İzmir de Burun Estetiği Olan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi annb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kbb cımı yoksa plastik cerrahmı onada karar veremedim:44:

kesınlıkle plastık cerrrah. nedenıde kbbcılerın genelı ıyı nefes almanız ıcın kemıgı cok yontuyolar ve ılerıde düşmede bu yuzden oluyo.
bazı kbbcılerın sonucları cok guzel .. özellıkle ızmırde bora karaali..istaanbuldada emre ilhan.
ama genelleyecek olursak bu cerrahlar kadar basarıllı olana denk gelmek cok zor.

1 ay önce izmir ekol kbb'de bora karaali'ye ameliyat oldum. fazlasıyla memnunum hayallerim gerçek oldu...

ben prof.dr Ufuk bilkay'a ameliyat oldum cok memnunum. Kendisi sadece özel muayenehanesinde calışıyor ama aslında ege üniv. tıp fakultesinde hocaymış. Sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

1,5 yıl Önce burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktor konusunda kafam çok karışıktı.Ameliyat sürecinin sıkıntılı bir süreç olacağını az çok tahmin edebiliyordum ve illaki güvenenebileceğim bir doktor olması benim önceliklerimden biriydi.Alanında uzman bir kaç tane doktor ismir vardı kafamda.Bunlardan bir tanesi UFUK BİLKAY İDİ..İlk önce kendisiyle görüşmeye karar verdim.Görüşmeye gittim ve ne aklımda başka dr ismi,ne de ameliyat süreci hakkında hiç soru kalmamıştı.Kararımı verdim o anda.Cünkü hastasıyla o kadar ilgili ki,her soruya o kadar sakin ve sabırla cevap veriyor ki en başta o hasta-doktor arasındaki güveni sağlıyor.Şimdi iyki diyorum,çok doğru karar vermişim.Çünkü burnumun görüntsünden çok memnunum.Eski hali kemikli ve yamuktu.Ayrıca nefes almada çok sıkıntı yaşıyordum.Şimdi ise hem sağlıklı hemde doğal bir görünüme kavuştu çok şükür.Hep dua ediyorum doktoruma.Sorularınız olursa Ufuk Bilkay hakkında seve seve cevaplarım.Ameliyat sonrası fotolarımdan yollayabilirim.

3.5 yaşında düşüp burun kemiğini kırmışım. Burnumda yamukluk söz konusu idi. Kısacası bir genç kız olarak hem yamukluğun gitmesini istiyordum hem de nefes alış verişimin düzelmesini. Ameliyat olmak için 18 yaşını doldurdum. İzmir ilinde EKOL KBB 'da Yahya Demirdelen'e ameliyat oldum. Şimdi ki sonuç ne mi nefes alışverişim iyi ama burnumdaki yamukluk kaldı. Yahya Bey (güya) çok küçükken düştüğüm için burnumun düzelmeyeceğini söyledi. Yaklaşık bir ay önce başka bbir KBB hekiminin burnum hakkındaki düşüncelerini aldım. Başarılı bir operasyon geçirmediğimi ve doktorun ameliyattaki sonuçları kestiremediğini söyledi. Dediğine göre fazla kemik alınmış. Şimdi doğru düzgün güneş gözlüğü kullanamıyorum. Burnumdan düşüyor. Ayrıca yamukluk konusunda da şikayetçiyim. Tamaıyle düzelmiyecekse bile etik olarak baştan bu durumu bana belirtmesi gerekirdi. Açıkçası Yahya Beyin burun estetiği konusunda başarılı bir hekim olmadığını düşünüyorum. Umarım bir kaç kişiyi ameliyatta sonra bu kadar zaman geçirmiş biri olarak yanlış bir hekim seçmekte uyarabilmişimdir. Ayrıca vaktim olduğunda kendisinden randevu alıp bu düşüncelerimi bizzat söyleyeceğim. Çünkü genç kızken tüm hayalim düz bir buruna sahip olmaktı. Ameliyatım konusundaki düşüncelerini paylaşan KBB hekimine düzeltme ameliyatının sürecini sordum. Bana burnumdan çok kemik alındığı için, vücudumun başka bir yerinden kemik alınıp takviye yapılması gerektiğini söyledi. Yani anlayacağınız, çok zor bir süreç. Bu süreci kaldırabileceğimi sanmıyorum. O yüzden hekiminizi lütfen iyi araştırıp seçin.
Bu arada Yahya Bey'e aynı zamanda babamda boğazındaki nodülün alınması için ameliyat oldu. Babamın ameliyatında bir sorun çıkmadı. Benim şikayetim burun estetiğinden. Yanlış anlaşılma olmasın diye düzeltmek istedim. Kimsenin ekmeğiyle boşuna oynamak istemem. Ancak benim ameliyatımdan aldığı parayı kesinlikle kendisine helal etmiyorum.

Bora Karaali... İzmir Ekol KBBda kendisi ve eminim çok memnun kalırsın. Hastanın memnuniyetine önem veriyor ve fikrini açıkça dile getiriyor. Bana kavis yapma fikrine odaklanmıştı ve sana başka türlüsünü yakıştırmıyorum, bana bırak dedi ve ikna etti. Sonuçtan memnunum. Olmayacak birşey için, tabiki de yaparım demiyor. Görüşmeni tavsiye ederim...

Bora Karaali... İzmir Ekol KBBda kendisi ve eminim çok memnun kalırsın. Hastanın memnuniyetine önem veriyor ve fikrini açıkça dile getiriyor. Bana kavis yapma fikrine odaklanmıştı ve sana başka türlüsünü yakıştırmıyorum, bana bırak dedi ve ikna etti. Sonuçtan memnunum. Olmayacak birşey için, tabiki de yaparım demiyor. Görüşmeni tavsiye ederim...

