İzmir de Burun Estetiği Olan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi annb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç ameliyat olmamış olan arkadaşlara sesleniyorum ciddi sorunlarınız yoksa kesinlikle ameliyat olmayın olmayın

Allahım hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle hayırlı olanıda gönlümüze razı eyle..

son mj artık fotoları görebilicem umarım herkes sağlıklı ve mutludur..

revizyon her yiğidin harcı değil olumsuzlukta hasta kaybediyor

Canım benim arkadaşım 3. Ameliyatını oldu bende bir kez burun ameliyatı oldum ege ünv yiğit tiftikçioğluna ve ikimizde çok memnunuz arkadaşım avusturalyadan gelmişti ameliyat için sonra döndü 1 yılı geçti ara ara geliyo türkiyeye hiç bi şikayeti yok ben kesinlikle yiğit beyi öneririm bişey olmıcaksada söyler ameliyat etmeye çalışmaz hastanede olduğu için çok para da vermiyosun her yönüyle muayene ediyo bugün benim kontrolüm vardı burdan bi arkadaşla tanıştım o da geldi benimle 3. Ameliyatını olucak çok da ilgilendiler kbbde muayene etti yiğit bey plastik cerrah o da ayrıntılı muayene etti karar senin tabii:)

ufuk bilkay'ı düşünüyorum ama deviasyon da var burnumda. kbb uzmanına mı ameliyat olmalı bilemedim :44:

Son düzenleme:
ufuk bilkay'ı düşünüyorum ama deviasyon da var burnumda. kbb uzmanına mı ameliyat olmalı bilemedim :44:

Canım benim doktorum ege ünvde ameliyatlarını da orda yapıyo bende de kemil ve et gibi sorunlar vardı tomografi istiyo solunum testi yapıyo gerek görürse kbbcıya da gönderip muayene ettiriyo ondan sonra karar veriyo ameliyata ben yaptırdım hem daha rahat nefes alabiliyorum hemde şekil açısından çok memnunum çok doğal oldu :)

Back
X