ARKADAŞLAR ASLINDA iZMİR'DE 25 YILLIK KÖKLÜ BİR REKLAM FİRMASININ SAHİBİYİZ BİR AİLE ŞİRKETİ.Ama ben bu bölümü lisye kadar okudum ve sonra stajlarım bitince anne mesleğimle devam ettim.1 yıllık evliyim ve eşimde annemin işine geçiş yaptı yani artık evde vakit geçirmek istiyorum çok yoruldum bir süre çalışmak istemiyorum dedim,ve resmen bu işi yapmak istediğim için kenarı çektim kendimi.Gerçekten bu işi çok seviyorum yani güvenilmicek birisi değilim aynı zamanda babam emekli polis memuru çok düzenli bir aile yaşantımız var ve İzmirde tanınırız.Ben kendi evimde böyle bir iş yapmak istiyorum kişilik ve güvenilirlik açısından referans vermeme bile gerek yok siz kendiniz öğreniceksiniz zaten benimle tanıştıktan sonra çevrenizde ihtiyacı olan birileri varsada neolur yönlendirin.O kadar özlemim varki bu işe yapıcam bugün bir eleman ilanı verdim gerekirse o elemana,bakıcıya ihtiyacı olan aileleri buldurup yine ulaşıcam yine ulaşıcam.Neolur bana yardımcı olun...Anaokulunda çalışmak istemiyorum,çevredeki hiç bir anaokulu ve kreş gibi sıradan alışkanlıklar edinmek istemiyorum,çünki bir kaçyıl sonraki hedefim bir de anaokulu açmak allah nasip ederse evimde bakmaya başladığım meleklerim küçük yaşta olurlarsa 6 yaşında resmi anaokulu eğitimlerinide ben veririm inşallah.Çok güzel hayallerim var neolur yardımcı olun tek yapmanız gereken beni tanımaya karar vermek sevgili anneler,eminimki birsürü poli memuru,öğretmen,hemşire var şuan bu sayfayı görüp cesaret edemeyip yazmadan geçen.Gerçekten hep aklımda bu iş ve artık karar verdim yapıcam.Ama önce kendi çevremdeki büyüklerimin annemin işini yapmayacağıma çünkü kendi alanımda daha başarılı ve istikrarlı olduğumu göstermem gerekiyor.Ve bu içimdeki özlem ve heyecan sönsün artık ya kaç gündür midem yanıyo artık inanın sadece birkaç aile ihtiyacım olan fiyat falan bunlar konuşulur önemli değil...HAYDİ ANNELER BEKLİYORUM::::