Merhaba .Cumartesi günü Bora beyden randevu aldım.Görüşmeye gideceğim.Doktor konusunda çok emin değilim ama ekol iyi bir hastahane.Ayrıca alerji sorunum olduğu için kbb doktorunun yapmasını istiyorum.Tek korkum burun akıntısı,nezle burun kaşıntısı gibi sorunlar ileride ameliyat sonrasında nasıl oluyor eskisi gibi rahat silebilir,kaşıyabilir miyim burnumu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba .Cumartesi günü Bora beyden randevu aldım.Görüşmeye gideceğim.Doktor konusunda çok emin değilim ama ekol iyi bir hastahane.Ayrıca alerji sorunum olduğu için kbb doktorunun yapmasını istiyorum.Tek korkum burun akıntısı,nezle burun kaşıntısı gibi sorunlar ileride ameliyat sonrasında nasıl oluyor eskisi gibi rahat silebilir,kaşıyabilir miyim burnumu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, alerji için Bora bey durumu çok aktif olanlara ilaç öneriyor. İçerideki dikişlerden dolayı zaten ciddi bir kaşınma ve hassasiyet oluyor. Mesela ben nefes almaya başladığımda ilk koku aldığım herşeyde hapşuruyordum. Bora bey durumun geçiçi olduğunu söyledi ve cidden 15 günde kesildi ama mesela forumdan bir arkadaşa alerjisi için ilaç verdiğini konuşmuştuk. Hastanın durumuna göre kendisi belirliyor ve emin ol içini rahatlatıcak şekilde yaklaşacaktır sana. Benimde cuma randevum var, kontrol için denk gelseydik konuşabilirdik... ama yinede buradan herşeyi sorabilirsin

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için çok sağol..Kafama takılan tek sorun o aslında herkesten daha çok oynarım burnumu :))))bana etkili bir ilaç vermesi lazım sanırım zaten normal de bile kaşınıyorr:(( Keşke denk gelseydik çok isterdim.Çalışıyorum,hafta sonu alabildim anca.Seni de görmüş olurdum.Başka zaman inş.Sen ne zaman oldun ameliyat ve mahsuru yoksa ne kadara yaptırdın.

Merhaba, alerji için Bora bey durumu çok aktif olanlara ilaç öneriyor. İçerideki dikişlerden dolayı zaten ciddi bir kaşınma ve hassasiyet oluyor. Mesela ben nefes almaya başladığımda ilk koku aldığım herşeyde hapşuruyordum. Bora bey durumun geçiçi olduğunu söyledi ve cidden 15 günde kesildi ama mesela forumdan bir arkadaşa alerjisi için ilaç verdiğini konuşmuştuk. Hastanın durumuna göre kendisi belirliyor ve emin ol içini rahatlatıcak şekilde yaklaşacaktır sana. Benimde cuma randevum var, kontrol için denk gelseydik konuşabilirdik... ama yinede buradan herşeyi sorabilirsin

Kalopsia sana arkadaşlık isteği gönderdim.Ben hala doktorda kararsızım. Halis Ünlü varmış ekol de prof o nasıl acaba çalışma alanı direk estetikmiş.

Kalopsia sana arkadaşlık isteği gönderdim.Ben hala doktorda kararsızım. Halis Ünlü varmış ekol de prof o nasıl acaba çalışma alanı direk estetikmiş.

Bora beyin forumu üzerinden doktor konusunda cevap verdim sana. Okursun. Ben 7 hafta önce ameliyat oldum ve 2500 TL. Fiyatı bora bey belirliyor, işleme göre

Bora beyin forumu üzerinden doktor konusunda cevap verdim sana. Okursun. Ben 7 hafta önce ameliyat oldum ve 2500 TL. Fiyatı bora bey belirliyor, işleme göre

merhaba :) birşey sormak istiyorum benim alt çenem geride bora bey çene ve burun ameliyatını yapıyormu acaba :)

1,5 yıl Önce burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktor konusunda kafam çok karışıktı.Ameliyat sürecinin sıkıntılı bir süreç olacağını az çok tahmin edebiliyordum ve illaki güvenenebileceğim bir doktor olması benim önceliklerimden biriydi.Alanında uzman bir kaç tane doktor ismir vardı kafamda.Bunlardan bir tanesi UFUK BİLKAY İDİ..İlk önce kendisiyle görüşmeye karar verdim.Görüşmeye gittim ve ne aklımda başka dr ismi,ne de ameliyat süreci hakkında hiç soru kalmamıştı.Kararımı verdim o anda.Cünkü hastasıyla o kadar ilgili ki,her soruya o kadar sakin ve sabırla cevap veriyor ki en başta o hasta-doktor arasındaki güveni sağlıyor.Şimdi iyki diyorum,çok doğru karar vermişim.Çünkü burnumun görüntsünden çok memnunum.Eski hali kemikli ve yamuktu.Ayrıca nefes almada çok sıkıntı yaşıyordum.Şimdi ise hem sağlıklı hemde doğal bir görünüme kavuştu çok şükür.Hep dua ediyorum doktoruma.Sorularınız olursa Ufuk Bilkay hakkında seve seve cevaplarım.Ameliyat sonrası fotolarımdan yollayabilirim.

bana gönderebilirmisin fotolarini? f.kandemir@gmx.net

Back
X