzel bir düşünce.
ancak bu konudaki eğitimin nedir daha açıklayıcı bilgi yazarsan sevinirim.
izmir'in neresinde oturuyorsun?
çocuk bakımı konusunda tecrüben nedir vs.
buradan kişisel bilgilerini mns adresi ad soyad telefon yazmadan konuşabiliriz.

konudaki eğitimim hala daha devam etmekte anadolu meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü son sınıfta babamın sağlık problemi nedeniyle o yıllarda yarım bıraktım (mecburen)ve aile şirketimizle ilgilenmeye devam ettim,şimdi hala staj dosyamı falan aldım fakat açık liseden bir kaç dersim kaldı sınavlara girip haketmiş olduğum ama gecikmeli diplomamı edinicem.Eğitim durumum malesefki böle bir talihsizliğe uğradı
Sonra evlendim,1,5 yıl oldu eşim meslektaşımdı(babamın mesleği olan reklam ve plastik ssektöründen)şimdi şirkette eşim çalışıyor ailemle ,ve bende kendi alanıma ve işime yıllardır içimdeki uhdeyi sonlandırmak adına artık döndüm.
Eğer isterseniz kendi evimde gayet nezih,temiz şartlar altında bakacağım ve bakarımda evim kendi evimiz,Baumax açıldı otobandan gelip geçerken görmüşsünüzdür özel bornova şifa hast. sırasında.Baumax a 150-100 metre mesafede oturmaktayım....
siz hangi semttesiniz?

bornova tarafı bana çok uzak ben üçkuyulara yakın oturuyorum.
oraya getirebilme imkanım yok malesef.
arabamız yok ve ben çalışıyorum.
benim verdiğim kreş iş yerime yakın.
sanırım açacağın anaokulu da bornova civarında olacak.
çocuğumun ev ortamında özellikle kendi evimde bakılmasını çok istedim.
bir kaç bakıcı bulduk hepsi öncelikle ücret konusuna önem verdi.
bu bir iş değil öncelikle çocuk bakmak için sevgi dolu olman gerekir.
yedir içir uyut bez değiştir çocuk bakma değildir.
1 ay bakıcı aldık annemde vardı yanında.
bebeğin nerdeyse bütün işini annem yaptı ücreti bakıcı aldı diyebilirim.
mecburen kreşe verdim bakturacak kimsem yok.
ve eylül ayından beri sürekli hasta.
burnu akıyor ve öksürüyor.
sabah soğukta çıkarıp otobüsle getir akşam soğukta otobüsle eve götür.
birde kalabalık ortam hastalık çabuk bulaşıyor.
bu nedenle evde olmasını istedim ama olmuyor maalesef.
cumartesi de çalışıyorum bu verdiğim yer cumartesi de açık.
bu şekilde idare ediyorum.

evet hakikaten zor bir durum,bakıcınızda pek bir vicdanlıymış yani,Bu insanları anlıyamıyorum,çok yazık nasıl hesabını vericekler,hiç mi korkuları yok Allah'tan diyicem ama,artık insanlar şaşırmış...
Evet bornova yada karşıyaka tarafında açmayı düşünüyorum..Üç kuyular oldukça uzak bir semt..
Oğlunuz nezamandır kreşte?

bende insanları anlamıyorum gerçekten. bakıcı ve kreş konusunda ne çektiğimi burda arkadaşlarım biliyor.
bakıcı geldiği zaman oğlum 6 aylıktı. gündüz 3 sefer uyuyordu. o uyuduğu zaman oturup manzara izliyormuş mutfaktan.
ben ev işimi yap demedim ama oğlumun odası temiz dursun istiyorum dedim.
çarşafı sık değişsin, odası silinip süprülsün, tozu alınsın. toplam 1 saati geçmez bunları yapmak.
ama benim zamanım yok zaten bunları yapmaya. kendi yediği tabağı içtiği bardağı bile bana bırakıp gidiyordu.
ne oğlumun bulaşığını yıkıyordu ne yemeğini yapıyordu.
annem hazırlıyor kendisi bi zahmet yediriyordu.
neyse uzun konular.
kreşe 7,30 aylık gitti, 3 hafta. yaz döneminde ben çalışıyordum.
sonra izne ayrıldım. tam olarak 9 aylık başladı kreşe.
her 2 semtte bana çok ters olacak ne yazık ki.

yavrum benim pekte minik başlamış,şanssızlık dicem ama değil insanların kötü ert niyetleri,
tabi onun bağışıklık sistemi daha çok güçsüz ondan çabuk hasta oluyor.Umarım bir an evvel kendinize daha uygun şartlarda birilerini bulursunuz.Kolaylıklar diliyorum...bebeğinizede geçmiş olsun.

Back
X