İzmir de burun estetiği olanlar bakabilir mi?

yamochka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
222
194
33
Merhaba hanımlar burun ameliyatı olmayı düşünüyorum . Tavsiye edebileceğiniz veya x kişisine burnumu yaptırdım memnun kaldım diyebileceğiniz doktor var mı? Malûm bir kere olacağı için sorup soruşturmak lazım deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben İzmir'de olmuştum memnun kalmadım, dileyene özel mesajdan isim verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Murat Melih Can'a ameliyat oldum 18 Ocak 2020'de. 1 seneyi geçti yani. sonucumdan çok memnunum. Konumda eski halimden itibaren, 1 yıllık sürecim var fotoğraflı olarak, bakabilirsin istersen.

Tabii atarsanız bakmak isterim :) ekol Hastanesindeydi sanırım bahsettiğiniz doktor

Tabii atarsanız bakmak isterim :) ekol Hastanesindeydi sanırım bahsettiğiniz doktor
Yok hastaneyebağlı değil kendi muayenehanesi vardı ben olduğumda şimdi bilemem tabi. Üstteki yorumumda link paylaşmıştım ordan bakabilirsin

Tabii atarsanız bakmak isterim :) ekol Hastanesindeydi sanırım

Yok hastaneyebağlı değil kendi muayenehanesi vardı ben olduğumda şimdi bilemem tabi. Üstteki yorumumda link paylaşmıştım ordan bakabilirsin
Burnunuz yüzünüze o kadar güzel bi hava katmış ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…