izmir de burun estetiği olan var mı?

redday

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
109
63
298
Arkadaşlar burun estetiği olmak istiyorum fakat ya eskisinden kötü olursa diye de korkmuyor değilim bi el atın doktorunuzdan memnun kaldınız mı ? tavsiyeleriniz neler beğenmezsek b.ku yedik mi falan :

izmir de fatih uygur iyi diyorlar fakat 6.000- 8.000 tl arası fiyat çekti fazla gibi geldi bana yardımcı olursanız sevinirim :)

Arkadaşlar burun estetiği olmak istiyorum fakat ya eskisinden kötü olursa diye de korkmuyor değilim bi el atın doktorunuzdan memnun kaldınız mı ? tavsiyeleriniz neler beğenmezsek b.ku yedik mi falan :
Ege'de Yiğit Özer Tiftikçioğlu iyi, 4bin'e yapıyor, yaptıranlar çok memnun, ben de birkaç şey hariç memnun kaldım.. Şimdi de Cemil Tugay'la görüşçem ondan da herkes memnun :) fiyatları da uçuk değilmiş duyduğum kadarıyla

fatih uygur ekol hastanesinde karşıyakada ama 8.000 tl fıyat verdi onun yaptıgı burunlarda süper doğal duruyor ..yiğit özer tiftikçioğluna ulaşabilmem mümkün değil birde hiç ilgili değilmiş anlamadım ...

Biraz benim burnumla alakalı çok sorunlu bir burnum var hastanede gördüğüm kadarıyla hastaları baya memnun

sanırım fatih uygur da olucam bende biraz tuzlu ama gidenler acayip memnun yıllık izin de hallederim inşallah

Ben ameliyat olmadan önce çok araştırdım fiyatı bence tuzlu değil istanbuldaki doktorların fiyat ortalamasına bakılırsa uygun tabi bu biraz bütçeylede alakalı bir durum

Bana da fiyat olarak internetten görüştüğümde 6000-8000 arası dedi temmuz ayında 6000 tl ameliyat fiyatıydı şuan yükselmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…