İzmir de Burun Estetiği konusunda en iyi doktor?

Kızlar ne olur bana da yardımcı olun :( burnum da kemik kemeri var törpü yaptırıcam ama bir türlü cesaret edemiyorum çünkü sonuç istediğim gibi olmazsa bunalıma girerim iyice zaten pek iyi degilim son zamanlarda :( benim için en önemlisi doğal durması, aslında çok küçük bir yüzüm olmasaydı ve burun orantılı dursaydı buna bile gerek duymazdım ama işte elden ne gelir :( çok muntazam, kalkık bir burun da istemiyorum tek istediğim o hörgüç gitsin ve doğal dursun :(( bunun dışında da bir sorunum yok zaten. Geçenlerde kardesimle inceliyorduk, bana "abla aslında şu kemer gitse senin burnun küçücük kalır yüzünle de uyumlu olur" dedi. Anlayacağınız tüm sorun bu kemer. Bana doktor tavsiye edebilir misiniz rica etsem? ;(

kızlar ne olur bana da yardımcı olun :( burnum da kemik kemeri var törpü yaptırıcam ama bir türlü cesaret edemiyorum çünkü sonuç istediğim gibi olmazsa bunalıma girerim iyice zaten pek iyi degilim son zamanlarda :( benim için en önemlisi doğal durması, aslında çok küçük bir yüzüm olmasaydı ve burun orantılı dursaydı buna bile gerek duymazdım ama işte elden ne gelir :( çok muntazam, kalkık bir burun da istemiyorum tek istediğim o hörgüç gitsin ve doğal dursun :(( bunun dışında da bir sorunum yok zaten. Geçenlerde kardesimle inceliyorduk, bana "abla aslında şu kemer gitse senin burnun küçücük kalır yüzünle de uyumlu olur" dedi. Anlayacağınız tüm sorun bu kemer. Bana doktor tavsiye edebilir misiniz rica etsem? ;(

bendede kemer vardı ucuda dusuktu yenı amelıyat oldum.sonuc bellı degıl daha.bır hafta oldu.kemer sorunu cok kısıde var. Amelıyatın nasıl olacagına sız karar veremezsınız orasını dr. Bılır canım.sunu soyleyebılırım kemer yası buyuk gosterıyor.alcıda olmama rahmen goren yasın kuculmus dedı hep.yaptır mutlu degılsen ama bıraz olumlu ol bu kadar negatıf dusunceye pozıtıf bı ıs bekleme

Ben de yarın ege üniversitesi hastanesine Dr.Yiğt TİFTİKÇİOĞLU için gideceğim.Umarım muayene olabilirim.Ben de de beni rahatsız eden bir kemer var fakat aklım bağışa takıldı.2000 tl ödeyemem açıkcası.zaten ekol kbb da 2000-2500 arasında yapıyor.hiç indirim yapmazlar mı ?:43:

Dokuz eylul de cenk bey e ameliyat olan var mı? Kbb de...
Bahsi gecen Cenk Demirdover mi? Ben 1 ay once dokuz eylulde Mustafa Yilmaz a oldum plastik cerrahide gayet memnunum. Kardesimin hocasi ikisi de ama cenk bey bikac hastasiyla mahkemelik falan olmus kizlar kazanmis davayi. Bunlari ameliyattan sonra okudum nette oyle bakinirken. Mustafa beyin yaptığı iki burnu gormustum kardesime de güvendim memnunum şuan.

Back
X