- Konu Sahibi ilaydaozerk
ege ünv. Hastanesinde hem yiğit bey hemde ufuk bey.
foo görebilmem için malesef benimde 25 yorum yazmam lazım....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ege ünv. Hastanesinde hem yiğit bey hemde ufuk bey.
foo görebilmem için malesef benimde 25 yorum yazmam lazım....![]()
malesef 25 msj hakkımı doldurmak için bu mesajı biraz daha atmam gerek, kusura bakmayın::::::::((((
malesef 25 msj hakkımı doldurmak için bu mesajı biraz daha atmam gerek, kusura bakmayın::::::::((((
.................................................................................................................
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar ne olur bana da yardımcı olunburnum da kemik kemeri var törpü yaptırıcam ama bir türlü cesaret edemiyorum çünkü sonuç istediğim gibi olmazsa bunalıma girerim iyice zaten pek iyi degilim son zamanlarda
benim için en önemlisi doğal durması, aslında çok küçük bir yüzüm olmasaydı ve burun orantılı dursaydı buna bile gerek duymazdım ama işte elden ne gelir
çok muntazam, kalkık bir burun da istemiyorum tek istediğim o hörgüç gitsin ve doğal dursun
( bunun dışında da bir sorunum yok zaten. Geçenlerde kardesimle inceliyorduk, bana "abla aslında şu kemer gitse senin burnun küçücük kalır yüzünle de uyumlu olur" dedi. Anlayacağınız tüm sorun bu kemer. Bana doktor tavsiye edebilir misiniz rica etsem? ;(
Bahsi gecen Cenk Demirdover mi? Ben 1 ay once dokuz eylulde Mustafa Yilmaz a oldum plastik cerrahide gayet memnunum. Kardesimin hocasi ikisi de ama cenk bey bikac hastasiyla mahkemelik falan olmus kizlar kazanmis davayi. Bunlari ameliyattan sonra okudum nette oyle bakinirken. Mustafa beyin yaptığı iki burnu gormustum kardesime de güvendim memnunum şuan.Dokuz eylul de cenk bey e ameliyat olan var mı? Kbb de...